Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי רכב עד 18000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני עומד לקנות רכב וחדש ואני צריך ייעוץ בדחיפות.

הסכום העומד לרשותי הינו 18000 מקסימום (גמיש בעוד אלפייה או שתיים מעלה).

אתם יכולים להמליץ לי על רכב אמין וטוב בסכום הקטן הזה?

בדקתי עד היום רכבים כגון: רנו קליאו, פולסווגן פולו, מיצובישי סופר לנסר וסוזוקי בלנו, מה דעתכם?

אשמח לחוות דעתכם לגבי רכבים אלו ואחרים.

תודה רבה.

פורסם

ברור מההודעה שלך , שלא איכפת לך, איזה אוטו זה הולך להיות.

אתה רוצה משהוא, שיסע וזהו. זה בסדר גמור, אבל לפחות תגדיר כמה דברים בסיסיים :

1. גיר רגיל או אוטומט ?

2. אתה נוסע לבד או עם אישה/חברה או גם עם ילדים ?

3 האם הסכום כולל ביטוח, רישוי, וכמה אלפים בצד לטיפול והפתעות אפשריות לאחר הקניה ?

פורסם

אני מתנצל אם לא הייתי ברור. אני רוצה גיר רגיל ואני מתכוון לנהוג לבד .וכן,כן לקחתי בחשבון הוצאות נלוות כפי שפירטת. סכום ההשקעה מתייחס רק לקניית הרכב

פורסם

אין לך שום צורך ברכב משפחתי כמו לנסר (לא חיסכונית) או בלנו הלא בטיחותית :http://www.euroncap.com/tests/suzuki_baleno_1998/42.aspx

קליאו , פולו, פונטו, פיאסטה,פיז'ו 205 - מה שתמצא במצב טוב (מטופלת, ללא תאונות, עם תיעוד של הטיפולים, רצוי מפרטי, קילומטראז' סביר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בעל 205 שנת 99 מהשכרה...

ואני ממליץ לך מקרב לב לא לקנות אוטו שהוא מהשכרה ובמיוחד לא כמו שלי חוץ מזה שאני כל חודש מתקן משהו אחר באוטו אני מאוהב בו...

• תוכן חדש...