Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בשביל אבא, שהוא חובב אלפא מושבע, היום נמכרה האאודי A6 ואבא נסע לעשות נסיעת מבחן על ה159 שבמבצע.

הוא התלהב מהאוטו, נהנה ממנו מאוד, אבל מבחינת הידור הוא לא קיבל מה שהוא רוצה.

את הגירסה המהודרת אין להשיג בלי הקלאצ', (הוא ממש ממש לא רוצה קלאצ').

ולכן אנחנו מחפשים אופציות נוספות.

את האאודי A6 הוא שוקל, הבעיה היא שהאוטו לא אמין (ממש לא אמין) ויש זמן המתנה של 4 חודשים.

הבנתי שהוולוו S60 שבמבצע מגיעה עם מנוע מיושן ולא מומלץ.

מה בדבר הS60 עם המנוע T5?

או המלצות נוספות?

(לא נוגעים ביפני, ולא רכבי שטח).

כאמור התקציב הוא עד ה 300,000 שח, עם אפשרות לחריגות קלות.

תודה רבה מראש!

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחיר של 330K, אם זה עדיין בגדר חריגה מקובלת, ניתן לרכוש ב.מ.וו. סדרה 5 חדשה עם מנוע 2000.

לפי נתונים: http://newcar.yad2.co.il/רכב-פרטי/ב%20מ%20וו/סדרה%205/23208

הרכב זריז למדי, 9.6 ב-0 ל-100, 170 סוסים ו224 מהירות מירבית.

בקישור יש גם סרטון, כך שאפשר להתרשם מהאוטו. לפי דעתי מבחינת הידור, מדובר ברכב סולידי מאוד, בנוסף מדובר על רכב עם הנעה אחורית :twisted:. גם מבחינת צריכת דלק שמוצגת, הנתונים נורמליים למשפחתית ולרכב כזה, זה כבר נחשב חסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

:( אבא לא רוצה BMW כי הוא אומר שזה מנקר עיניים!!! :(

אבל! אם זה היה משהו ממש ממש מהיר אז כן...

פורסם

גם הC החדשות נכנסת לך בתקציב, רכב עם עיצוב מדהים לטעמי, מנועים חזקים מאוד, לי יש200 קומפרסור מהדור הקודם והואטו מספיק חזק,פנים מאוד יפה ושלל איבזור לטעמי אחלה בחירה.

כמו כן אם פשר למתוח מעט את התקציב אז גם הE קלאס צריכה להילקח בחשבון, אבא שלי רכש כזאת לפני חודש והוא מאוטמרוצה ממנה, רכב מרווח ומאוד מפנק.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

לא הייתי רוכש סדרה 5 עם מנוע 2000, בוודאי לא עם זמן תאוצה של 9.6 שנ', שזה לאט במונחי הקטגוריה. אני גם לא מבין למה אתה אומר שאי אפשר להשיג את הגרסא המהודרת של ה-159 עם גיר סלספיד (אולי בעיית מלאי מקומית) והייתי אף בודק אם ניתן למתוח את התקציב או לשנורר הנחה על ה-3.2 האוטומטית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני בת.

ככה אמרו בסוכנות, אין את ה2.2 מהודר לא ידני מלא. וזה מבאס נורא...

והמנוע הגדול יותר כבר ברמת מחיר מטורפת...

הS60 לא במלאי... אנחנו בודקים עכשיו את הS80 T5 שגם היא כבר תמתח את התקציב... אבל אנחנו קונים 2 מכוניות ביחד אז נקווה להנחה...

אה! שכנעתי את אבא לבדוק את הסידרה 5 של BMW והם צרכים לחזור אלינו עם הצעה למנוע 2500

יש עוד רעיונות? משהו שפספסתי?

