Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה היה לי רדיו דיסק חדש בניו פליסיה , עקב נסיעה לחול לשנה מכרתי את הרכב ומשהו מקצועי פירק את הרדיו דיסק ,לפני חודש קניתי פיאסטה 95 והרכבתי את הרדיו דיסק (בן 3 שנים בערך) של חברת SOUNDTECK או משהו כזה.

הוא היה תקין לחלוטין ועבד בסדר ופתאום לאחר ההתקנה המחודשת הפסיק לעבוד , הטכנאי שבדק אמר שהלך הג'וק והכי טוב לקנות חדש ,

האם הוא צודק או כדי לתקן , הוא אומר 250 !!!שקל לתיקון.

מה כדאי לעשות ואני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף על חדש

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אתה לא יכול לאכול את העוגה ולשאיר אותה שלמה.

אתה רוצה לחסוך אז בבקשה דעה לקחת סיכון כי חדש במחיר כזה לא תביא. חפש יד שנייה מכשיר שעוד מורכב ברכב וקח אותו.

לך למתקינים באיזור שלך ומחפש מכשיר יד שנייה מזוכה במחיר נוח תמיד אפשר למצוא מציאות.

פורסם

החלפת את הרכב והרדיודיסק הלך?

כדאי שתלך לחפש אחריו :( שלא יילך לאיבוד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רציתי לעדכן הייתי שוב במעבדה והפעם השותף ראה מה קורה שם ושאל אם המצבר חלש וזה באמת קצת חלש וזאת הסיבה לקטיעות וכל פעם שזה קורה צריך לעשות RESET בחור

בנתיים זה שוב עובד........

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

קנה פיוניר MP3 יד שניה, או חדש מדגם 2050 ב 500 שקל ותהיה מבסוט.

עזוב אותך מ HU מתוצרת סין וכו'...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
רציתי לעדכן הייתי שוב במעבדה והפעם השותף ראה מה קורה שם ושאל אם המצבר חלש וזה באמת קצת חלש וזאת הסיבה לקטיעות וכל פעם שזה קורה צריך לעשות RESET בחור

בנתיים זה שוב עובד........

איך עושים ריסט לבחור :?::-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...