Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחרונה אני מרגיש שיעמום בפורום ספורט מוטורי.

אין נושאים חדשים, אין דיונים מעניינים/סוערים ובסך הכל יבש, אינפורמטיבי ודומם מאוד.

התגובות ענייניות וקרות ואין את ה"ריגושים" של העבר...כבר הרבה זמן אין שירשור של יותר משלוש תגובות :cry:, שלא לדבר על דיון של ממש...

מה קרה?

למה?

חבל

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

פורום לא מתנהל מעצמו, בטח לא פורום ספורט מוטורי שהוא תחום שמקיף אולי 500 איש בכל ישראל. אם אין לו מנהל פורום שפעיל בתחום ומכניס כל הזמן 'דם חדש' לפורום ודואג לתחזק אותו הוא יגווע.

כך קרה בדיוק לפורום הספורט המוטורי בגיפטריפ שנפטר משעמום כי מי שניהל אותו (אריה פאהן) הרים ידיים מול מנהל האתר (גדי צוקר).

מקווה שלא יקרה כאן אותו התסריט.

פורסם

אתם מוזמנים לכתוב כתבות ולשאול שאלות בפורום , רק כך הוא יתקיים .

פורום מתקיים אם יש דיונים בו , לא אם סתם מעלים כתבות ו"דואגים" שהוא יתמלא .

בואו ננצל את השרשור להעלאת רעיונות לשיפור הפורום . קדימה , תציעו רעיונות...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נראה לי שהבעיה הכללית היא פשוט שאין כמעט ספורט מוטורי בארץ.

עם כל החוק התמתרב, אין גימקנות, אין דריפטים ונראה כאילו אפילו הראלי לא חי במו בימים אחרים.

אי אפשר ליצור יש מאין ...

פורסם
נראה לי שהבעיה הכללית היא פשוט שאין כמעט ספורט מוטורי בארץ.

עם כל החוק התמתרב, אין גימקנות, אין דריפטים ונראה כאילו אפילו הראלי לא חי במו בימים אחרים.

אי אפשר ליצור יש מאין ...

לא נכון: בתוך פחות מ - 10 ימים התקיימו שני ארועים מדהימים: ראלי ספרינט וראלי רייד.

הבעיה אינה בהעדר ארועים אלא בהיעדר קהל.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

בדיוק לפני שנה היה ספורט מוטורי בתדירות די גבוהה. צריך לחשוב ולראות איך חוזרים לתקופה הזו.

*מדבר על ספורט מוטורי עממי.

פורסם

מעבר לעובדה שככל הנראה אין ספורט מוטורי על אדמת הקודש...

IRDA וממ"י עשו 'בשולם'?! 8)

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

שלום לכולם

לצערי, במדינת ישראל ספורט מוטורי אינו חוקי, וכל מפגש נהיה מחתרתי ( לא מדברים עליו בחופשיות ), אני מוכן לעלות אירועים מוטורים לעדכן בתמונות זמנים וכן הלאה... אבל מפחיד לדבר היום שחס וחלילה לא יגיעו שוטרים למפגשים ויהרסו את הכיף לכולם, ההגה יותר חשוב לי מהצדק של השוטרים במדינת ישראל.

מבחינתי לפחות בנוגע לספורט מוטורי - הכל מתנהל "במחתרתיות" אין בררה אחרת, כשראיתי את האספלט הפוך באשדוד פשוט כאב לי הלב, שיט הרסו את המגרש הביתי שלי :x.

אז מה אני צריך לעשות בגלל כמה חברה שהגיעו למקום ונהגו בחוסר זהירות ? פשוט להנות בשקט ! .הלוואי שמשהו ישתנה בחוק, אבל לאף אחד לא אכפת ( קשה להרים את הכפפה ), ישראל פשוט מאחורה מאחורה בענף הספורט המוטורי, ענף מצליח ומשגשג בהמון מדינות אחרות עם הכנסה תיירותית אדירה וכן הלאה...

מה שגורם להרבה תאונות דרכים, אנשים עולים לכביש ופשוט מפחדים לנסוע, עושים זיג וזג והופה על הגג. אח רק אם היה מסלול בארץ לדעתי הרבה אנשים היו באים לשם כדי לסכן את עצמם בלבד ולא את הסביבה.

מקווה שלא הכבדתי עליכם יותר מדי פשוט נושא כאוב, וקשה לא להתרגש ממנו :cry:.

בברכה אסף.

פורסם

אני מסכים עם עניין החיסרון של דובי (דובי, מתגעגעים...:-P).

אלון כנראה עסוק מדי או שגם לו נמאס קצת.

מסתבר שלא קל "לתחזק" פורום, ביחוד כזה שכותבים בו רק משוגעים אמיתיים לדבר.

