Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש אחר חנות לקניית בקבוקי קולה מזכוכית - עד עכשיו מצאתי בג'ורג' חינאווי בהוד השרון בקבוק במחיר 4 ש"ח , בת"א ברח' העלייה בבית היין - מוכרים ארגז של 24 בקבוקים במחיר של 85 ש"ח - 3.65 לבקבוק .

האם מישהו מכיר מחיר יותר זול מזה ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

למה דווקא את זה?אישית אני ממש מתבאס לקבל כזה כאשר אני מזמין שתייה בסעדה,כמו כן לדעתי הקלאסיק לא טעים יותר מבקבוק רגיל.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אין כמו הטעם בבקבוק זכוכית ולא טעמי הלוואי שהפחית או הפלסטיק משאירים .

מחיר שווה במיוחד

אם אתה רוצה בראשון יש מחסן משקאות אולי תבדוק שם ,האו נקרא סקולניק .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני לא יודע לגבי הטעם יכול להיות שזה פסיכולוגי. אם פחית היתה משאירה טעם לוואי קרוב לוודאי שגם היו חומרים שגרמו לכך והם היו נשארים בתוך הקולה וזה לא היה עובר אישורים של משרד הבריאות.

בקשר לבקבוק זכוכית זה יותר כייף לשתות בו וזה גם יותר סטייל כזה :roll:

פעם הכל היה בזכוכית עד שבקבוקים שהקפיאו אותם והוציאו אותם התחילו להסדק ואף להתפוצץ וגם יותר זול לייצר מפלסטיק ואלומניום.

S2000

פורסם

טעם לוואי זה עניין פסיכולוגי.

מה שלא פסיכולוגי הוא הטעם והמרקם של הזכוכית או הפלסטיק.

אין מה לעשות, לפלסטיק או לפחית מתכת יש טעם משל עצמם,

ואילו בקבוק מזכוכית הוא נייטרלי.

מסקנה? שתו בירה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין ספק שקולה מפחית הכי מהנה לשתיה. הפח אינו מבודד בניגוד לזכוכית, מה שמבטיח שטמפרטורת הקולה תהיה מינימלית, וכידוע ככל שהקולה יותר קרה היא יותר טעימה :wink:

פורסם

זכוכית, רק זכוכית. אנחנו בעבודה קונים ארגזים על גבי ארגזים מ"א.א. שיווק" בפתח תקווה, איפשהו באיזור סגולה אם אני לא טועה.

לא יודע מה המחיר. מצד שני, יש שם הרבה מציאות אחרות - זה למעשה שיווק סיטונאי, כך שאתה יכול למצוא דברים נהדרים כמו משטח של במבה, אריזה של 20 חבילות לואקר וכו'.

ולכל חובבי הDr. Pepper - יש שם בשפע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אין כמו הטעם בבקבוק זכוכית ולא טעמי הלוואי שהפחית או הפלסטיק משאירים .

מחיר שווה במיוחד

אם אתה רוצה בראשון יש מחסן משקאות אולי תבדוק שם ,האו נקרא סקולניק .

כנראה שאתה קצת לא מעודכן,הוא כבר יותר משנה לא נמצא מול היקב,הוא עבר למושב בית חנן,וקוראים לו סוקוליק לא סקולניק.

פורסם

תגידו מה שתגידו אבל הפחיות ובקבוקי הפלסטיק נותנים טעמי לוואי לקולה אולי בגלל חומצות שיש בקולה לא יודע, ברגע שזה לא מסוכן בריאותית למשרד הבריאות לא איכפת, ולרוב האנשים גם לא אם תשימו לב הרבה מאוד אנשים בכלל מוכנים לשתות כל מיני XXX-קולות שהקשר היחיד שלהם ללטעם הקולה זה רק המדבקה ובדרך כלל באים בכל מיני טעמי תרופות או יותר גרועה מזה.

לא סתם יין לא מוכרים בפחיות או בקבוקי פלסטיק וזה כי החומרים האלו פוגעים בטעם.

ולסיום תנסו לשתות בירה מאותה חברה האחת בפחית והשניה בבקבוק ותראו איזה הבדלי טעם גדולים יש, בירות זולות תמיד תמצאו בפחית בנוסף לבקבוק אבל בירה טובה אבל פעם לא תהיה בתוך חתיכת פח.

פורסם

יש אימייל מוכר על אישה מארצות הברית ששתתה מפחית ומתה,ביגלל שתן של חולדות או משהו כזה שהיה על הפחית כשהיא עמדה במחסן.קצת יותר גרוע מידיים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אגדה אורבנית ידועה אבל כמו כל אגדה אורבנית, זאת אגדה.

מעבר לזה שאין לסיפור שום סימוכין בשטח(תמיד זה אח של חבר או "אשה אחת מקונטיקט") ולעולם ללא שם מלא, כתובת, תאריך אשפוז וכו'), איזה סיבה יש לבן אדם למות משתיית שתן של חולדה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...