Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע זוג מסכי LCD 32 42

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה על הטעות,

אלו אכן לא מסכי LCD, אלא פלזמה, ואכן לא תצוגה אלא חדשים סוג א'.

לגבי האיכות, אייל, למרות שפיילוט זה מותג מדבקה, העסקה נשמעת מפתה,

אתה לא חושב ככה ?

בתור אחד שקנה לפני פחות מחודשיים שני מסכי פלזמה : 42 של סמסונג ו32 של LG אחרי סקר שוק מקיף ברמות מטורפות, ועשרות שעות צפייה בחנויות בכל הדגמים האפשריים כמעט,

אין בכלל מה להשוות בין המסכים של החברות המובילות לבין מותגי המדבקה באיכות ירודה.

אפילו בצחוק לא הייתי שוקל לקנות אותם.

פעם שקלתי לקנות, אבל כשראיתי שמדובר במוצרים באיכות ירודה, העדפתי לחסוך עוד כמה חודשים, לשלם ב24 תשלומים, ולקנות את הדבר האמיתי.

זו דעתי, תעשה איתה מה שאתה רוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אתה מגזים זה לא כזה הבדל כמו שאתה מתאר.

בכל מקרה, לא אכנס לויכוח מיותר.

תראה, זה לא סאמסונג ו LG אבל לא נופל בכאלה רמות, במיוחד לא ה PILOT.

בקיצור, אם אתה לא מוכן להשקיע על טלווזיה בעלות גבוהה וכו' ומוכן להתפשר אז הפיילוט היא תמורה מצויינת לעלות.

בן אדם שלא דורש יותר מידיי ומסתפק בממוצא זה יספיק לו ואפילו יותר מכך.

פורסם

טוב שכנעת אותי, אין הבדל. פשוט החברות LG, סמסונג, טושיבה וסוני נמצאות בבעלותי ואני לא מעוניין שהקטנים יגנבו ממני נתח שוק.

עוד משהו: טלויזיה לא קונים בסופרמרקט.

בסופרמרקט קונים : חלב, קוטג' , חומוס, ירקות.

בחנות למוצרי חשמל עם שם טוב ושירות טוב - קונים טלויזיה, ועם קצת לחץ המחירים יהיו זולים יותר אפילו מהסופרמרקט.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה לא עונה בצורה עניינית. אני מסביר לך שההבדל זניח , ואתה עדיין מתעקש ששווה לקנות מוצר חרא בשביל לחסוך כמה גרושים.

הכעס שלי הוא כי שמעתי מלא מעט מכרים וחברים שקנו את הג'אנק (פיילוט, האייר , סנסוי, דנטקס, פוג'יקום ועוד מותגים מפוקפקים נוספים) כמה חצץ הם אכלו עם המכשירים, ולא בא לי שחברי הפורום יסבלו גם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בואו נסכם ברשותכם:

ישנן חברות "מדבקה" שמוכרות טלוויזיות LCD בזול, אבל מחירי המסכים של החברות הגדולות כבר נמכרים במחירים ממש אטרקטיביים ולא בהפרשים גדולים מדי מחברות המדבקה.

בגדול, כמובן שהגימור של מוצרי המדבקה נחות מזה של החברות הגדולות אבל לרוב האנשים זה לא מפריע, גם לי לא.

איכות התמונה תהיה טובה יותר במסכים של החברות המוכרות, אבל גם כאן לרוב האנשים האיכות לא ממש תפריע במסכי המדבקה.

לגבי אמינות אני לא יכול להעיד כי אין לי נסיון ארוך טווח עם אף אחד מהנ"ל.

ובקיצור, המצב היום מאפשר לרכוש LCD מחברה טובה ולהיות בראש שקט וכל זה במחיר לא גבוה מהרבה ממותגי ה"מדבקה".

אני אישית ממש לא נגד מוצרי המדבקה כמו שראיתם בתחילת השירשור, אבל אם אני יכול לקבל מוצר של חברה מוכרת בתוספת תשלום קטנה, אני אעדיף את המסך המוכר יותר.

פורסם

סיכום נאה.

אפשר גם להוסיף ולומר שמותגי המדבקה הקצת יותר מתקדמים, מכילים בתוכם פאנלים מסדרות ישנות של היצרנים המובילים,

אבל כל עיבוד התמונה והאלקטרוניקה היא תוצרת עצמית וכאן ההבדל הגדול באיכות ובאמינות.

במקרה חיפוש המסכים שלי היה בחלקו בתקופת היורו ובמשחק כדורגל ניתן לראות ברוב המקרים את נקודות התורפה של אחת ואחת מהטלויזיות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במקרה חיפוש המסכים שלי היה בחלקו בתקופת היורו ובמשחק כדורגל ניתן לראות ברוב המקרים את נקודות התורפה של אחת ואחת מהטלויזיות.

שמעתי שפלזמה יותר טובה לצפיה בכדורגל מאשר LCD.

• תוכן חדש...