Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נכון: בתוך פחות מ - 10 ימים התקיימו שני ארועים מדהימים: ראלי ספרינט וראלי רייד.

הבעיה אינה בהעדר ארועים אלא בהיעדר קהל.

ניר צודק ואני מתקן מעט את עצמי - יש אכן פעילות (מעטה בעיניי ולא מספקת) אבל הבעייה העיקרית היא שאין קהל - חלקית באשמתינו - אנחנו לא מזמינים כיום קהל לאירועים (ביטוח ובטיחות). 30 ספורטאים (במשרה חלקית מאוד) ו - 4 כתבים (בחצי משרה) מייצרים קצת פחות "רעש" ממה שאולי (לפחות לדעת לסלי) היה רצוי.

חכו מעט - אוטוטו קמה התאחדות הראלי - התקנות יסתיימו בעזרת השם בקרוב - יהיה קהל באירועים - והקצב פה בפורום יעלה גם בלי אמצעים מלאכותיים של שתילת "טיזרים".

אלון

פורסם

שלום לכולם

מה דעתכם ללכת להפגין בגין החוק המוטורי בישראל ? יעזור ? לא יעזור ?

ממה שאני שמתי לב רק כוח ותקשורת מנצחים את הממשלה המושחתת שלנו מה לעשות.

אני באמת מאמין שאם יפגשו חברים מכל הארץ ויעשו רעש ויהיה כיסוי תקשורתי, תגדל המודעות לספורט המוטורי בישראל.

אין מה לבוא בטענות לפורום - אפשר לבוא בטענות לפורום, אבל הפורום נמצא במדינה שכזו.

אז באמת לפני שתגיבו תחשבו על מה שכתבתי, אולי צריך ללכת ולהפגין !.

בברכה אסף

פורסם

יאשה, רוצה רעיון טוב? לארגן אירוע ספורט-מוטורי עממי, מטעם CF, בסוכות (נניח).

בדיוק כמו שהיה בחגיגות ה-4 שנים. גם אז לא היה חוק ספורט-מוטורי.

למיטב ידיעתי המסלול בנחשונים עבר בעלות וכמעט אינו בשימוש - אני בטוח שאפשר להשכיר אותו בסכום סביר.

צריך שדמי השתתפות יהיו סבירים - 180 שקל ל-3 הקפות זה לא סביר לטעמי. לפני 5 שנים דמי-השתתפות ממוצעים בג'ימקאנה עמדו על 0-40 שקלים, כתנאי שכל משתתף משמש גם כמרשל.

מה דעתכם?

אני בטוח שתהיה היענות עצומה, אין לך מושג איך אנשים רעבים לאירועים. כשיהיו נושאים מעניינים לדיון הפורום יפרח :!:. קצת אין חשק לדון על ספורט מוטורי מחו"ל כשאצלינו יבש.

עוד נק' חשובה - לחברות פרטיות יש לוביסטים בכנסת. גם אנחנו צריכים אחד כזה. קטונתי כדי לארגן את זה, לצערי...

אביעד

פורסם

אין איפה לעשות אירוע כזה .

בזמנו, שארגנתי את הארוע הגדול ההוא המסלול היה מושכר בלעדית למסלולים ואף אחד לא יכל להזיז אותך משם, היום שהמקום הוא ציבורי המשטרה לא תיתן לעשות שם שום דבר ואנחנו לא נסמוך על המזל בהפקת כזה ארוע, מדובר על המון עבודה שיכולה לרדת לטימיון בשניה.

פורסם

בזמנו, שארגנתי את הארוע הגדול ההוא המסלול היה מושכר בלעדית למסלולים ואף אחד לא יכל להזיז אותך משם, היום שהמקום הוא ציבורי המשטרה לא תיתן לעשות שם שום דבר ואנחנו לא נסמוך על המזל בהפקת כזה ארוע, מדובר על המון עבודה שיכולה לרדת לטימיון בשניה.

ובנוסף מדובר על חשיפה לפלילים.... לבעיות ביטוח וכו'.

אני כן אבדוק אפשרות מול מסלולים או מול אלטרנתיבי להרים אירוע לחברי הפורום.

מבטיח תשובה בקרוב.

