Jump to content

זוהריקו קיקו

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי זוהריקו קיקו

  1. שאלה שקשורה באגרת רשות השידור. רכב נכה משלם 26 שקל או משהו דומה האם זה כולל רשות השידור? האגרה ברכב לרשות השידור היא רק על הרכב ? כלומר יש גם אגרה לרשות השידור בבית?
  2. תודה רבה.
  3. מישהו יכול להביא לכאן את קובץ המכמונות המעודכן ? איך ניתן להשיג זאת ולהתעדכן מדי פעם? תודה.
  4. תודה לכל העונים. זה בדיוק מה שאעשה מחר. אחליף את המגבים. אגב..... אני "עושה" רק את אשתי ובלי גומי.
  5. ברשותי מכונית חדשה שנקנתה ב 5/07, אבל כבר עכשיו המגבים שלה מזייפים. אחרי שאני מפעיל את הווישר נשארים לי סימנים כאלה של מיים על השמשה בצד הנהג. אני לא מבין איך אחרי חורף אחד אני כבר צריך להחליף מגבים באוטו. האם אפשר לסדר את זה? האם כדאי להחליף מגבים? לכמה זמן מגבים מקוריים חדשים שבאו עם האוטו אמורים להחזיק? מדובר בטויוטה קאמרי 08
  6. הערב היתה כתבה מענינת בחדשות ערוץ 2 על היחידה האוירית של המשטרה. מה דעתכם? http://www.keshet-tv.com/News.aspx ממש מפחיד לראות מקורה בכבישי ארצינו ואיך אנשים מזלזלים בחיי אדם. טוב שיש יחידה כזו וחבל שאין מספיק תקציב ליותר.
  7. בכל מקרה, לא חוזרים אחורה אף פעם אחרי שעברת פס עצירה !! לפעמים אתה יכול להפעיל את המצלמה בגלל שחזרת אחורה.
  8. באופן עקרוני אני לא נוסע דרך כביש 6 !! אני מעדיף "לבזבז" דלק ובלאי של אוטו ולעמוד בפקקים ולא לנסוע דרך כביש האגרה הזה... פשוט עניין עקרוני !! שערוריה איך שהדברים מתנהלים שם ומה שקורה שם. מדי פעם אני מקבל עוד חיזוק למה לא לנסוע משם, בגלל כתבה או ידיעה חדשה בנוגע להתנהלות שם. 1. קיבלתי יותר מפעם אחת את הדוח לתשלום אחרי התאריך הנקוב לתשלום והיתי צריך לשלם קנס. אמרו לי אנחנו שלחנו בזמן הבעיה היא בדואר !! 2. אין שילוט לפני כניסה לכביש 6 לגבי פקקים ו/או התנועה זורמת. 3. אם אתה נתקע בפקק (וזה יכול לקרות) במשך יותר מדי זמן גם יחייבו אותך כפול (או משהו בסגנון של חיוב יותר גבוה אילולי הפקק. 4. לא פעם חזרתי מהצפון דרך כביש החוף והיה יותר מהר(חלק) מדרך כביש 6 וזה לא מקצר באופן כזה משמעותי פשוט עובדים על אנשים בעיניים. הקיצר... הם לא יראו ממני שקל!!
  9. שלום ! שמי זוהר בן 34 נשוי +2 נוהג בטויוטה קאמרי. אוהב מאוד אופנועים ומכוניות אבל בד"כ לא מרבה בכתיבה. בהזדמנות זו.. שנה טובה ומוצלחת לכל באי הפורום.
×
×
  • תוכן חדש...