Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז חבל ליקטול את האפשרויות האלה רק בגלל שיש סאונדאון במחיר "זול".
אני לא מבין על מה אתה מדבר, מישהו פה אי פעם אמר לא לקנות Audison\HIFONICS ?

אם מישהו אמר דבר כזה הוא לפחות דאג להביא פירוט הגיוני עם הסבר וסיבה למה לא, שלא כמו אנשים אחרים פה.

אם היה פה פעם שרשור שמישהו קטל את המוצרים האלה מבלי סיבה הגיונית אז תפנה אליו, איך זה קשור לדיון הזה? בדיון הנ"ל אף אחד לא קטל שום מוצר מבלי סיבה הגיונית חוץ מ-EDDY שלא ממש החליט מה הוא רוצה, קודם הוא דיבר על טיב\אופנה ואחרי שזה לא הלך הוא עבר לכסף\עלות.

מה אכפת לי בתור הלקוח הסופי כמה יעלה ה-SUNDOWN עוד מליון שנה שהוא יגיע לחניות הסמוכות? אם בכלל.. איך זה קשור לדיון?

אני יודע כמה עולה לי עכשיו ומה התמורה שאני מקבל ואני אוהב את היחס הזה.

כמו שאמרתי ל-EDDY ואני אגיד את זה שוב, במקום לדבר הרבה תביאו מוצרים שעומדים בתג מחיר הזה ונותנים כזו תמורה, הלקוחות כבר יחליטו עם האוזניים מה טוב ומה לא.

אני אישית מאוד אשמח לראות עוד אנשים כמו רוני\אלי שמביאים מוצרים חדשים לארץ שלא היו פה קודם ועוד עומדים בתג מחיר הגיוני לחלוטין, כן ירבו מוצרים חדשים בארץ בקודש.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקי,לגבי חוסר ההצדקה במחיר מסכים לגמרי.

לי יצא לעבוד עם כמה מגברים שהוזכרו פה(הרוקפורד ואודיוסון ועוד) ולדעתי אלה מגברים מצויינים.

לא יצא לי עדיין לעבוד עם סאונדאון אבל אני לא חושב שהוא יפיל את מתחריו אבל יכול להיות שאני טועה.

אם מדובר עלות מול תועלת אז גם פה הT והאודיוסון ניכנסים לתמונה כי גם אותם אפשר להשיג ב1800 ואפילו אם חופרים בפחות.

כי אם אני הייתי נותן חוות דעת הייתי מכליל עוד כמה שמות להמלצה ולא מפנה אותה לדבר יחידי ובודד לכן מתוך ההמלצה שלך אפשר להבין שזה הדבר האיכותי ביותר.

אני לא בעד או נגד סאונדאון אני פשוט חושב שיש עוד ולא צריך לשכוח.

אדי,

קודם כל, אם תשים לב אני בכלל המלצתי לפותח התרד' לתקן את המגבר שלו.

אחרי זה גם אמרתי לו שלדעתי הרוקפורד הוא מגבר טוב יותר מהזאפקו הנ"ל לפחות מהנסיון שלי עם שניהם, ולכן עדיף לו לתקן את הרוקפורד ולהשתמש בו במקום.

אני בניגוד להרבה חברי פורום אחרים תמיד דואג לתת כמה המלצות על מנת שלאנשים יהיה רקע וילכו לשמוע את הדברים לפני שהם יחליטו.

לכן שאתה אומר שאני ממליץ על משהו אחד, זה ממש לא נכון.

אתה יכול להסתכל ולראות מה כתבתי בעבר על סדרת הSRX החדשה בפרט ומה אני חושב על אודיסון בכלל, אתה תראה המון המלצות על המוצרים שלהם, כי אני באמת חושב שהם מצויינים.

ועוד הרבה חברות טובות ואחרות.

אני שם לב שלאחרונה אתה נכנס כל הזמן לויכוחים עם מס' חברי פורום, אני לא יודע מה מאחורי זה וזה גם לא ממש מטריד אותי.

אבל עשה לי טובה אל תכניס אותי לויכוח הזה, כי אני ממש לא הבן-אדם המתאים.

under construction..

פורסם
רוני,אתה יבואן לכן המחירים שלך הם כאלה מה יקרה שמגברים יגיעו לחניות הסמוכות לא כול כך ניראה לי הגיוני שמחיר ישאר אותו מחיר.

