Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו הייתם קונים אחת מהם, באיזה הייתם בוחרים ולמה?

חשוב לי במכונית: בטיחות, צריכת דלק, אמינות, קטנה [4.3 ומטה]

תודה =]

פורסם

אין בכלל מה להשוות - הפוקוס זולה בהרבה, ומרגישה ככה. הפיג'ו חזקה, יפה ומאובזרת בהרבה, ובלי שום ספק אם המחיר לא משחק תפקיד, אז היא האופציה העדיפה (ולדעתי - הקומפקטית הטובה ביותר כיום!)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הדגם הנכון להשוות אליו את ה-308 הוא הפוקוס 2.0 ובמקרה כזה גם הייתי בוחר בפוקוס...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אין בכלל מה להשוות - הפוקוס זולה בהרבה, ומרגישה ככה. הפיג'ו חזקה, יפה ומאובזרת בהרבה, ובלי שום ספק אם המחיר לא משחק תפקיד, אז היא האופציה העדיפה (ולדעתי - הקומפקטית הטובה ביותר כיום!)

על מה אתה מדבר?

מתי לאחרונה ישבת/נהגת/נסעת באחת?

הפיגו איכותית מרשימה שקטה ומאובזרת מהפוקוס המתיישנת.למרות שהפוקוס רכב טוב הוא לא בר השוואה ל308 .

ועוד איך ברת השוואה

שתיהן בקטגוריה של משפחתיות קומפקטיות, כמו גם ברמת המחירים(תלוי ברמת האבזור)

הפוקוס 5 דלתות היא הבטוחה ביותר בקבוצתה (100 אחוז בתאונה חזיתי וצידית)

והיא גם היחידה שקיבלה את הציונים המירביים ...

צריכת דלק ממוצעת לפי נתוני יצרן היא 1:13 בממוצע, כלומר 1:10 בעיר

ואורכה הוא 4 מטרים ו34 סנטימטרים

פורסם

רועי אתה לפחות הוגן כדי להודות שאתה מפורד רעננה אבל אם אני הייתי עובד בסוכנות פיגו אני לא בטוח שהייתי מגיב במקרה הזה.

פורסם

רועי - ראשית, לגיסי יש פוקוס חדשה לחלוטין. הרכב נאה יותר מאשר הקודם, אבל עדיין שבלוני להחריד ומיושן, שהרי הוא מועמד להחלפה בקרוב יחסית.אין מה לעשות. כנס לסוכנות פיג'ו, בקש סיבוב על ה-308 ותאמין לי שלא תסתכל יותר לכיוון של העגלות מפורד (כן, פוקוס עם 100 כ"ס זו לא ST220) עם חומרים פנימיים קשיחים ולא נעימים. לא בכדי הפיג'ו ניצחה את הגולף במבחן השוואתי (ותיכך תגיד לי שהפוקוס משתווה באיכות לגולף. בטח. וחזירים יכולים לעוף).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה =]

בטיחות, צריכת דלק, אמינות - אין הבדל משמעותי בין המכוניות. אולי הפוקוס אמינה יותר מאחר והיא ותיקה יותר.

ה 308 מודרנית יותר ונראית, בעיקר מבפנים, איכותית יותר.

אבל, מחיר ה 308 גבוה ב 10 אלף יותר מפוקוס מקבילה (ומאובזרת יותר).

אתה צריך לבדוק אישית כל אוטו ולהכניס את שיקול המחיר.

אני אישית לא אוהב את ההגזמה העיצובית (והפוגעת בשימושיות, כמו חלון קידמי אדיר גודל) של ה 308.

פורסם

שתי מכוניות מעולות, השוני בניהן מגיע משני כיוונים שונים וכך גם ההעדפה לאחת מהן.

ה- 308 מאובזרת, נעימה, חזקה, מרווחת ואיכותית

הפוקוס (ואני מדבר רק על מנוע 2 הליטרים), פשוטה יותר בחומרים אך לא פחות מאובזרת, ביצועים פחות טובים משל ה- 308 אך בהחלט מספקים

וכמובן שאם הנאה מניהגה היא שיקול למרות שה- 308 בסדר גמור הפוקוס היא עדיין הטובה ביותר בסגמנט.

