Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה המזגן הפסיק לעבוד.

שמתי לב שהקלץ' של המדחס כלל לא נצמד.

בדקתי את כל הפיוזים שקשורים למזגן והם תקינים.

הלכתי למשהו שיוסיף גז, הוא חיבר את מיכל הגז שלו אבל המדחס לא עובד כך שלא נכנס גז ובכל מקרה השעונים הראו שיש גז.

מה לבדוק הלאה?

פורסם
לאחרונה המזגן הפסיק לעבוד.

שמתי לב שהקלץ' של המדחס כלל לא נצמד.

בדקתי את כל הפיוזים שקשורים למזגן והם תקינים.

הלכתי למשהו שיוסיף גז, הוא חיבר את מיכל הגז שלו אבל המדחס לא עובד כך שלא נכנס גז ובכל מקרה השעונים הראו שיש גז.

מה לבדוק הלאה?

אין טעם לנסות להוסיף גז אם המדחס לא מססוגל להכנס לפעולה , כנראה שהקלאץ של המדחס לא תקין, אם אני לא טועה אפשר להחליף את הקלאץ' מבלי לפתוח את המדחס.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ניתקתי את כבל ה 12V שיוצא מהמדחס וחיברתי אותו ישירות ל + של המצבר.

הקלץ של המדחס נתפס, המדחס הסתובב והתחלתי להרגיש שיוצא קור ברכב.

לא הצלחתי להבין למה המדחס לא מקבל 12V בהפעלת המזגן הרגילה ולקחתי את הרכב למוסך מורשה של טויוטה בירושלים שלא אציין את שמו.

במוסך טענו שהמדחס שרוף והם צריכים להחליף אותו ואחר כך הם יבדקו שאר מערכת החשמל של המזגן.

הייתה לי תחושה שעובדים עלי ולקחתי את האוטו מהם חזרה.

האם יתכן שהמדחס שרוף למרות הבדיקה שעשיתי ????

פורסם

הבדיקה שעשית עוקפת את כפתור הפיקוד שברכב, הבדיקה יצאה תקינה משמע מערכת המיזוג על כל מרכיביה עובדים .

מה תפוקת הקירור והאם היא מספקת אותך זה סיפור אחר .

המדחס שלך עובד , הוא לא שרוף וזאת על סמך הבדיקה שעשית .

צר לי לבשר לך שניסו לעבוד עלייך והם שקרנים!!

בדוק את החיווט החשמלי אל המדחס ואת כפתורי הבקרה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...