פורסם

יש גם את הקדילק CTS שניכנסת לכם בתקציב בגירסת ה 2.8 ליטר עם 211 כ"ס (300 אלף ש"ח) ותמורת 350 אלף ש"ח תקבלו כבר את גירסת ה 3.6 ליטר ההרבה יותר חזקה עם 307 כ"ס

יש גם את הלקסוס IS שתשאיר לכם קצת עודף ביד (280 אלף ש"ח)

פורסם

מעט מצומצמת במרחב הפנימי יחסית למתחרות, אבל עתירת גאדג'טים ואיבזור והיא בהחלט מכונית משובחת. המדובר ב IS250 של לקסוס. כבונוס גם צנועת תדמית באופן כמעט מוגזם.

פורסם

לקסוס בחירה מעולה ומתאימה לתקציב.

הב.מ.וו 2 ליטר חלשה, ה - 2.5 לא תיכנם בתקציב גם אחרי ההנחות.

אישית אני לא אוהב אמריקאיות, הקדילק אמנם עדיפה על הביואיק והשברולט שנמכרות בארץ אבל מי שמכר אוודי ושוקל אלפא, אמריקאית עם אחיזת כביש חלשה לא מתאימה לו.

אפשר לשקול את ה S80 עם מנוע 2.5T, יחסית חזקה וזולה משמעותית מה- AWD

איזה דגם של A6 מכרתם?

פורסם

אז ככה, עכשיו חזרתי מהסוכנות של וולוו.

בתור אחת שקירצצה לאבא להחליף לS80 במשך שנתיים, הממ איך לנסח את זה.. "פאייר? אני מה זה מאוכזבת!"

הם שינו את כל העיצוב הפנימי שלה, אני מדברת על הדגם T5 האמצעי באיבזור וגם על ההכי יוקרתי, הפלסטיקה זולה מאוד, הם החליפו את העץ בניקל שנראה מאוד פשוט, וביחס לאאודי האוטו דיי צפוף, גם מקדימה, וגם מאחורה.

התחושה בכיסא הנהג דיי קלסטופובית..., מאוד הדוקה כזו... (ואם תרשו לי קצת להגזים, אז בפאביה יש תחושה יותר מרווחת).

דווקא הסידרה 5 2500 סמק נכנסת לתקציב אחרי ההנחה, אבל לאבא יש חששות...

בינתיים לפי השעה הנוכחית ההתלבטות היא או להיות חפוזים ולרוץ לקנות את ה159 וגם נוסיף קצת כסף לחישוקי מגנזיום כי מסתבר שזה מגיע עם רגילים! (טסות מישהו?) ואז נישאר עם עודף כסף (שישמר למוסך לימים גשומים).

או לחכות עד ינואר שיגיע הדגם החדש של הA6,( כי אנחנו מזוכיסטית ולמרות שמבחינת מה שאבא שם במוסך כבר יכלנו לקנות 2 אאודי..).

אבל אז, אם כבר מחכים עד לינואר, לא שווה כבר לקחת את הסופרב החדשה?

ואנחנו לא הכי בעד קדילאק ואמריקאיות בסיגנון.

ובכל אופן אם מישהו מכיר או יודע שיש את ה159 , הגירסה המהודרת, הרובוטית 2.2 סמ"ק, בסניף אחר או משהו, שיגיד!

תודה, וסליחה על החפירות.

פורסם

אני הייתי הולך על ה-159 ט.דיזל:מגיעה עם תיבת טיפטרוניק,ומנוע דיזל 2.4 חזק מאוד 200 סוסים ולא פחות מ-40 קג"מ!מסל"ד אפסי,8.4 שניות לוקח לדיזלפלצת הזו להאיץ למאה,והיא גם חסכונית יותר.

לגבי הסאונד של הדיזל-הוא אכן לא מרשים אבל נשמע טוב משמעותית מדיזלים של פעם.

חוץ מזה גם הסאונד של גרסאות 2.2 בנזין לא מרשים במיוחד(נחות בעליל מהסאונד של אלפות של לפני עשור),בטח ובטח בהשוואה ל-156 עם סאונד עדיף פי כמה-וכמה.