הבחירה באחת מהן (אם נשים בצד את עניין הפער במחיר) תוכרע עפ"י העדפות אישיות של פינוק מול נהיגה בלבד.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
רועי - ראשית, לגיסי יש פוקוס חדשה לחלוטין. הרכב נאה יותר מאשר הקודם, אבל עדיין שבלוני להחריד ומיושן, שהרי הוא מועמד להחלפה בקרוב יחסית.אין מה לעשות. כנס לסוכנות פיג'ו, בקש סיבוב על ה-308 ותאמין לי שלא תסתכל יותר לכיוון של העגלות מפורד (כן, פוקוס עם 100 כ"ס זו לא ST220) עם חומרים פנימיים קשיחים ולא נעימים. לא בכדי הפיג'ו ניצחה את הגולף במבחן השוואתי (ותיכך תגיד לי שהפוקוס משתווה באיכות לגולף. בטח. וחזירים יכולים לעוף).

הפוקוס זה עתה עברה מתיחת פנים כך שהיא לא תוחלף בעתיד הקרוב

לפחות לא בשנתיים הקרובות.

הפוקוס בישראל מעולם לא הוגדרה או התיימרה להיות חורכת אספלט וביצועיסטית,

רכב מנהלתי לחלוטין שנותן חבילה מאוד איכותית ואטרקטיבית מכל הבחינות עם דגש על איכות נהיגה ובטיחות.

ולא, אני בהחלט מסכים כי הגולף מרגישה וחומריה איכותיים ומרגישים טוב יותר.

ולמרות זאת לא הייתי קונה אותה ולו רק בגלל תג המחיר שלה...

פורסם

בטיחותית יותר? באיזה סרט אתה חי?!

היום יש המון מכוניות בטוחות כמוה ואף בטוחות יותר.

308 זה רכב חדש ואני מאמין שהוא יספק הגנה עדיפה על פני הפוקוס.

308 זה רכב איכותי יותר מהפוקוס אבל כל אחד ודעותיו. ולכן כדאי לגשת לשתי הסוכנויות ולבקש נהיגת מבחן, כך תוכל לדעת מה אתה מעדיף.

פורסם
הפוקוס זה עתה עברה מתיחת פנים כך שהיא לא תוחלף בעתיד הקרוב

לפחות לא בשנתיים הקרובות.

הפוקוס בישראל מעולם לא הוגדרה או התיימרה להיות חורכת אספלט וביצועיסטית,

רכב מנהלתי לחלוטין שנותן חבילה מאוד איכותית ואטרקטיבית מכל הבחינות עם דגש על איכות נהיגה ובטיחות.

ולא, אני בהחלט מסכים כי הגולף מרגישה וחומריה איכותיים ומרגישים טוב יותר.

ולמרות זאת לא הייתי קונה אותה ולו רק בגלל תג המחיר שלה...

רועי. אני מקבל את זה שהפורד היא רכב טוב, ולא אמרתי אחרת. אם היו שאולים לגביה מול מאזדה3 או קיה סיד למשל, הייתי ממליץ עליה בלא היסוס. מצד שני, למה לקנות בכסף מלא (לעומת רכב עבודה) מכונית שנראית כמו אחת ממליון אחרות על הכביש? דווקא ה-308 רעננה ומיוחדת בהרבה, ואם הפרשי המחיר לא משנים אז ודאי תסכים עימי שבשביל להיות קצת שונה מהעדר ולקבל עיצוב פנימי שהוגדר לא אחת כשייך לסגמנט הפאר ולא לקומפקטית, עדיף לשלם 5-10 אחוז יותר מהפוקוס המקבילה.

פורסם
בטיחותית יותר? באיזה סרט אתה חי?!

היום יש המון מכוניות בטוחות כמוה ואף בטוחות יותר.

308 זה רכב חדש ואני מאמין שהוא יספק הגנה עדיפה על פני הפוקוס.

308 זה רכב איכותי יותר מהפוקוס אבל כל אחד ודעותיו. ולכן כדאי לגשת לשתי הסוכנויות ולבקש נהיגת מבחן, כך תוכל לדעת מה אתה מעדיף.

את מי זה מעניין שאתה מאמין?

יש עובדות ויש אמונות...

וכן, להיות נבדל מהעדר זה חשוב

אבל זה לא היה אחת מדרישות פותח השירשור...

פורסם

תודה =]

הפוקוס מצוינת אבל לא מאובזרת כמעט, וחבל!:roll: חוץ מזה שרכב צרפתי... זו דרך חיים!:lol:

עכשיו ברצינות:

הפוקוס בטוחה יותר, דלק לא הצד החזק שלה, אמינות - תהיה בטוח ב100%, קטנה - כן...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...