Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ- קניית רכב ב25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חובבי הרכב בעלי הידע הנרחב

אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לרכישת רכב, ולדעת מה הכי מומלץ בתקציב הדל הזה:

ברצוני לרכוש רכב בתקציב של 25000

בעל נפח של 1300-1500

רכבים שחשבתי שיתאימו הם:

1.סיריון 99-00 (אך מנוע 1000 קראתי שקיים בעיות רבות יותרהדורש מספר רב יותר של טיפולים מאשר ה 1300,ועוד לא יצא בשנים האלה דגם ה1300)

2.פיג'ו 206 98-99 (בעיות עם חלפים עקב ניסיון עבר בדגם 205,אך אין לי מושע עם ה 206)

3.פולו 99-00 (לא מכיר בכלל מאפיינים של האוטו בשנים האלה)

אשמח לשמוע בפירוט כמובן דגמים אחרים שלדעתכם יתאימו יותר

תודה..

onmyway

:shock:

פורסם

מנוע ה1000 סמ"ק של הסיריון הוא לא מציאה גדולה. גם מבחינת כוח וגם מבחינת אמינות ואורך חיים.

שיווק ה206 התחיל בשנת 99 ולכן אני בספק אם תצליח למצוא אחת ממודל 98.

הפונטו היא אופציה טובה בתקציב הזה. זולה לרכישה וזולה יחסית לאחזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי, תודה

1.לגבי פונטו ספייס 2001, איזה דגם מומלץ מהשנתון הזה ELX או אחר?

2.יש לי הרבה חששות מפונט, עדין לא חוויתי, אבל מהתגובות בפורום מהללים וממליצים פה את היצרן בצורה יוצאתה דופן

3.מה לגבי פולו 99 ? או רכב אחר?

פורסם

לא ציינת מה הדרישות שלך מהרכב, אבל ממה שאני מבין הספייס יכולה להתאים לך. חסכונית יחסית בדלק, זולה לרכישה ולאחזקה, אמינות סבירה בהחלט. החיסרון הגדול שלה הוא בחוסר ההנאה מהנהיגה בגלל ההגה החשמלי המסרס.

דגם הELX המאובזר והחזק בוודאי עדיף, אבל לדעתי גם דגם הSX יכול לעשות את העבודה. תתרחק מהדגם הבסיסי שהוא ערום מאבזור ולרוב התחיל את חייו בציי רכב.

הניסיון האישי שלי עם פולו לא היה חיובי במיוחד, ולכן עדיף שאחרים יספרו לך על נפלאות הפולסוואגן הזאת :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...