Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג'יפ מרצדס 2006 350 ML קיצר אני רוצה להחליף מערכת לשים סאב עדיף אקטטיבי בלי הרבה חותים ומעברים

כל המעבירים מתבצעים מתחת למושבים ולא דרך דלתות או דברים שצריך לפרק כדאי לשמור על איכות הרכב.

עכשיו הסאב האקטיבי למי שמכיר את הצורה של העכביש הזאת 1000 VAT

עכשיו השאלה האם זה סאב טוב? והאם 1600 שקל כולל התקנה מצקיד את המחיר? או שהוא דפק לי מחיר בגלל שבאתי אליו אם מרצדס חדשה ?

ולכל אלה שאומרים שצריך מגבר אז לא צריך הסאב בנוי אם מגבר פנימי.

ואני מחליף גם תמערכת *** תמערכת = את המערכת *** המקורית של הרכב זה פשוט פנל נשלף של מסך נגיעה DVD כולל GPS וכל השטיות האלה ...

האם זה ישפר את עוצמת הרמקולים כי איכות באמת שלא חסר אבל עדיף אני רוצה יותר חזק.

תודה לכל העונים

בבקשה לענות רק אם אתם מבינים באמת ולא סתם

פורסם

לא הייתי מוסיף סאב אקטיבי לרכב עדיף ללכת על סאב עם מגבר. לגבי מחיר ההתקנה תנסה להיות קצת יותר מסודר מבחינת תוכן ההודעה כך שנבין מה אתה מקבל במחיר הזה? איזה סוג של חיווט? וכו" זה שזה מרצדס לא הופך את הרכב למסובך יותר ההפך מניסיוני הרכב מתפרק יחסית בקלות אולי לא כמו רכב יפני אבל בטח לא צרפתי.

פורסם

אפשר לדעת בבקשה למה סאב אקטיבי פחות טוב מסאב רגיל+מגבר בנפרד.

ואם הסאב הוא 1000VAT זה אומר שהמגבר הפנימי גם ככה או לא?

ואיך אני יכול לדעת כמה VAT במגבר הפנימי?

פורסם

שלום,

סאב אקטיבי אינו מומלץ, בערך מהסיבה שמכונת כביסה, שהיא גם מכונת ייבוש ו/או מכונת אספרסו פחות מומלצת.

ממליץ לך לרכוש סאב בנפרד ומגבר בנפרד.

מה התקציב שלך?

פורסם

תקציב של עד 3 אלף לסאב ולמגבר ביחד.. אם תאכל לרשום לי סאב טוב 1000 וואט + אפילו יותר יותר טוב

אם מגבר טוב.

זה יהיה סבבה.. ונשאל אם בכלל יש למוסך את הסאב הזה כי נראלי שהוא מחזיק רק סאב אקטיבי

שאלתי אותו אם כדאי לשים סאב +מגבר הוא אמר לי שלא זה סתם סאב אקטיבי מוגבר כבר ולא צריך להתחיל לעשות שטיות ברכב.

פורסם

בעל המוסך שהמליץ לך על סאב אקטיבי עשה את זה כנראה (כמו שאתה חושב בעצמך) בגלל שזה מה שיש לו והוא מן הסתם מעוניין למכור. אני ממליץ לך כמו שכבר המליצו לפניי וגם ימליצו אחריי לרכוש סאב ומגבר בנפרד כי כל דבר שהוא קומבו, כלומר משולב בדרך כלל פחות טוב ואיכותי מאותם הדברים בנפרד.

פורסם

בעל מוסך לא מוכר סאבים. בעל מוסך, מתקן מכוניות.

סאבים רוכשים במקומות שזהו עיקר עיסוקם.

לשם מה אתה רוצה סאב 1000 וואט? אתה רוצה סאב חזק? אל תשכח שבג'יפ הסאב "בתוך" הרכב ולא בתא המטען.

תגיד לבעל המוסך שלעשות שטויות ברכב, זה לשים שם את הסאב-מגבר-אני-לא-יודע-מה-אני, שתקוע אצלו.. נו באמת..

פורסם

לגבי האיכות זה ממש לא נכון - אין שום קשר לזה ששני החלקים באים ביחד - זה פשוט נוח יותר ולמען האמת חוסך הרבה מקום בתא המטען.

מה שלא טוב בקומבו שכזה הוא שבמידה ואחד מהשניים הולך כל החבילה לא שווה כלום וזה גם יותר גניב.

הסיבה העיקרית בעיניי שרוב החברות לא מוכרות כזאת קומבינה היא בעיקר בגלל שזה לא רווחי או לא מקובל.

הסאב האקטיבי המדובר הוא עד כמה שידוע לי של פיוניר וזה לא איכותי בגלל שהמוצרים של פיוניר שנמכרים כאן בארץ, למען האמת רוב המוצרים של החברה הזאת לא איכותיים כמו המתחרים שלהם, בלשון המעטה.

