Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגרו את מגרש ההחלקה באשדוד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היתי באשדוד שבוע שעבר ונסעתי למגרש ההחלקה עם חבר אחרי 20 דקות שהסתובבנו בכול האזור שם כי לא הצלחנו למצוא את הכניסה [היתי שם מלא פעמים ולא הבנתי לאן זה נעלם], בסוף הבנתי למה לא ראינו את שביל הכניסה, כי חסמו אותו בעזרת חול ובטון, בקיצור סגרו את הכניסה למגרש ההחלקה, ניסינו לחפש כניסה מכול צד ומצאנו רק מצד ימין שאגב בנו שם כביש סלול חדש, אבל רק ג'יפ יכול להיכנס שם כי זה חול של ים, קיצר סגרו את המגרש!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

בוקר טוב.

הקפה מחכה לך בארומה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מהיכן אתה מנסה להגיע?

אם אתה יודע היכן נמצא בתי הזיקוק באשדוד, סע לשם (איזור תעשיה צפוני) תעבור את בתי הזיקוק, סע בערך 500 מטר ותעבור גם את בסיס הדלק. לאחר כמה מטרים תראה שביל עפר שלידו השער.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

כן אני יודע איך להכנס לא פעם ראשונה שלי שם, אבל זהו שהשביל שאתה מדבר עליו חסום בערימות של חול ובטון.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הייתי גם במקום עם חבר לפני כמה שבועות הוא סגור כליל ויש לציין שגם מלוכלך (לדעתי צריך לעבור ניקוי אם בכלל חושבים להיכנס אליו)

פורסם

סגרו את המקום בגלל שהמשטרה היתה שם, היו שם סמויים שצילמו

את האופנוענים.

הם עדיין לא מבינים שעדיף שאנשים יעשו את זה שם מאשר על הכביש,

ולא מתחשבים אפילו טיפה בתרבות מוטורית.

• תוכן חדש...