Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קורולה 08 רובוטית - 100 קמ"ש ב3000 סל"ד, לצערי הבידוד רעשים של המנוע גרוע במיוחד וב5000 סל"ד האוזניים מתחרשות לגמרי, למרות שהספק רכב זה נמצא במלואו ב5300 סל"ד - לא הצלחתי להגיע ל6000 מרוב רעש ופחד שהמנוע ימשיך קדימה והרכב ישאר מאחורה..

פורסם

שברולט קורסיקה שנת 95, מנוע 2.2L:

אין מד סל"ד בכלל, אם משווים לקאווליר של אותם השנים אשר חולקת את אותו מנוע ואותה התיבה כמעט אז 1900-2100 בערך.

ביואיק לאקרוס שנת 2008, מנוע 3.6L:

1800 סל"ד יציב ב-100 קמ"ש.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

סובארו B4 הדגמים של 2008/9 (150 כ"ס): 2500 סל"ד, בדיוק. ובמהירות 120: 3000 סל"ד, בדיוק.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
ואם היא כן היתה סטנדרטית, האם המנוע היה עובד בסל"ד שונה?

כן אלעד, אם המנוע היה בנפח 2 ליטר סטנדרטי אז המנוע היה עובד בסל"ד שונה (הבדלי מומנט).

שבת שלום ידידי.

פורסם

שלילי, המנוע היה עובד באותו סל"ד. מה שמגביל את סל"ד המנוע הוא הגיר וגודל הגלגלים. גם אם תשים מנוע של אוטובוס ולא תשנה את יחסי העברה וגודל הגלגלים תקבל את אותו הסל"ד בדיוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלילי, המנוע היה עובד באותו סל"ד. מה שמגביל את סל"ד המנוע הוא הגיר וגודל הגלגלים. גם אם תשים מנוע של אוטובוס ולא תשנה את יחסי העברה וגודל הגלגלים תקבל את אותו הסל"ד בדיוק.

איתמר.

באמת? האם גם משקל הגלגלים קובע?

לגבי הגיר, יש לי קיט Flywheel של חברת Fidanza

ובמנוע, בין היתר, יש קיט שלם של גלגלי תנופה קלים שגם הם משפיעים על פעולת הסל"ד.

האם יש קשר בין הדברים?

הבאתי לי חומר ללמידה, אני אשב על זה,

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם
קורולה 08 רובוטית - 100 קמ"ש ב3000 סל"ד, לצערי הבידוד רעשים של המנוע גרוע במיוחד וב5000 סל"ד האוזניים מתחרשות לגמרי, למרות שהספק רכב זה נמצא במלואו ב5300 סל"ד - לא הצלחתי להגיע ל6000 מרוב רעש ופחד שהמנוע ימשיך קדימה והרכב ישאר מאחורה..

מה אתה מדבר,הקורולה אחד הרכבים בעלי הבידוד הטובים ביותר.

פורסם

האם יש קשר בין הדברים?

הבאתי לי חומר ללמידה, אני אשב על זה,

תודה רבה ושבת שלום.

מנוע בעל נפח גדול יותר או שאר שיפורים במנוע יכולים להביא לשיפור בתגובות המנוע כמו טיפוס מהיר יותר בסל"ד ועקומות מומנט והספק שונות, אבל נתוני הסל"ד\מהירות ישארו זהים לכל אורך הסקאלה. כל זמן שלא משנים יחסי העברה בגיר (גג"שים, FINAL) ולא משנים את הקוטר החיצוני של הגלגל - לא יהיה שום הבדל בעקומת הסל"ד כתלות במהירות, זה נשאר קבוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האם יש קשר בין הדברים?

בפירוש לא!!!

אתה יכול לשפר את הרכב כאוות נפשך, אולם כל זמן שלא שינית את יחס ההעברה בגיר או בדיפרנציאל או את מידת הצמיגים, בהנתן מהירות והילוך מסויימים, הסל"ד לעולם יהיה זהה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סיטרואן ג'מפי HDI מודל 2007 מנוע 2000 סמ"ק טורבו דיזל :

100 קמ"ש - 2500 סל"ד

120 קמ"ש - 3000 סל"ד

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לנצ'יה דלתא HF מנוע 2.0:

100 קמ"ש 3000 סל"ד.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...