Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2008 למי יש חוות דעת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המומחים

מישהו יכול לתת לי חוות דעת לדייהסטו סיריון 2008 כי אני שוקל לקנות את המכונית הזו

עכשיו הם עשו מבצע רציני 86500 לחדש!!!

מה דעתכם על הרכב הזה?

הוא אמין ?

חזק?

יציב?

בקשר ליציבות אין לו מערכת לבקרת יציבות האם זה קריטי ?

תודה לכל מי שיענה

פורסם

אנחנו מחזיקים סיריון דומה בליסינג. אמנם מודל 2006 אבל למעט שינויים קוסמטיים זה אותו הרכב.

ולשאלותיך -

מבחינת אמינות לא היו לנו בעיות, למרות קילומטראז' מכובד שעשה הרכב. בשבוע שעבר נשרפה נורת חניה, זה היה פחות או יותר שיא האקשן עד כה.

חזק? לא ממש. אבל בסך הכל הרכב סוחב יפה גם בנסיעות בין-עירוניות, אם כי הגיר האוטומטי נוטה להוריד הילוכים עם כל לחיצה רצינית על הגז, מה שמכביד על תצרוכת הדלק ויוצר הרבה רעש בתא הנוסעים.

לגבי יציבות, לא בדקתי לעומק, זה לא רכב שמתגרזנים עליו בסופ"שים. אבל בסך הכל אין טענות מיוחדות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לכל המומחים

בקשר ליציבות אין לו מערכת לבקרת יציבות האם זה קריטי ?

תודה לכל מי שיענה

http://www.chooseesc.eu/

סה"כ חבל לקנות רכב חדש ללא בקרת יציבות , מה גם הנחה לא בשמיים- עוד מעט כולם יתנו הנחות בסדר גודל של הורדת המס הצפויה בינואר.

פורסם

תודה לכל מי שענה

קפטן סמולט תודה על הסרטון שכנעת אותי בקשר לחשיבותה של מערכת בקרת יציבות

בקשר למה שאמרת שיהיו עוד מעט ירידת מחירים בינואר לא נראה לי שירד יותר מ 3000 שקל

ועדיין הההפרש בין דייהסטו סיריון למאזדה 2 הוא 13000 ש"ח כדאי להוסיף את הסכום ?

תודה לתגובה מהירה

פורסם

הבדל לא בשמיים, ואגב כן כדאי ללכת לסוכנויות ולהתמקח קצת, זה משתלם בסוף.

מזדה 2 רכב יקר לדעתי, פאביה עם בקרת יציבות ניתן להשיג ב-98.9 עם גיר אוט' ו-4 כריות אוויר.

שוב תתמקח איתם, תגיד שהציעו לך פחות במקום אחר, תגיד אתה חבר ב"חבר" או אבא שלך חבר ב"הוט" ואימא בהסטדרות המורים ויש להם הנחות ברשת מתחרה וכו' - כך תוכל או להוריד משמעותית מחי או לקבל גרסה ברמת אבזור גבוהה יותר.:wink:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני ממליץ על הסיריוןץ יש לי 2005. המזגן לא כמו בקורולה אבל סבבה.

רעשי כביש נשמעים היטב ב120 קמש ויותר.

לוקחת סיבובים טוב. מאיצה דיי טוב. חסכונית מאוד.

בלימה טובה.

מציע לך לקחת לנסיעת מבחן.

יש המון מקום גם לאנשים גדולים וגבוהים!

פורסם

המאזדה יותר מרווחת ומאובזרת. הסיריון לא גדולה מספיק בשביל משפחה ממוצעת.

במסגרת העבודתי הקודמת הייתה לי סיריון ולעוד חמישה עובדים שלי, כל היום הרכבים הנ"ל עברו כ-400 ק"מ כ"א באזורים קשים, במהלך תקופה של כשנה וחצי. לדעתי, הרכב הוא אמין (שום בעיות מיוחדות) וחסכוני מאוד.

למשפחה (לא ציינת לאיזה צורך אתה קונה את הרכב) הייתי הולך על המאזדה 2. ניתן לשקול גם ניסן מיקרה חסכונית ואמינה אם כי מעט יקרה יותר.

אתה מוכן להתפשר על רכב יד שנייה? שם המבחר גדול יותר..

• תוכן חדש...