Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי לפני כחודש רדיו דיסק שכולל בתוכו גם DVD, את המסך של ה DVD לא חיברתי כי אני לא רואה סרטים, את הרדיו הזה בן דודה שלי הביא לי מהרכב שלו שהוא מכר, הכל עבד יופי ושמעו גם סבבה לגמרי, עד אתמול שאני נכנס לאוטו מניע אותו ורוצה לשמוע מוזיקה אבל משום מה הרדיו נדלק ונכבה, יש לי גם אנטנה חשמלית שברגע שמדליקים את הרדיו היא עולה, ולפי הרעש של האנטנה הבנתי שמשהו לא בסדר האנטנה בדרך כלל משמיעה רעש כ 10 שניות עד שהיא נפתחת לגמרי ואתמול היא עשתה רעש ל 2 שניות בדיוק והפסיקה, האנטנה ירדה לגמרי ולא עלתה עוד...

מישהו יכול לגיד לי מה הבעיה?

בדקתי פיוזים, זה לא הבעיה...

יכול להיות שהמגבר שמחובר עושה בעיה כלשהי?

פורסם

אחי תבדוק אם המצבר שלך טוב ואם יש לך בכלל טעינה למצבר דרך האלטרנטור,

את הבדיקה עושים אצל חשמלאי רכב/מוסכניק יש לו מכשיר מיוחד.

דבר שני תבדוק את החיבורים של המגבר אם הכל מחובר כמו שצריך ולא רופף,

דבר שלישי שלוף את הרדיו דיסק ובדוק אם בצמה אחד או כמה מהחוטים לא מחובר טוב

תוודא שהכל מחובר כמו שצריך.

פורסם
אחי תבדוק אם המצבר שלך טוב ואם יש לך בכלל טעינה למצבר דרך האלטרנטור,

את הבדיקה עושים אצל חשמלאי רכב/מוסכניק יש לו מכשיר מיוחד.

דבר שני תבדוק את החיבורים של המגבר אם הכל מחובר כמו שצריך ולא רופף,

דבר שלישי שלוף את הרדיו דיסק ובדוק אם בצמה אחד או כמה מהחוטים לא מחובר טוב

תוודא שהכל מחובר כמו שצריך.

המצבר עובד טוב, מקבל טעינה, אם הוא לא היה מקבל האוטו לא היה מניע בכלל בבוקר, זה ככה מאתמול בצהריים...

ובדקתי גם אצל חשמלאי..

החיבורים של המגבר יכולים לגרום לדבר כזה?

ובצמה של הרדיו דיסק הכל מחובר טוב...

פורסם
נסה לנתק את המגבר מהפלוס וה- Remote וגם את ה- RCA ותראה אם הרדיו דיסק עובד כמו שצריך

גם לא עובד :)

את זה ניסיתי ישר...

ניתקתי את הרמוט של האנטנה + המגבר וגם את ה RCA וזה לא עזר...

בכל מקרה נראה לי שהרדיו נשרף חלקית או משהו בסגנון הזה, ביום ראשון אני הולך להחליף אותו בינתיים שמתי משהו של פיוניר ונראה לי שאני ישאיר אותו כי הוא מוציא סאונד יותר טוב מה DVD...

• תוכן חדש...