Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים קניתי רדיו דיסק פנסוניק 50WX4, אבל היו לי זבל של רמקולים שקיבלתי כאשר קניתי את הרכב, והיום קניתי רמקולים של PIONEER 6X9 300W. די פשוטים, אבל עכשיו אני מבסוט לאללה מהרדיו דיסק, חשבתי שהרדיו דיסק לא טוב, או שהוא צריך מגבר, יצא שהרמקולים המקוריים הם זבל מרעיש! עכשיו אני מרגיש כאילו השקעתי 2000 שקל במערכת כי ממש התרגלתי למוזיקה באיכות גרועה... ומה שטוב עוד יותר, הוא שאני מגביר עד את הסוף את הווליום והצליל לא נהיה גרוע! וצליל חזק ! גם בלי מגבר .

ואם עכשיו אני רוצה לקנות מגבר לרמקולים איך מחשבים את חוזק המגבר שאני רוצה? 300W לכל רמקול יעני 600 וואט לרמקולים או כל המגבר 300W . תודה לעוזרים.

פורסם

בא נגיד ככה, ביום שפיוניר יוציאו זוג 6X9 ב300 RMS אני רוקד קזצ'וק ערום בניסה לעזריראלי. נרמקולים שלך הם גג 100 watt RMS, זה שכתוב 300, לא הופך ל300 RMS. בקשר להגברה, לפי הנתנים האלה, שני ערוצי ב100 RMS לערוץ יעיפו לך בעקרון את הרמקולים לשמיים, אבל איכות השמע היא, לכל היותר ממוצעת מינוס עם רוב הרמקולים של פיוניר, כמעט לבטח מזוג 6X9.

אם זה מספק אותך, אז אשריך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

סליחה, טעיתי זה 80WRMS ו300W MAX לא קורה שטועים? ובנוגע לאיכות אתה טועה בגדול! בוא תשמע ואז תדבר! הלא כך? אל תקבע לפי הנתונים ולפי דעות קדומות או אם היו לך רמקולים ישנים ודפוקים!כשאני מגביר עד הסוף אני לא יכול לשבת באוטו, אבל אתה לא שומע פיפס קטן שלא במקומו, צליל מ-ו-ש-ל-ם! (אולי זה בגלל שהם חדשים, אני לא יודע)

פורסם

תשמע, כל עוד שאתה מבסוט זה מה שחשוב.

לרוב חברי הפורום השורצים כאן על בסיס קבוע יש סטנדרט טיפל'ה יותר גבוה, ככה שתגובות שמחזקות את הרכישה שלך סביר להניח שלא תקבל כאן.

אבל באמת, מה שחשוב הוא שאתה מבסוט ואם זה המצב אז אחלה.

תתחדש!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...