Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך - מורשה/רגיל??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני הבעלים (הגאה) של רנו קליו ישנה (1996). אני מתלבט האם לטפל ברכב במוסך המורשה או במוסך רגיל - מה בעצם ההבדלים?

במקרה של מוסך רגיל - האם למישהו יש המלצות על מוסכי רנו באיזור ירושלים?

איילוו

כל יום דבר חדש

פורסם

מעבר לזה שאני לא רואה שום הצדקה כלכלית לטפל ברכב שנגמרה אחריות שלו במוסך בטעם היבואן, זה גם מעליב שקוראים לומוסך כזה "מורשה". כאילו, אם הלכת לטפל במוסך "לא מורשה", אז זו כבר עבירה. למעשה, כל המוסכים החוקיים בארץ, יש להם הסמכות והיתרים שלפיהם, הם רשאים לטפל במכוניות.

יש הרבה מאוד מוסכים שהם לא מטעם היבואן ועובדים בהם מכונאים מקצועיים מאוד ומתמחים ברכבים מסויימים בלבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדרך כלל ההבדל הוא במחיר בלבד.

אם אתה עשיר ולא חסר לך כסף אתה הולך למוסך מורשה ששוחט אותך במחיר כי הוא "מורשה" וכל מה שהוא אומר זאת מילת האלוהים כי הוא "מורשה" ואפילו במחיר אי אפשר להתווכח.

אבל לעומת זאת מוסך רגיל לוקח בדרך כלל מחיר נמוך יותר ועושה בדיוק את אותה עבודה אך כמובן שבדרך כלל הם הרבה פחות אמינים.

המלצה: אם יש לך מישהו במשפחה, אפילו אם הוא הדוד של הדודה של הבן דוד מצד סבתא, אז תלך אליו כי אכשהו תמיד הקשר המשפחתי עושה רק טוב.

פורסם

אני יכול להמליץ על שני מוסכים בירושלים:

מוסך מושיקו ברחוב בעלי המלאכה 8, תלפיות טלפונים: 02-6784331 או 054-4224349

אני החלפתי אצלו משאבת מים אחרי שנשבר לי בה בורג (יש שירשור בעיניין בפורום). טיפול מקצועי, אדיב מאוד, וגם מחיר סביר (400 ש"ח ל3 שעות עבודה)

חלפים במחיר של החנות.

מוסך נוסף עם בעל בית אמין מאוד, זה מוסך בנצי ברוממה. לא יודע מה הרחוב, אבל אם אתה בא מכיוון הסנטר1 עובר את הרמזור של הכניסה לאגד, ממשיך לכיוון "אלף" ועושה שם פרסה. פנייה ימינה כ50 מטר לפני הרמזור של אגד, וזה בצד שמאל.

גם אצלו עשיתי טיפול ויצאתי מרוצה.

בהצלחה.

פורסם

"מורשה משרד התחבורה"

"מורשה משרד התחבורה ומורשה היבואן גם יחד"

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...