לגבי המלצות - קודם כל אני חושב שהכי קל להמליץ על מה שאני אוהב ומה שיש אצלי בחתימה - אבל זה סאב שכבר קשה למצוא. היתרון שהוא נותן תמורה אדירה למחיר והוא נשמע לדעתי, מדהים.

ב3000 שקל יש לך הרבה אופציות סה"כ והשאלה כרגע היא מה אתה אוהב בצליל שלך כשמדובר בסאב וופר.

אם אתה מחפש סאבים פאנצ'יים בעיקר - אתה יכול ללכת על הP2 או P3 של רוקפורד, סאב של פניקס גולד בשם אוקטן Z12 (יש שם גם R איפשהו) פירלס XXXLS בייבוא אישי מחנות בשם מדיסאונד (תריץ חיפוש) אם כי לא כולם אוהבים אותו הוא עלול להיות מדוייק מידי, W6 אבל זה לא נופל לך ממש לתקציב.

יש גם לחברת הרץ סאבים טובים בתחום הזה - לא כולם נכנסים לך לתקציב.

אם אתה מחפש סאבים יותר עמוקים ויותר מלטפים (בכולם יש דיוק) אז הייתי מתחיל באמת מהסאב אצלי בחתימה, סאבים של אימאג' דיינאמיקס הID או IDQ אבל רצוי IDMAX אבל צריך לבדוק לגבי התקציב, W3 של JL.

הייתי ממליץ לך גם על סאבים כמו הFI Q או AA האבוק אבל אז לי ישאר לך כסף להגברה - אם זאת סדרת האסאסין או סדרת הארסנל יכולה להתאים לך לתקציב.

עם רוב הסאבים שרשמתי כאן עוד ישאר לך כסף למונובלוק להרים את הסאבים.

לגבי הגברה - הJBL בחתימה שלי מאוד מספק אותי עם הסאב שלי אבל יכול להיות שכדאי לך להתאמץ קצת יותר על המונובלוק - בכל מקרה אתה תשאר כאן עם עודף של כמה מאות שקלים אבל יהיה לך חיוך על הפרצוף.

אצל אבא שלי הותקן סאב AA אסאסין 10 אינטש על מגבר ZX300.1 של קיקר - שילוב נחמד מאוד. ועוד ישאר לך עודף.

שילוב טוב שיצא לי לשמוע זה IDMAX על מונובלוק של קליף דיזיין שאני יודע שיש להם מחיר טוב בתמורה למחיר.

אצל ליאון יש שילוב יפה מאוד של סאב מילה של הרץ על מונובלוק של אודיוסון - אבל המחירים שם הם קצת מעבר לתקציב.

סאנדאון אודיו עם סאבים של FI - שילוב שהולך טוב ביחד.

הבעיה שמגברים טובים לא ממש חסר - אתה יכול למצוא ביד 2 אקזוטיקות כמו זטק, הליקס, DLS ואפילו ג'נסיס ואם אתה תחפש קצת יותר נמוך אתה אפילו תמצא מגברים של פייז, הייפוניקס בקיצור לא חסר מבחר.

אפשר להמשיך להמליץ לך עד אין סוף כמעט - ההמלצה הכי טובה שמעכשיו אני הולך לדבוק בה בכל פעם היא שתגיע למפגש או שתיקח את עצמך לכמה בתי התקנות - תחליט עם האזניים.

ועוד משהו קטן - תעזוב את הוואטים בשקט - זה קשקוש. תקנה סאב שהסאונד שלו מוצא חן בעיניך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לגבי האיכות זה ממש לא נכון - אין שום קשר לזה ששני החלקים באים ביחד - זה פשוט נוח יותר ולמען האמת חוסך הרבה מקום בתא המטען.

מה שלא טוב בקומבו שכזה הוא שבמידה ואחד מהשניים הולך כל החבילה לא שווה כלום וזה גם יותר גניב.

הסיבה העיקרית בעיניי שרוב החברות לא מוכרות כזאת קומבינה היא בעיקר בגלל שזה לא רווחי או לא מקובל.

הסאב האקטיבי המדובר הוא עד כמה שידוע לי של פיוניר וזה לא איכותי בגלל שהמוצרים של פיוניר שנמכרים כאן בארץ, למען האמת רוב המוצרים של החברה הזאת לא איכותיים כמו המתחרים שלהם, בלשון המעטה.

לגבי המלצות - קודם כל אני חושב שהכי קל להמליץ על מה שאני אוהב ומה שיש אצלי בחתימה - אבל זה סאב שכבר קשה למצוא. היתרון שהוא נותן תמורה אדירה למחיר והוא נשמע לדעתי, מדהים.

ב3000 שקל יש לך הרבה אופציות סה"כ והשאלה כרגע היא מה אתה אוהב בצליל שלך כשמדובר בסאב וופר.

אם אתה מחפש סאבים פאנצ'יים בעיקר - אתה יכול ללכת על הP2 או P3 של רוקפורד, סאב של פניקס גולד בשם אוקטן Z12 (יש שם גם R איפשהו) פירלס XXXLS בייבוא אישי מחנות בשם מדיסאונד (תריץ חיפוש) אם כי לא כולם אוהבים אותו הוא עלול להיות מדוייק מידי, W6 אבל זה לא נופל לך ממש לתקציב.