מה איכפת לך מה יהיה מחר? אתה חוזה את העתיד? כרגע, במחיר הזה, המגבר הזה, נותן תמורה מ-ע-ו-ל-ה.

רק תחשוב שאת המגברים ה"עממיים" כמו הJBL המפורסם והמק אודיו, מכרו בחנויות בסביבות ה1400, מישהו אמר בזמנו (חוץ מניר :) ) שלא מדובר בקניה משתלמת? תחשוב על ההפרש של 400 שקל, שאני אומר, אחרי שמיעה של הרבה מערכות עם מגברים "בינוניים" כאלה, שאין מה להשוות, הבדלי רמות אדירים; כמו שניר ציין, הסאונד הוא נקי ומפורט, יש הרגשה לפעמים, שנוספו כלים בקטעים מסויימים :) כמו שנרשם, וזה הדבר הראשון שהרגשתי במגבר הזה, שהסאונד הוא לינארי, כלומר, גם בווליום בינוני, אתה עדיין שומע בס ומיד בס, מה שלא היה לי בJBL, שבווליום בינוני היית שומע בעיקר מיד.

אני מזמין את מי שרוצה לשמוע ולהתרשם איך ממערכת של שקל וחצי אפשר לשמוע נהדר, לא חייבים שמות מפוצצים וסכומים של הרבה אפסים בשביל להגיע לתוצאה טובה.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

בלי להיכנס לכל מה שנאמר כאן (ואם זה ימשיך אז הת'רד יינעל) - yan_b, חזור למתקין, קח חזרה את הרוקפורד שלך ושלח אותו לתיקון.

מגבר חזק וטוב שאוהבים לא מחליפים כל כך מהר רק בגלל שהוא התקלקל.

אני גם בדעה שהמגבר הנוכחי של זפקו נחות מהרוקפורד, משמעותית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום לכולם

אני מצטער מאוד אם גרמתי איזה סיכסוך כי זו ממש לא היתה המטרה שלי

ואחרי שקראתי מה אנשים רשמו בקשר למגבר אז החלטתי להחזיר את הרוקפורד ולתקן את היציאה הפגועה

ושוב תודה רבה לכל אלו שעזרו ונתנו חוות דעת

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

הינה קפצו אותם 7-9 אנשים קבועים אשר ממליצים על אותם דברים כול הזמן.

מפלצת ירוקה,אני לא נכנס לאף ויכוח אלה החבורה פה ניכנסתי איתי לויכוח ברגע שאני אומר שיש עוד דברים בחיים ומנסה להוסיף במה גם למוצרים אחרים כי זה אבסורד למליץ רק אליהם (לא מדבר אליך) והינה באו החלוצים של סאונדאון וקפצו אלי.

מערכת של שקל וחצי? אני יכול להראות לך 10 מערכות שתתכננתי בשקל וחצי שנישמעות פצצה.. זה לא מסובך כול כך ואפילו בלי מגבר של סאונדאון.

לסיכום אני לא יכנס ליכוח עם אנשים בעלי דעות משוחדות.

אני אומר בעולם יש עוד דברים חוץ מסאונדאון וAA אודיו יש הרץ יש אודיוסון יש ID יש רוקפורד עוד אחרים וטובים.

תודה ויום טוב.

פורסם

"דעות משוחדות", "אותם אנשים כל הזמן", מתי ראית אותי ממליץ על סאנדאון? כתבת שטויות אז הגבתי, לא מעבר לזה.

יש לך המלצות רלוונטיות תמליץ, כרגע, לבחור שפתח את הנושא, ההמלצה הכי טובה היא באמת לשלוח את המגבר לתיקון. ואם הוא יחליט בכל זאת לחליף מגבר, בתקציב שלו סאנדאון, כרגע, זו בחירה טובה, אני מבין שהלב (והארנק) שלך נחמצים מזה שלא ממליצים על רכיבים שיש לך נגיעה אליהם, שוב, תמליץ על משהו, נהדר, תצרף חוות דעת שלך, זה רק יכול להוסיף, אבל דיי כבר עם הפרנויות האלה.

תאמין לי שאני שילמתי מחיר מלא על המגבר שלי, ושאני כותב בשביל להעשיר את הפורום ולא אף אחד אחר.

