Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר. התנאים לחוקיות הם:

יחידת כיוונון גובה אורות אוטומטי מובנה בפנס. self leveling control

יחידת ניקוי פנסים מובנית

לא תקבל רק קיט קסנון אלא תצטרך לרכוש גם את הפנסים הייעודיים. בגרמניה למשל ישנו קיט ייעודי לסיאט לאון דור ראשון שהוציאה JE-DESIGN ומחירו שם סביב 3500 ש"ח. למיטב ידיעתי יגיעו פנסי קסנון חוקיים (באישור משרד התחבורע) עוד מספר חודשים. תבדוק מולם.

פורסם

אין, אין, ועוד פעם, אין אישור להתקין נורות קסנון ברכב לאחר שייצא את שערי המפעל. רק נורות מקוריות שהותקנו במפעל הרכב עם כל המנגנונים הדרושים לכך מאושרות להפעלה...!!! כל ערכת קסנון שהותקנה לאחר מכירת הרכב איננה חוקית. מספיק כבר לטחון את הנושא,יש מאות שירשורים בנושא אם רק מחפשים. חג שמח!

פורסם

נראה לי שזה לא קשור לשיפורי רכב.

ולא אי אפשר להתקין בצורה חוקית קסנון ולאשרו, רק ברכישה עם הרכב.

*גם אילו היו מגיעים קיטים מקוריים שהיו מאושרים היו מתחילות שוב כל הקומבינות והזיופים.

**ר.קלי תודה לך על הרצון לסנוור את כולנו כדי להוסיף לעצמך עוד מקדם פוזה לרכב.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אין, אין, ועוד פעם, אין אישור להתקין נורות קסנון ברכב לאחר שייצא את שערי המפעל.

אני חוזר בי - אתה צודק. נכון להיום אי אפשר בישראל. לפני תקני ה - ECE האירופאים שמשרד התחבורה הישראלי בחר לדבוק בהם, מותר אבל משרד התחבורה בכל זאת מעדיף קודם לשלול אפשרויות במקום לאשרן. לי ברור ב - 100% שבעתיד הקרוב זה יעבור תקינה. :-)

פורסם

ועדיין אני רואה כל יום עשרות מכוניות עם קסנונים

תופעה מוזרה שמשכה את תשומת לבי , הקסנון החוקי שיוצא מהחברה הוא נראה כחלחל סגלגל , ושמתקרבים ממש לאוטו זה הופך לללבן

פורסם

חוק די יבש.לכן, יהיה מאוד קשה להוריד אותי מהכביש על הקסנון הזה:

http://www.fordmondeo.org/forum/showtopic.php?tid/769345/

אני לא רואה שום בעיה לקחת פנס של אותו דגם עם קסנון ולהרכיב אותו לרכב שבא ללא.

כל מה שצריך לסדר,זה שפריצירים. יש קיטים של "הלא" לא יקרים.

מדובר על פנס שלם מקורי מהחברה. עם בלסט על הפנס וכתובית FORD

אני רוצה לרואת שוטר אומר לי שזה לא מקורי.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...