Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן אני כנראה ירכוש גולף 2.0 2002 בזמן הקרוב

רציתי לדעת מה הגודל של הרמקולים בדלתות (קדימה\אחורה)

ועד כמה הם עמוקות ? (מוגבלות או לא).

ועוד שאלה היא, עד כמה האקוסטיקה בגולף טובה. כי שמעתי שהיא טובה, אבל רציתי לאשר את זה איתכם.

אני הולך להשקיע על מערכת ממש באיכות גבוהה.. (הרכבה)

יש לי דיי הרבה רכיבים כבר מראש.

שני מגברי 400.4 של רוקפורד - יתכן ויבוא עוד מגבר 301X בנוסף לשניים (תוספת סאב).

סאב כפול של קייקר וכנראה אני ישלש אותו אבל לא סגור.

זוג JBL CENTURY + LIGHTNING

עוד זוג עתידי לבוא ל FNQ (לא סגור יתכן שינוי לשני זוגות FNX באותו מחיר). אשר יחליף את הזוג הנ"ל.

HU - PIONEER DVH5000 (DVD

וכמובן מסך NECVOX.

כבלים אין כרגע אני מתכוון לרכוש סט נחמד של L.AUDIO אני משער ודבר זה כבר בא בקטנה.

וכמובן בניה שאני שוקל לעשות בקרוב.

עוד המלצות לתוספות למערכת הנ"ל ?

פורסם

מקדימה נכנסים 6.5".

האקוסטיקה בגולף באמת מעולה, לרמקולים הקדמיים יש סביבה טובה מאוד ולכן הם נשמעים טוב.

יש לי גולף 2004, עם רמקולים מקוריים ורדיודיסק של סוני, ובשביל רמקולים מקוריים המידבאס מאוד סביר ומורגש.

כשאתה יושב באוטו ההרגשה היא שהכל אטום ומבודד.

ו..... לא הייתי ממליץ לך לקנות את האוטו הזה... בינתיים רק בעיות.

הרבה לא מרוצים ממנו.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

לא יהיה מספיק מקום להסביר אותם בהתכתבות......... :)

בינתיים האוטו רק ארבעה חודשים על הכביש, וחצי מהזמן ישב במוסך.

יש לו בעיות התנעה, החליפו חיישנים, החליפו מחשב ניהול מנוע.

יש זימזומים מהגיר, לפעמים בקפיירים......

שירות עשר, אין טענות, הם ניסו הכל כדי לסדר את התקלות במוסך, אבל לא עזר כלום. (אפילו החלפת מחשב ניהול מנוע שעולה כמה אלפי שקלים).

לאחר שהתעניינתי, וקראתי הרבה על האוטו (רק חבל שרק אחרי שקניתי אותו), שמתי לב שהרבה מאוד אנשים לא מרוצים ממנו.

אם ידוע לך, היתה בעיה עם החלונות החשמליים בכל רכבי פולקסווגן, החלונות נפלו, והסיבה לכך היא שימוש בחלקים זולים - מחזיק חלון מפלסטיק, החלון שוקל 4 קילו...... איך החלון לא יפול.....?

קראתי גם על סלילי הצתה זולים שמשתמשים בהם לחסכון... וזה אולי גם מסביר את בעיות ההתנעה באוטו שלי.

בקיצור...... הכל חוזר אליהם כמו בומברנג עכשיו.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
לא יהיה מספיק מקום להסביר אותם בהתכתבות......... :)

בינתיים האוטו רק ארבעה חודשים על הכביש, וחצי מהזמן ישב במוסך.

יש לו בעיות התנעה, החליפו חיישנים, החליפו מחשב ניהול מנוע.

יש זימזומים מהגיר, לפעמים בקפיירים......

שירות עשר, אין טענות, הם ניסו הכל כדי לסדר את התקלות במוסך, אבל לא עזר כלום. (אפילו החלפת מחשב ניהול מנוע שעולה כמה אלפי שקלים).

לאחר שהתעניינתי, וקראתי הרבה על האוטו (רק חבל שרק אחרי שקניתי אותו), שמתי לב שהרבה מאוד אנשים לא מרוצים ממנו.

אם ידוע לך, היתה בעיה עם החלונות החשמליים בכל רכבי פולקסווגן, החלונות נפלו, והסיבה לכך היא שימוש בחלקים זולים - מחזיק חלון מפלסטיק, החלון שוקל 4 קילו...... איך החלון לא יפול.....?

קראתי גם על סלילי הצתה זולים שמשתמשים בהם לחסכון... וזה אולי גם מסביר את בעיות ההתנעה באוטו שלי.

בקיצור...... הכל חוזר אליהם כמו בומברנג עכשיו.

הבעיה של החלונות הנופלים הופיעה משום מה רק בארץ.

טופלה ולא תחזור.

ממה שאני מבין כול הבעיות ברכב שלך הם בסה"כ בעיות התנעה?

שלא תבין לא נכון, אני לא חושב שאמורות להיות בעיות ברכב חדש (בייחוד לא אחד של 150K).

אבל עדיין, בעיות בהצתה זה לא המון בעיות.

פורסם

מנגנון כיסא שלא עבד הכי טוב והוחלף......

בקיצור, יותר מידי בעיות לאוטו חדש... ב 150K...

ואם זה כזה פשוט למה הם לא מוצאים פתרון לבעיה?

למה אוטו חדש צריך לשבת במוסך כל כך הרבה זמן? נגעו בו כבר יותר מידי, והחליפו יותר מידי דברים... מחשב ניהול מנוע... חיישנים......

ושום דבר לא עוזר..

שים לב: http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=51621&

פורסם

וווווווווווואאאאאאאאייייייייייי גולפים עושים בעיות...

תודה לאל שיש לי אסטרה...

מה קרה לגרמנים הפעם??? :wink::cry:

פורסם

חברה.. הכל עניין של מזל!!! נטו.

תמיד אמרתי את זה על כל רכב.

אני מדבר כאן על דגם 2002... ראיתי את הרכב. נראה חדש ומתפקד כחדש.

עבר 25K עם מכה קלה בכנף האחורית.. חוץ מזה הבעלים יקה בצורה מדהימה שכל הרכב מגבות וכו'.. מוזר אבל שיהיה.

הרכב שמור + אני מקבל מערכת צעצוע שאני מכור אותה ויתקן את המכה עם הכסף.

• תוכן חדש...