Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב היתה כתבה מענינת בחדשות ערוץ 2 על היחידה האוירית של המשטרה.

מה דעתכם?

http://www.keshet-tv.com/News.aspx

ממש מפחיד לראות מקורה בכבישי ארצינו ואיך אנשים מזלזלים בחיי אדם.

טוב שיש יחידה כזו וחבל שאין מספיק תקציב ליותר.

פורסם

גחמה של טרנר שרצה להרגיש באמריקה.

מה שצריך זה עוד ניידות מוסוות על אמת, מכל הסוגים, גם רכב מסחרי וישן. לצלם את העבירות. אין שום צורך לעצור ולהגיש דו"ח במקום. בדואר הביתה.

פורסם

מה שצריך זה עוד ניידות

כמו שהצבא צריך עוד תקציב. :?

קודם שהעצלנים המנמנמים בניידות הקיימות יפסיקו לרבוץ במארבי לייזר/דבורה/מולטנובה, ויתחילו לעשות אכיפה אמיתית, על פי הגורמים באמת לתאונות.

ברגע שהמשטרע תנצל את משאביה (אני מדבר על מתנ"א) לאכיפת התקנות בכדי למלא את תפקידה המוצהר - צמצום תאונות הדרכים והסדרת התנועה בכבישים (עפ"י אתר משטרת ישראל) - אז אפשר לחשוב על הגדלת הגוף המיותר והמסואב הזה.

עד אז - לא רק שלא הייתי מוסיף - עוד הייתי מקצץ במספרם.

פורסם

ואללא,יש לך 90% כישורים להיות עיתונאי קטן שלי.למה לך לתת בחינם ?

לצטט חצי משפט בצורה שהופכת את המשמעות.

לנקד ?

מוסוות- מסחרי וישן- לא מחייב עוד ניידות ואולי מאפשר להקטין את המספר הכולל כי הם יוכלו לצלם עשרות עבירות במשמרת במקום הבזבוז של 20 דקות לעריכת כל דו"ח עם עצירת הנהג במקום,שמסתכם במכסימום 10 למשמרת-החרוצים- ואין הרבה ,כי יותר נעים לשבת במיזוג מאשר לשים כובע ולצאת לחמסין/גשם.ללחוץ על הדק המצלמה יהיה פחות קשה.

סביר שגם ייתקלו ביותר עבירות אם לא יהיו עם כל הצבעים,צקלקות ומדים.

אתה הבנת את זה , שמר ?פחות ניידות, לא יותר.

הפוך,שמר,הפוך.

פורסם

אז מה שאתה אומר זה שצריך לחסל את כל הניידות שעומדות במארבי לייזר ובמקומם לשים מכוניות מוסוות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ואללא,יש לך 90% כישורים להיות עיתונאי קטן שלי.למה לך לתת בחינם ?

לצטט חצי משפט בצורה שהופכת את המשמעות.

לפחות בינתיים, אתה הוא זה שמאכיל את כולם בלוקשים המבוססים על ידע שהמצאת במו מוחך הקודח (הנה הדוגמא האחרונה, מייד אחריך ענו עוד כמה וכמה, שאולי לא מעופפים מדי יום כמוך, אבל הגיעו לשדות תעופה שונים, ואישרו בדיוק את מה שכתבתי לפניך, למרות קביעתך הנחרצת שה"מסיבה נגמרה").

שים לב מה כתבת:

עוד ניידות מוסוות. יקום אחד כאן ויגיד שמכך משתמע שאולי במקרה בטעות אפשר להוריד את מספר הניידות, אבל גם להוריד מהן את צבעי המלחמה של הדבורה מאיה וחבריה.

ואח"כ אני הוא זה שמוציא דברים מהקשרם. נו שויין.

ועוד באותו עניין - עד היום נתקלתי כמעט אך ורק רק בניידות מוסוות שעומדות עם מולטנובה ו/או לייזר. גם ניידות רגילות משתדלות להסוות את עצמן ע"י פתיחת באגאז' ושאר תרגילים מגוחכים. אם המטרה היא "בולטות וניראות" - אז למה להתחבא? נדירים מאוד המקרים שבהם רכבים שכורים או לא צבועים עושים עבודת שיטור אמיתית ועוצרים עבריינים (נתקלתי בכמה, אבל כמות המקרים עדיין נכנסת באצבעות כף יד).

מעניין אם ההצעה של תומר מקובלת עליך. אני מוכן להתערב שעל מפקדי האגף היא לא תהיה מקובלת. השוטרים העצלנים שלהם ייאלצו להתחיל לעבוד - שומו שמיים.

