Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וצהריים טובים

לחברי יש פולו 98 מנוע 1600 סמ"ק , ידנית

הבעיה היא כזאת, אתמול הוא נסע עם הרכב בחזרה הביתה מהעבודה

הוא נוסע נותן גז בין ההילוך השני לשלישי הרכב כמו נחנק ואחרי שעוזב את הגז ונותן שוב גז הרכב נוסע רגיל

חשוב לציין שהרכב לא מתחמם ונסע עד הבית יפה מאוד עם עוד 3 פעמים כאלה שהוא מאין נחנק בעצם משתתק לרגע וממשיך

לא יודע כיצד לתאר את זה אבל הוא אומר שהרגיש כאלו נדחף אחורה לשניה ואז חזר למצב הרגיל בנסיעה

מישהו אולי יודע מזה? חשבתי אני על פלגים? (שהוחלפו לפני 20 אלף ק"מ), אולי משאבת דלק?

אודה לכם מאוד

פורסם

מהניסיון שלי שיבדוק מהר רצועת טיימינג,

אצלי היה פעם אותו סיפור ואחרי כמה ימים ספורים הרצועה ניקרעה,

שסתומים נישברו וראש מנוע הלך:-(

שווה בדיקה דחופה!!:x

8):?
פורסם

רצועת טיימינג הוחלפה לפני בדיוק 3 שבועות במוסך המורשה

כולל מותחן ועוד רצועה שהייתה שם

כמו כן בוצע בדיקת שמנים לא חסר שום דבר והכל נקי ותקין

פלגים הוחלפו לפני 20 אלך קילומטר וגם פילטר אוויר

מה יכולה להיות הבעיה?

אולי בגלל שתידלק פעם אחרונה בתחנת דלק סד"ש? (שמעתי שהם עירבבו פעם יותר מים מדלק)

פורסם

סתימת דלק שייכת להיסטוריה של רכבים עם קרבורטור ולא הזרקת דלק.

אני אישית לא שמעתי על פולו/גולף/בורה עם סתימת דלק ברכבים מוזרקים.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם כשזה קורה, התחושה שהרכב עומד לכבות ? אם כן, סיכוי סביר שזה מאחד הממסרים - של משאבת הדלק או של מחשב המנוע.

יובל

זה ממש כאלו שהמנוע נדם לשניה. עוזבים את הגז. נותנים שוב והרכב נוסע.

זה קורה כל 20 דקות נסיעה. לא עיקבי. זה ממש כאלו כל הרכב משתתק לגמרי לשניה אחת ושוב ממשיך בתפקוד רגיל.

• תוכן חדש...