Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה | לגבי סאב של audiobahn

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות את הסאב הזה:

aw1000v.jpg

לסאב עצמו נכנסים 4 חוטים? מה זה אומר? צריך מגבר מסויים?

הסאב זה

Audiobahn AW1000V

10 אינץ'

רשום שהוא 600 RMS זה פרטים נכונים?

נראה לכם סאב טוב?

פורסם

אוקיי הבנתי אותך:] תודה רבה

אפשר בבקשה איזה ביקורת לגביי הסאב? אני מביא כנראה שניים כאלה

שווה להביא או שזה סאב חרא?

פורסם

סאב חזק ונחמד מהסידרה הגבוה שלהם דיי זול גם יצא לי לשמוע סאבים שלהם בעבר ולא התלהבתי

אבל סאונד זה עיניין של טעם אישי.

דרך אגב כדי להוזיז 2 סאבים כאילו תצתרך כבר מגבר אחר שיורד ל-1200RMS ב -1 אום

כמו במגבר הזה למשל:

http://www.adisound.co.il/Product.asp?ProID=449

פורסם

ברכב של ההורים יש סאב של האודיובאן ומה אני יגיד לך כאב ראש הוא יודע לעשות מעבר לזה זה כבר לא התחום שלו.

IBIZA 20vt

פורסם

אלי, תן להם את ההסבר על אודיובאהן והטרוריסטים :roll:

באמת שיש מציאות יותר טובות מאודיובאהן. תן תקציב ודרישות וניתן לך הצעות למוצרים טובים יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי שיכנעתם אותי חח ***חחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום***

התקציב שלי הוא 200$ אני נוסע לארה"ב עוד שבועיים ומשם תכננתי להביא אותו

אני לא יכול יותר מ200$ כי זה הגבולך שאפשר להביא איתי בלי לשלם מכס..אז תכננתי סאב ב200$ עליי

ועוד מגבר ב200$ עם חברה שלי..אם אפשר קצת עזרה לגביי המקסימום שאני יכול להביא במחיר הזה ולקבל תמורה טובה

המגבר כמובן הולך רק לסאב כאילו מונובלוק..

• תוכן חדש...