יש גם לחברת הרץ סאבים טובים בתחום הזה - לא כולם נכנסים לך לתקציב.

אם אתה מחפש סאבים יותר עמוקים ויותר מלטפים (בכולם יש דיוק) אז הייתי מתחיל באמת מהסאב אצלי בחתימה, סאבים של אימאג' דיינאמיקס הID או IDQ אבל רצוי IDMAX אבל צריך לבדוק לגבי התקציב, W3 של JL.

הייתי ממליץ לך גם על סאבים כמו הFI Q או AA האבוק אבל אז לי ישאר לך כסף להגברה - אם זאת סדרת האסאסין או סדרת הארסנל יכולה להתאים לך לתקציב.

עם רוב הסאבים שרשמתי כאן עוד ישאר לך כסף למונובלוק להרים את הסאבים.

לגבי הגברה - הJBL בחתימה שלי מאוד מספק אותי עם הסאב שלי אבל יכול להיות שכדאי לך להתאמץ קצת יותר על המונובלוק - בכל מקרה אתה תשאר כאן עם עודף של כמה מאות שקלים אבל יהיה לך חיוך על הפרצוף.

אצל אבא שלי הותקן סאב AA אסאסין 10 אינטש על מגבר ZX300.1 של קיקר - שילוב נחמד מאוד. ועוד ישאר לך עודף.

שילוב טוב שיצא לי לשמוע זה IDMAX על מונובלוק של קליף דיזיין שאני יודע שיש להם מחיר טוב בתמורה למחיר.

אצל ליאון יש שילוב יפה מאוד של סאב מילה של הרץ על מונובלוק של אודיוסון - אבל המחירים שם הם קצת מעבר לתקציב.

סאנדאון אודיו עם סאבים של FI - שילוב שהולך טוב ביחד.

הבעיה שמגברים טובים לא ממש חסר - אתה יכול למצוא ביד 2 אקזוטיקות כמו זטק, הליקס, DLS ואפילו ג'נסיס ואם אתה תחפש קצת יותר נמוך אתה אפילו תמצא מגברים של פייז, הייפוניקס בקיצור לא חסר מבחר.

אפשר להמשיך להמליץ לך עד אין סוף כמעט - ההמלצה הכי טובה שמעכשיו אני הולך לדבוק בה בכל פעם היא שתגיע למפגש או שתיקח את עצמך לכמה בתי התקנות - תחליט עם האזניים.

ועוד משהו קטן - תעזוב את הוואטים בשקט - זה קשקוש. תקנה סאב שהסאונד שלו מוצא חן בעיניך

וואו תודה רבה.

ממש עזרתה לי יום ראשון אני גם ככה הולך למוסך אז אני אשמע את הסאבים שהוא יכול להציע לי ואבחר משהו.

אני לא כל כך מבין בכל השמות שרשמתה פה ובשבילי זה סינית עתיקה :oops:

אבל כולם ככה בהתחלה אם הזמן אני אבין עוד ועוד.

פורסם

מוסך זה לא המקום הזה שמתקנים תרכב? לא מכיר מוסך שבו מתקינים גם מערכות.

אם אתה רוצה לקנות\להתקין מערכת נורמלית רצוי גם למצוא מתקין\חנות ברמה סבירה.

פורסם

יש מוסך שגם מתקין מערכות וגם הוא עושה לי חתך לDVD מקדימה ומחליף לי פאנל הוא גם הבן אדם אם הסבלנות למצאו דרך להעביר חוטים בכל האוטו מבלי שיראו אותם ומבלי לפרק חלקים מהרכב את כל הדלתות וכל זה אפילו שאם אני יחביר לא יראו כלום פשוט אבא שלי לא מסכים לפרק כלום [רוצה לשמור על איכות הרכב] בכדאי למכור אותו אחרכך. בכל זאת לא סתם רכב ואני מצדיק אותו.

פורסם

אני לא מכיר "חיה" כזאת התקנה איכותית בלי לפרק. ותצאו מהסרט הזה של הפירוקים ולא חוזר להיות מה שהיה פעם. במיוחד במרצדס אם יודעים לפרק הכל חוזר כמו גדול למקום.

פורסם
יש מוסך שגם מתקין מערכות וגם הוא עושה לי חתך לDVD מקדימה

כמובן שלחתוך בדשבורד זה הכי שומר על איכות ההרכבה, מה יקרה במידה ויהיה מאחורה משהו שלא כדאי לחתוך.

כמו שנאמר קודם לכן - לא מערבבים מוסך וחנות מערכות, בד"כ אחד מהשניים לא יהיה מקצועי מספיק.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

המערכת הוחלפה בDVD כולל GPS ובלוטוט תודה על העזרה לכולם :D

שמתי עד הדרך ביפר וסאב ושתיי מסכים מאחורה קנס של 14 אלף שקל .. תודה לכולם

• תוכן חדש...