Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע "סינטטי" - PAZCARSYNT X99SYNF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, שנה טובה :-)

חבר מהעבודה שביצע טיפול לאלמרה שלו במוסך מורשה יבואן הראה לי את הקבלה. מצויין שם שנעשה שימוש בשמן הנ"ל (העתקתי מילה במילה, אני לא יודע לומר אם הקוד הזה הוא פנימי של קרסו, או של פזקר).

האם מדובר בשמן סינטטי מלא? חצי סינטטי? מינרלי עם מרכיבים סינטטיים?

התחלתי קצת להתעניין בנושא לעומק אחרי שבטיפול האחרון שעשיתי לרכב שלי בחרתי לשים את שמן המנוע האפור של LM, מתוסף MOS2. נראה לי שעשיתי טעות... (הוא מינרלי עם מרכיבים סינטטיים).

פורסם

שנה טובה

אכן קוד פנימי של קרסו

שמן סינטטי מלא תוצרת פז

בצובר בלבד

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

אוקיי, תודה.

האם הוא עדיף על ה-MOS2 המדובר? נברתי בקבלות משנה שעברה וראיתי שגם ברכב שלי (פרימרה 03') השתמשו בשמן הזה בטיפול הקודם. אני חושש ש"הגדלת הראש" שלי גרמה יותר נזק מתועלת...

פורסם

חג שמח

תראה אני לא בטוח שזה המקום להכנס לדיון מעמיק אבל ננסה לא לגלוש

שימוש בשמן אחר, לא סינטטי מלא, לא סביר שיגרום נזק אלא אם מדובר באיזה

נוזל לא ברור ששמו אותו במיכל שמן והמחיר בהתאם

וכאן אנחנו נכנסים לדיון שאני לא בטוח שכדאי לי להכנס אליו

כי אני עובד חברה באחד ממרכזי השרות ותוכלו לומר שאני לא אובייקטיבי

זאת כבר החלטה שלך אם לטפל לבד או במורשה או לחילופין במרכז השרות של החברה

רמת העבודה גבוהה מאד החלקים הם מקוריים או כמו במקרה השמן מאושרים ע"י היצרן

והמחירים בהתאם

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

היי glglz.

אני מטפל במרכז שירות (בלי להיכנס כרגע לאיזה מהם...). חברי בעל האלמרה מטפל גם הוא באותו מרכז שירות, מהיום בו הוא הוציא אותה מהסוכנות. החבר'ה שם באמת מקצועיים ורק מילים טובות יש לי לומר עליהם.

בקשתי ממך (ובעיקר לאור היכרותך עם התוצרת של ניסאן) היא המלצה לכאן או לכאן - האם השמן טוב ורצוי להשאיר אותו עד לטיפול הבא, או האם עדיף לחזור למרכז השירות ולהחליף אותו לשמן פזקר.

• תוכן חדש...