ולגבי זה שזה לא חוכמה לבנות מערכת בשקל וחצי שתשמע טוב,אני בטוח שתסכים איתי שאפילו פחות חוכמה לבנות מערכת שתשמע טוב בפי 3 כסף.

בשיפוצים

פורסם

אני לא מבין מה כל ההתיפיפות הזאת, הרי לכולנו ברור שהפורום קצת לא אובייקטיבי ויש גם הרבה אינטרסים, אבל זה בסדר וזה מובן כל אחד רוצה לרצות את השני, כל הזמן ממליצים על אותם מתקינים, ואותם סאבים ואותם מגברים שבמקרה יש להם יבואן יחיד, אולי הם באמת טובים, אבל ברור שיש עוד. ההבנה שלי בנושא לא הכי גבוהה אפילו נמוכה, ואולי בגלל זה אני הכי אובייקטיבי ורואה שכל הזמן ההמלצות הן חד צדדיות מאותם אנשים.

אגב השיא היום היה הפרסום של המבצעים ה"מטורפים" בשרשור דביק. אבל נו מילא.

באמת שאין לי בעיה עם זה, אבל אם תנסו לטאטא כאילו זה לא קיים. כולכם מודעים לזה.

פורסם

אתה אוהב את הפורום? אתה משלם כסף על השימוש בו? אתה מאמין שיש הוצאות אחזקה? פרסומות ממומנות זה דבר לגיטימי אבל אין להם קשר לתגובות עצמן. אנא, עשה את ההפרדה.

בשיפוצים

פורסם

לא מבין על מה הויכוח. סאנדאון ואודיסון שונים לחלוטין בסאונד, כמו שמורל ופוקל שונים וכמו שAA\FI שונים מID

מתי תבינו שכל אחד אוהב משהו אחר, סגנון אחר?

יש כאלה אוהבים סאונד יותר קר, מדוייק ויש כאלה שאוהבים חם שישמע יותר כמו מועדון ופחות מדוייק.

אני אוהד ביתר אז זה אומר שכולם כמוני? יש אנשים שאפילו מעיזים להיות אוהדי הפועל..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דעתי האישית לפי ניסיון ונתונים יבשים גם יחד. תמתח קצת את התקציב מעבר ל1800 שקל וקח AS F4 600 אני לא מאמין שסנדאון ברמה ובעוצמה שלו. ואני כן מאמין שהסנדאונים הם מגברים יחסית טוביןם פשוט הAS ממש בהמה ולכסף שלו התמורה מטורפת.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

התלבטתי מאד אם להגיב בעניין, שהתעלק כמו עלוקה, על השירשור התמים של הבחור, אבל הייתי חייב.

Eddy יקר, על אדם שמוכיח אחרים על מעשים ושגיאות שהוא עצמו עשה, נאמר המשפט התלמודי "טול קיסם מבין שיניך.. טול קורה מבין עיניך".

אתה אדי, שבשונה מה"קליקה" הדמיונית שאתה - יותר מכל אחר - מדברר אותה ועושה לה יח"צ, פעלת בדיוק באותה השיטה, שאתה עצמך מציג כשלילית, לא מוסרית ולא ראויה. מדוע אפוא אתה מרשה לעצמך לתת מוסר לאחרים על כך?

כשאני נותן חוו"ד חיוביות על מוצרים מסויימים איכותיים, אשר מתומחרים בהיגיון, אין לי טובת הנאה כזו או אחרת, אני לא עושה זאת משום סיבה, פרט לכך שאני מאמין באמת ובתמים שזוהי המלצה ראויה וכשרה. על איזו טובות הנאה אתה מדבר? אני אומר לך מידיעה ברורה, שאף לא אחד מאלו הממליצים על נשוא הדיון הזה, לא שילם פחות ממה שאתה או מישהו אחר היה משלם.

להיפך, מוצרים שמתומחרים בהיגיון כזה, מעידים על מתח רווחים נורמלי וסביר, צריך להיות רע כדי "להוריד" עוד מהמחיר.

נ.ב. מה ההבדל בין שומאכר למיצוגלי?

עכשיו, אחרי שנירגעתי, אפשר לנעול..

פורסם

אגב השיא היום היה הפרסום של המבצעים ה"מטורפים" בשרשור דביק. אבל נו מילא.

במקום לבוא ולהגיד תודה שאתה יכול לקבל מחירים מצוינים על מוצרים מעולים אתה בא בגישה שלילית ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...