מסתבר גם שמנהל פורום יכול גם להחיות את הפורום, להכניס בו עניין, לעורר דיון ולא רק להיות שוטר לאנשים שהשתמשו יותר מפעם אחת בשלוש נקודות...:shock:

חבל, חבל

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לקראת החגים

ולאור המפץ הגדול המתקרב ובא

שיבשר רישמית שהספורט המוטורי בארץ הקודש,

חוקי ,נושם , חי וקיים - הייתי שמח לקרוא את הבשורה,

שהנהלת CARSFORUM מודיעה חגיגית על החלטה דרמטית,

לכבוד מאורעות אלו ,ומחזירה לחיקה את ידידינו דובי מילר ואילן פייביש

ובכך יפתח פרק חדש אשר יעניק "מנת חמצן" לפורום אשר ימשיך להוביל אותנו לאהבת הספורט ! ! !

מישל

פורסם

לגבי המפץ הגדול:

אתה מוכן לעדכן אותנו בהתפחויות?

לגבי הפרסונות שאתה מזכיר:

דובי באמת עבר הרבה פורומים במהלך חייו, ולדעתי תרם רבות לכל אחד מהם.

למרות שאולי זה הוסיף קצת צבע לפורום, הוא הפך לטוקבקייה של האתר שלו. זה קצת חבל, ואני עדיין ברגשות מעורבים על כך אז לא ארחיב.

להבדיל אלפי הבדלות, אתה מזכיר את אילן פייביש - אדם חביב, חיובי, וחובב פיאט - אבל מה הוא קשור בדיוק?

מדובר בעיתונאי רכב מטעם עצמו, שהאג'נדה שלו היא שפיאט אונו טורבו זה רכב הספורט הטוב בכל הזמנים.

לעניות דעתי, אלי אילדיס יוצא ניג'ל רובק לידו...

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

מסכים לגמרי עם ההודעה מעליי . מלבד פרט קטנטן שאילן מעדיף פיאט קופה על האונו טורבו שהיתה לו .

אני מצטער , אני מבחינתי שידרוג בפורום זה היענות גדולה יותר של אנשים ולא סתם לפוצץ את הפורום בנושאים שבכל אחד מהם ידברו כ 4/5 אנשים גג כמו שהיה בעבר .

אני רוצה דיונים . ויכוחים . להט .

לא מעוניין בסתם כמות נושאים .

ושוב , נחזור למה שהצעתי , מה לדעתכם יוסיף או יגרום להתעניינות גדולה יותר של אנשים אצלנו בספורט המוטורי אם בארץ או בחו"ל .

רעיונות יתקבלו בברכה . זה מבחינתי הנקודת אור היחידה בהשארת השרשור הזה בחיים .

החברה' של הראלי מוזמנים להגיב , החברה' של הדראג מוזמנים להגיב , החברה' של הקארטינג מוזמנים להגיב , החברה' של הדריפטים מוזמנים להגיב וכמובן כל החברה' שרק צופים ונהנים . מה לעזאזל לדעכם יגרום לפריחה של הפורום ומן הסתם להתעניינות גדולה יותר בספורט מוטורי .

מסכים עם ניב ( SENDA ) שהספורט המוטורי בארץ כרגע ללא תזוזה . חופשי . אבל שרשורים לא חייבים להיות רק על אירועים בארץ .

יאללה , רעיונות , אנו רוצים לא פחות ממכם שהפורום יתחיל להיות פעיל . רק שלשם שינוי יהיה פעיל מבחינת כותבים ולא סתם פעיל מבחינת נושאים וכותבים לנושא...

תודה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני משתדל להמנע מלהגיב בנושאים כאלו... אבל,

פורום לתפיסתי צריך להיות פעיל בנושאים שמעניינים את חברי הפורום - לא צריכים להפתח בו כל שעתיים עם טיזרים ע"י כותב קבוע. בזמנו עלתה ביקורת על העובדה שהפורום נהיה פורום פרטי של אדם אחד - בו נפתחות כל הזמן הודעות עם תגובה או שתיים בלבד ו - 20 קוראים. אני מכבד את דעתו של פותח השרשור אך בעיניי עדיף פורום עם פחות דיונים - אבל דיונים משמעותיים ולא עם הרבה פתיחות נושאים ביום וללא תגובות משמעותיות.

לא צריך להתווכח על זה - זו דעתי האישית.

עם עליית מדרגה בנפח פעילות הספורט המוטורי - תהיה גם עליית מדרגה בנפח המלל פה בפורום - בזה אני משוכנע - בלי קשר לאדם זה או אחר.

אלון

נ.ב.

ד"א, גם במצב היום זהו הפורום הפעיל ביותר בתחום הספורט המוטורי - בענף שכמעט ואינו קיים - זה הישג.

כל מי שהוא משהו בתחום הספורט המוטורי קורא פה - 90% מהם גם כותבים פה.

אלון

• תוכן חדש...