פורסם
אז מה שאתה אומר זה שצריך לחסל את כל הניידות שעומדות במארבי לייזר ובמקומם לשים מכוניות מוסוות?

כן, ומוסוות בצורה יותר מתוחכמת. רכב עבודה, רכב הובלות, מיניבוסים ישנים. משאיות. כל מה שהוא האחרון שתעלה על דעתך שיצלם אותך (+ עדות מוקלטת בזמן אמת של לפחות שוטר אחד).

את ההכנה של הדו"ח יש מספיק "טסים על שולחן" במשרדים שיעשו.לא על חשבון זמן סיור. די לטמטום הנקרא "הפגנת נוכחות".

להיפך,- הפגנת אי נוכחות . שהעבריינים לא יידעו מאיפה זה יכול לבא להם, בכל זמן ומקום.

בהמשך- ענישה מחמירה של בתי המשפט.אוטו זה כלי הרג שמשום מה קל יותר לקבל עליו רשיון מאשר על אקדח.

תקציבים ?

כמה קנגו ישנים/טנדר מיצובישי בנזין ישן וכו אפשר לקנות במחיר ניידת בורה עם צקלקות ?

עלויות תחזוקה? יחזירו את עצמם במעט מאד קילומטרים על הכביש.

צילומים והקלטות בזמן אמת של השוטר,עם כל הפרטים הכי קטנים,והחוכמ'עס של העורכי דיו- "אם אתה לא זוכר, אדוני השוטר, את צבע הנעלים שלו, אז אולי אחיו התאום נהג ?" וכו. נגמרות.

יש מי שאומר את זה גם במשטרה ומושתק. מי רוצה שייראו שאחרי 60 שנה אפשר לעשות יותר טוב בפחות תקציבים ובייחוד כח אדם ?

הרי כל ניצב היה לפני זה עשרות שנים במשטרה, אז למה לא ייעל עד כה ?אף אחד לא רוצה להישאל את השאלה הזאת (שהיא פשע בכל מערנת המעודדת שיפור. לעולם אסור לשאול למה לא עשית לפני כן כי בכך ייגרמו לדיכוי רעיונות- בדיוק המצב הקיים)

במערכת שירות המדינה האוכלת מצטייניה.

פורסם

תגיד, אתה נוסע לפעמים בכביש ?

כי לי נראה שאתה יושב בבית מול המחשב עם איזה משחק נהיגה כלשהו.

עכשיו אני אסביר את עצמי:

צא מהבית, בנסיעה, על כביש 1 כיון מזרחה, בשעה בוא נאמר 23:00 ומאוחר יותר, סע על 100 קמ"ש, שים לב ש95% מהרכבים עוקפים אותך, עכשיו תגביר מהירות, ל130-140 קמ"ש, שים לב ש50% מהרכבים עוקפים אותך.

אתה חושב שכל אותם טייסים, הם יודעים בדיוק "בעוד 1ק"מ צפוי לעמוד מנייק, אני יאט את מהירות הנסיעה" ?

כי אם כן, אז בוא ותסביר לי, איך זה שכ"כ הרבה אנשים נתפסים על מהירות, איך זה שיש כ"כ הרבה תיקים בבתי משפט ?

אגב, אני עדיין לא בטוח אם מהירות היא הסיבה מספר 1 לתאונות, אני בטוח שיש לזה גורם אבל לדעתי רוב התאונות לא נגרמות מזה.

ואני גם יכול לגלות לך עוד סוד: יש לי חבר, ממש טוב, תפסו אותו על 87 קמ"ש בתוך חולון, בירידה של מקווה ישראל לכיון כיכר הדמעות, אני כמעט בטוח שאין בנאדם תושב האיזור, שלא מכיר את המארב הזה, אבל עדיין הם תופסים שם לא מעט רכבים מידי יום, העובדה היא שהם נמצאים מתחת לעץ הזה כבר מספר לא מבוטל של שנים.

בקיצור, אנשים לא עושים עבירה בגלל שהם יודעים איפה עומד שוטר, אהה אני גם יכול לגלות לך עוד סוד קטן:

נסה לשאול מי מחבריך, האם יודע לזהות רכב מסווה של המשטרה ?

אני יכול להגיד לך שבסביבות 90-95% לא יודעים שיש למשטרת ישראל אי אילו ניידות מוסוות, מדובר גם באנשים שעושים עבירות תנועה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...