Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אנו זוג+2 תינוקות שמחפשים משפחתית בעלת מרווח פנימי יחסית גדול (במיוחד אזור מושב אחורי שם יש 2 כסאות בטיחות)

וכן תא מטען גדול. חשבנו על פוקוס 05 ובנוסף חשבנו גם על מגאן או פיג'ו 307.

מה עדיף מבין שלוש המכוניות? הדברים שחשובים לנו פרט למפורט לעיל הם אמינות הרכב,בטיחות,וסחירות.

האם ישנן אופציות אחרות שמתאימות לדרישותינו?

בתודה מראש

פורסם

רנו מגאן בהחלט אחד הטובים, אך שמעתי על בעיות אמינות דיי חמורות בגיר האוטומט.

אם תמצא ידנית, במצב טוב, ותקבל את העובדה שידנית זאת האופציה הטובה ביותר, תבורך.

למגאן בגאז' גדול, מרווחת מאוד, בטיחותית מאוד, איכותית ומאובזרת, בהחלט מציאה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

המגאן בהחלט מרווחת ועם 4 דלתות גם בגאז די גדול אני באופן אישי לא כלכך אוהב את הרכב האיכות בפרוש פחות טובה מה307 והפוקוס ה307 מרווחת לא פחות מהמגאן הפוקוס קצת יותר צפופה אני מרוצה מאד מה307 כבר כמה שנים מומלץ במיוחד עם מנוע 2.0

פורסם
המגאן בהחלט מרווחת ועם 4 דלתות גם בגאז די גדול אני באופן אישי לא כלכך אוהב את הרכב האיכות בפרוש פחות טובה מה307 והפוקוס ה307 מרווחת לא פחות מהמגאן הפוקוס קצת יותר צפופה אני מרוצה מאד מה307 כבר כמה שנים מומלץ במיוחד עם מנוע 2.0

הוא ביקש תא מטען גדול, לנוכח העובדה שבפז'ו 307 תצטרך לקפל מושבים אחוריים כדי להכניס עגלת אמבטיה ותיקים (לא כי התכנון גרוע, פשוט כי זה האצ'בק קומפקטי.).

בשביל משפחה רכב האופציות הן או סדאן, או סטיישן מרווחת.

ה307 לא מיוחדת בהשוואה לפוקוס ולמגאן בתחום המרווח, אם בכלל.

לא שה307 רכב לא טוב, הוא מעולה, אבל למשפחה עם שני תינוקות וזוג זה לא מתאים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שמעתי של- 307 יש בעיות בגיר האוטומט. האם זה נכון? מה לגבי סחירות מגאן? הבעיה קיימת גם בדגמים הידניים?

האם ישנו רכב אחר שבכלל לא חשבתי עליו שיענה על התנאים?

שוב תודה ושבת שלום

פורסם

תחשוב לכיוון טנדרון כמו ברלינגו או דובלו, יש לי אחד כזה ומחקתי את המונח "קיפול עגלה" מהלקסיקון, תאמין לי שזה פשוט תענוג.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...