Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם המומחה פשט את הרגל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובמסורת חודש הרמאדאן שבו אנו שרויים "קול אינשאללה"(תגיד בעזרת השם).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת לא מובן למה בכלל ללכת למכוני הבדיקה שכל הטפסים שהם מדפיסים נראים כמו מודעות אבל , בשביל שלא יתבעו אותם .

בכסף הזה אפשר לנפוש בטורקיה במלון 3 כוכבים , לא שזה כיף גדול אבל עדיף מאשר לתת להם 450 שקל .

תשמעו עיצה מ המומחוי אני כבר קניתי 4 מכוניות בלי בדיקה , ולמזלי כולן היו בסדר בזכות בדיקה די פרימיטיבית שאני עושה פשוט סותם את האגזוז כשהמנוע עובד ואם יוצא מים אז המנוע גמור.

מעביר את כל ההילוכים כולל אחורי ובזה נגמר העניין .

אבל בכל זאת חבל על המומחה כי האתר שלו באנטרנט היה טוב במידע על מכוניות ואמין במיוחד.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אתה כנראה אדם עם המון מזל- לך מלא טוטו/לוטו/צ'אנס.

נכון שבבדיקה יש המון כסת"ח אבל היא בכלל לא מיותרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דודה שלי קנתה פורד פוקוס מסוחר ולקחה את הרכב לבדיקה אצל המומחה

הבעיה ש''המומחה'' לא עשה את העבודה שלו כל כך טובה ואחרי שנתיים שהרכב אצלה היא ניגשה לעשות טסט (שוב)

וגילו שמספר המנוע לא תואם לשילדה

איך המומחה לא עלה על זה קשה לי להבין...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מאותה סיבה שבטסט הראשון לא עלו על זה.

נכון שיש הבדל בין טסט לבדיקה כזו, אבל בכל זאת.

לא חסר סיבות אחרות שמראות את רמת "הרצינות" שלו.

פורסם

ובא לציון גואל .

גם אם תרומתי בעבר בפורמים שונים לחיסול 'המומחה' היתה קטנה עדיין אני את שלי שיחררתי על הנוכלים הללו .

פורסם

חברה המומחה לא פשט ולא נעליים יש לו צו בית משפט האוסר עליו לבדוק רכבים אין לו אישור ממשרד התחבורה

איגוד מכוני הרישוי הוציא נגדו צו בעיניין תחשבו כל אדם שרוצה יפתח מכון לבדיקה לפני קניה זה לא הולך ככה

צריך הסמכה ממשרד התחבורה

הבעיה שהוא עבד גם שקיבל צו

• תוכן חדש...