Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי המון בפורומים ויודעת שרבים וטובים שאלו לפניי, אך אני עדיין מתקשה-

מחפשת רכב ראשון:

אוטומטי

קטן וחסכוני בדלק

אמין ובטיחותי

שלא אצטרך להתעסק הרבה עם מוסכים ותיקונים, כי אני לא ממש מבינה

נסיעות- בתוך העיר וגם בינעירוניות כולל את העליות לירושלים לפחות פעמיים בשבוע

תקציב- סטודינטלי, בין 20-30

המליצו לי הרבה על היונדאי אקסנט אבל אולי הוא גדול מדי למי שרוצה לחסוך בדלק

אשמח לכל עצה בנושא!

תודה רבה רבה מראש!

פורסם

תוכלי לבדוק אפשרויות כמו: דייהטסו שרייד (זהירות ולוודא שברכב יש נוזל קירור ברדיאטור ולא מי ברז כי אז יש סיכוי גבוה להחלפת מנוע עם הזמן),סוזוקי סוויפט אוטומטי קצר בלבד (לא סדאן),טויוטה סטארלט ,(נדיר מאוד),גם פונטו ספייס נכנסת בתקציב ומשנתון יחסית גבוה אולי אפילו 2001/2

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הסטארלט לא מומלצת למי שזקוק לשיוטים בין-עירוניים מהירים. לא שהיא לא מסוגלת לנסוע ב100+ קילומטרים לשעה, היא פשוט לא מצטיינת בזה.

על נוזל קירור מקורי (או איכותי) חשוב להקפיד בכל הרכבים, לאו דווקא בשרייד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האיביזה היא אופציה לא רעה. ב30K כמדומני תוכלי לרכוש מודל 2000 או 2001 עם קילומטראז' נמוך, מה שכנראה יוסיף לך שקט נפשי מבחינת האמינות.

הבעיה היא שקשה למצוא איביזה טובה מהמודלים האלו בשוק, יש המון זבל שמסתובב.

פורסם

לגבי הפונטו ספייס הבנתי שצריכת הדלק נמוכה והחלקים לא מאוד יקרים.

ההתלבטות שלי היא שאני חייבת אוטומט (בעיות ברכיים) ובאוטומט מנוע 1250 60 כ"ס נאמר לי שלא יסחוב בעליות של ירושלים.

מה דעתכם?

שוב תודה

פורסם

פונטו אוטומטית עם 60 כ"ס היא בעלת גיר רובוטי שהוא פחות מומלץ.

לגרסא האוטומטית בעלת הגיר הרציף והמומלץ יש 80 כ"ס, ואני מבטיח לך שלא תיהיה לך שום בעיה לטפס את העליות של ירושלים גם עם שלושה נוסעים ומזגן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...