אלון

פורסם

לא דיברתי על מקום ציבורי! דיברתי על מקום פרטי (נחשונים). לדעתי אפשר להשכיר את המקום ליום במחיר טוב. צריך לבדוק.

אין כאן שום הסתמכות על מזל - כיוון שזה מקום פרטי. הבעייה החוקית היחידה שעלולה לצוץ היא שאסור למדוד זמנים - אני בטוח שאפשר לעקוף את זה.

פורסם
לא דיברתי על מקום ציבורי! דיברתי על מקום פרטי (נחשונים). לדעתי אפשר להשכיר את המקום ליום במחיר טוב. צריך לבדוק.

אין כאן שום הסתמכות על מזל - כיוון שזה מקום פרטי. הבעייה החוקית היחידה שעלולה לצוץ היא שאסור למדוד זמנים - אני בטוח שאפשר לעקוף את זה.

יש הרבה בעיות מעבר לזה. מי שמכנס אירוע כזה חשוף לתביעות אח"כ על כל נזק או פגיעה - אפילו ממי שהתחרה ודפק את הרכב שלו - יכול לתבוע על תכנון מסלול לקוי, על קהל שהתפרץ למסלול וכו'. זה לא דבר פשוט!

צריך מארגן ג'ימיקאנה שיכול להרים אירוע כזה בצורה בטיחותית מישהו כמו:

1. אלטרנתיבי

2. מסלולים

3. מישל גדז' - אולי יהיה מוכן להרתם לסיפור (אני צריך לדבר איתו היום).

אני מבטיח תשובות מחר במהלך היום.

אלון

פורסם

עד היום יש לי חקירה פתוחה על האירוע של מפלצות התאוצה בצפון שכמו דביל נתתי להם ת.ז

והודעתי להם שאני "האחראי" הבלעדי.

לשמחתי האירוע נמשך עד לסופו וכולם חזרו לביתם בשלום, לצערי אני זה שמקבל זימונים הביתה.

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
"מה דעתכם ללכת להפגין בגין החוק המוטורי בישראל ? יעזור ? לא יעזור ?

ממה שאני שמתי לב רק כוח ותקשורת מנצחים את הממשלה המושחתת שלנו מה לעשות.

אני באמת מאמין שאם יפגשו חברים מכל הארץ ויעשו רעש ויהיה כיסוי תקשורתי, תגדל המודעות לספורט המוטורי בישראל."

מסכים עם אסף, אם היתה התכנסות של כל המועדונים (כדוגמת המפגש שאירגנו במועדון STI לזיכרו של מקריי) מול משרדי הממשלה כל שבוע עם כיסוי תקשורתי- הספורט המוטורי בארץ היה מנצח, בסופו של דבר זה תלוי בעקשנות ובלחץ שמפעילים.

היום כל המועדונים יחד יכולים לרכז כמות גדולה מאוד של חובבי ספורט מוטורי.

בנושא "שיעמום בפורום ספורט מוטורי" - גם אני מתגעגע לדובי בפורום, אז מה אם הוא מקדם את האתר שלו בצורה זו - כל מה שמתקדם, מרכז, מאגד, בונה, בסופו של דבר מקדם את הספורט המוטורי.

האם מצב של דעיכה בפורום עדיף?

בברכה

בבלי

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם

אני שמח ש"יצרתי" פה שירשור עם יותר משלוש תגובות :-P.

אני מקבל את כל הדעות פה, זכות כל אחד לחוות דעה, אבל אני עדיין חושב שהיה יותר מעניין בפורום עם דובי.

לגבי הרעיונות, צריך לחשוב קצת...זה לא בשלוף וגם אתה (יאשה) כמנהל החדש של הפורום צריך לתת רעיונו ודוגמאות לרעיונות כאלה, לדעתי זה אחד מתפקידיו של מנהל פורום (לדעתי).

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

יתכן ובקרוב יבנה מקום נוסף בו אפשר יהיה לקיים ג'ימקנת CF:

אחרי שהרסו את המסלול בכוכב יאיר, חוזרים ובונים אותו מחדש?

מישהו יכול להוסיף פרטים נוספים?

יגאל,

שמפגשי הפורום הגדולים האחרונים ( אי שם ב-05'-06') היו המפגשים הטובים ביותר בהם נכח ומקווה שיהיו עוד- כפי שהובטח לא פעם ע"י המנהלים.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...