Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

ברשותי לאנטיס 98 , 1800 אוטו'. לפני כמה שבועות התחילה בעיה ברכב כאשר המנוע מתכבה באמצע הנסיעה !!! בדרך כלל בסיבובי מנוע נמוכים , בנסיעה איטית / פניות...

הכיבוייים פתאומיים לגמרי , לא נדלקות שום נורות לפני, לעתים רחוקות יש תחוש כאילו הרכב "נתקע" לשניה באמצע האצה ובהאטה לאחר מכן בנסיעה איטית - מתכבה...

שברתי את הראש בפתרון הבעיה... פירקתי וניקיתי מצערת, ניקיתי דיסטרביוטר... כעת אני חושב כי ייתכן ויש בעיה במחשב, חיישן tps... או בעיה אחרת בחשמל....

(טעינה נבדקה ונמצאה תקינה, המצבר חדש...)

אין לי מושג מה לעשות הלאה....

(לכול מומחי ה"סע למוסך מורשה" - תחסכו את ההקלדה... )

pls help....

פורסם

תחילה כדאי לגשת לאביזרי רכב לבדיקה אצל מקצוען של כל מערכות המיגון ברכב ככל שקיימות ושיש חשד שהן מנתקות במיוחד מדובר בקודנית אם קיימת.

אם יש חשד לגבי מיגון כלשהו בדוק אפשרות עם סוכן הביטוח במידה ויש לך ביטוח מקיף לנתק באופן זמני קודן /אזעקה ובדוק אם התקלה חוזרת.

אם יתברר בסופו של יום/שבוע שהמיגון תקין,כדאי להתייעץ עם חשמלאי רכב,יש הרבה סוגים של תקלות אפשריות וכאשר לא נדלקת מנורת תקלה באבחון עלול לקחת לא מעט זמן ולגרום לבעל הרכב ו/או לכיסו וארנקו עצבים רבים ולא מעט השקעת סרק אם יחליף חלקים לחינם בשיטת מצליח.

דרוש לפתרון הבעיה מקצוען /אמין ולאו דווקא מוסך מורשה -שם הם ד"א לא תמיד מומחים.

תוכל לכתוב מהיכן אתה בארץ ותקבל המלצות לבעל מקצוע טוב באיזור מגוריך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...