על הסלספיד מוטב שלא אדבר,מילה אחת טובה אני לא יכול לומר על תיבה הזאת.

אמרי לי בבקשה:על סמך מה את קובעת שאודי A6 "ממש לא אמינה"?

תתפלאי או לא אבל גם רכבי מרצדס ו-וולוו לא מפגינים אמינות ראוייה.

אתם רוצים אמינות לכו על הלקסוס כפי שהציעו לך.

"לא נוגעים ביפני"-עשיתם נסיעת מבחן על הלקסוס,ראיתם,התרשמתם?

סתם לפסול מכונית על הסף רק בגלל מוצאה נשמע לי דבילי לחלוטין.

turboy

פורסם

קבעתי שהאאודי לא אמינה, כי זאת שנמכרה עכשיו הייתה החמישית אצלנו.

הראשונה לא עשתה צרות, אבל כל השאר עשו, אבא שלי קונה ביחד עם השותף שלו.

באאודי האחרונה הלך לשניהם פעמיים המחשב המרכזי (בהפרשים של חודשיים אחד מהשני).

ופעם המחשב של הגיר באוטו של אבא שלי ופעמיים בשל השותף.

הESP כמעט אף פעם לא פעם כשורה אצלנו.

נסעתי עם האוטו פעמיים לאילת, בנסיעה הראשונה נסעתי כל הדרך בלי ESP.

ובנסיעה השניה גיליתי באמצע הדרך שאין רוורס!

רק לפני שבוע השארנו במוסך 10,000 שח על האוטו הזה, כי פתאום הוא נתקע ולא זז.

לפני חודש הוצאנו עליו 7000.

אז אני אישית, לא יכולה, לא מסוגלת, ולא רוצה, להוציא מהפה שלי את המילים שאאודי אמינה.

וכשאבא היה היום בסוכנות של אלפא לא אמרו לו על הדגם דיזל, כנראה שאין במלאי.

וכן, לפני שנה יצא לי לסוע על הלקסוס, ואני אישית לא אוהבת.

מבחינה חיצונית גם האוטו תת רמה, אחרי חצי שנה על הכביש הוא נראה כמו טויוטה מגורדת, הצבע מתקלף נורא מהר מהפגושים, וגם נראה לי ממש לא לעניין לשלם מחיר מופקע על טויוטה בשם חדש.

אז אולי נשמע לך דבילי, אבל אם אנחנו מוציאים כל כך הרבה כסף על אוטו, מן הראוי שאנחנו צרכים להיות שלמים עם ההחלטה לא?

פורסם

את מחפשת אמינות, נוחות, יופי, ובלי הרבה פוזה. צאי מהקטע הזה של "יפניות לא, אמריקאיות לא" למה לא? הציעו פה את הלקסוס, זה נשמע לי מתאים בול. אגב גם לנו במשפחה יש אאודי ובנתיים מרוצים מאוד, המכוניות שקניתם היו מיד שניה? יכול להיות שהקנייה פשוט לא היתה מוצלחת. אבל אם כבר גרמניות, לאבא יש סדרה 5 - לדעתי האוטו הכי טוב בהקטגוריה. בהצלחה

[=

פורסם

כל המכוניות היו חדשות מהניילונים.

איזו סידרה 5יש לך? מרוצה מהאוטו? איך השירות במוסכים?

פורסם

כל אחד זכאי לדעה , הלקסוס היא לא טויוטה בשם חדש אלא רכב בפני עצמו

עובדה שבכל צפון אמריקה רכבי הפרמיום היפנים עברו בסקרי אמינות את הגרמנים .

אני גם לא חובב יפניות אבל עם עובדות לא מתווכחים והגרמנים כבר מזמן רוכבים על מוניטין העבר.

כל רכב שישפשפו את הטמבונים שלו בחניות וכו' יראה מוזנח (האשמה כנראה לא בלקסוס אלא בנהג\ת).

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...