Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבההות מעץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם!

יש לי אקסנט 2001 וכדי להתקין קומפוננטים מקדימה הבנתי שאני צריך לעשות הגבההות מעץ.

(החורים הם "5.25 והקומפוננטים 6.5")

ואין לי מושג מה זה ואיך צריך לעשות את זה אז אם מישהו יוכל לפרט לי איך להגיד לאבא שלי להכין את זה (הוא נגר.. חח)

פורסם
http://img2.putfile.com/thumb/7/18612381437.jpg

פשוט טבעות MDF שיש בהם מקום לרמקול 6.5

מה פיתאום הוא כתב (החורים הם "5.25 והקומפוננטים 6.5")

ובתמונה שלך יש חורים בגודל 5X7 בכל אופן

הוא צריך הגבהות מפלסטיק סוג של הרחקה מהגודל הקיים.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

חבל שאתה לא משתמש באופציה של החיפוש בפורום - היית מוצא את כל המידע שאתה צריך.

בגדול - הגבהות מעץ נועדו לספק שני דברים:

1. שהמגנט של הרמקול לא יגע בחלון ולא יפריע לו לזוז (ככה אתה יודע עם ההגבהה עבה מספיק או לא - פשוט מאוד, המגנט של הרמקול לא צריך לגעת בחלון או להפריע לו לזוז).

2. לספק לרמקול בסיס יציב יותר וחזק יותר מהפח של הדלת - גם מונע רעשים סביבתיים ורזוננס.

רצוי לאטום את ההגבהה עם סיליקון אל הפח של הדלת (לפני שאתה מרכיב עליה את הרמקול כדי שאדי הסיליקון לא יפגעו ברמקול) ואני עוד לא נכנס כאן ל"איטום" דהיינו בידוד אקוסטי.

מעבר לזה הרמקול צריך לשבת על ההגבהה היטב ככה שאין מרווח בינו למשטח ההגבהה והוא מוברג אליה בחוזקה לפחות עם שלושה ברגים.

גם ההגבהה צריכה להיות מחוזקת לדלת היטב.

איך עושים את ההגבהה?

אתה מפרק את הרמקול המקורי של הדלת - יותר נכון את התושבת שלו, לוקח פלטת עץ - מעתיק את הצורה לפלטת העץ כולל מיקום החורים ובעזרת מקדחה וג'קסון מנסר את הצורה הרצויה מתוך הפלטה - קודם כל טבעת פנימית בתוכה יושב הרמקול ואחר כך את הצורה החיצונית ואז קודח את החורים במקום המתאים ומשיג ברגים ארוכים מספיק בשביל שהם יתפסו בהברגה המקורית דרך החורים המקוריים של התושבת המקורית.

אבא שלך נגר אמרת - הוא כבר יסתדר עם ההסבר הפשוט הזה. אני מניח שיש לו ג'קסוו (מסור אנכי) או מחרטה (רוטר).

בהצלחה.

עריכה - הדבר שצריך להמנע בו בהגבהות הוא שההגבהה תהיה עבה מידי והרמקול יגע בצד הפנימי של הדיפון של הדלת.

אז בקיצור אתה צריך שמצד אחד ההגבהה תהיה עבה מספיק בשביל לא לפגוע בחלון ומצד שני שהיא תהיה דקה דיו בשביל לא לגרום לרמקול לגעת בדיפון שאז יפריע לרמקול ובסוף יפגום או יהרוס אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד תוספת קטנה - ברכב שאין בו את הרמקולים המקוריים וההגבהה הקיימת במידה ויש לא יושבת טוב, אם אתה רוצה להעתיק מהדלת את הצורה המקורית ואין לך את ההגבהה המקורית - אתה מדביק שקף לדלת צמוד צמוד ומסרטט עליו את הצורה שאתה רוצה ליצור - אתה צריך שהמשטח שאתה מעתיק יהיה ישר כמובן אם אתה עובד עם עץ ולא עם פיבר.

אבל פיבר זה נושא אחר והפעם - תשתמש בחיפוש.

לל"ט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא! לא! ולא!

חס וחלילה - טוויטרים בלתי נסבלים! בלתי שמיעים בעליל.

חסרי פירוט, חדים מידי וחזקים מידי - פשוט סבל לאוזן האנושית.

יש לי קצת נסיון עם טוויטרים של פיוניר - קצת הרבה.

תשמע - לפני שאתה זורק כסף סתם.

אתה צריך לדעת איזה צוויון צליל אתה אוהב, רך ועמוק, חד ובהיר?

יש המון סטים והמון שילובים - תעשה לעצמך טובה ותתאפק.

תגיע למפגש הקרוב ותשמע מערכות של חברי פורום, תיגש לבתי התקנות מקצועיים כמו למשל סאונדסטורם בחולון

www.soundstorm.co.il שיש לו "דוגמנית" (קיר רמקולים) נפלאה ביותר עם ציוד קצת יותר מעניין מהסט הזה ועדיין תמצא שם דברים בתקציב שפוי. הוא אמנם מתקין לא הכי זול שבעולם אבל הוא מקצוען.

תגיע לבתי התקנה כמו א.ד.י מערכות בראשון ותשמע אצלם.

אם אתה מהדרום בומבאס בבאר שבע.

ויש עוד הרבה מתקינים שאתה יכול לגשת אליהם ולהתרשם.

הסט שרשמת - מתחת לכל ביקורת. אפילו ששמיעה זה דבר מאוד סובייקטיבי - הסט הזה מתחת לכל ביקורת.

תדאג לשמוע לפני שאתה קונה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אחשלי הייתי היום בבאר שבע ולא מצאתי את בומבאס... (אני מנתיבות)

אוליי יש מישהו שיכול להמליץ לי על קומפוננטים טובים 5.25 אינטש?

פורסם

מוזר - יש לי רק אחות (נשואה עם ילדים - תרגעו)

ואני לא חושב שאתה אחותי :-P

http://www.zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=2640

Pioneer TS-X150

פורסם

בקשר לבומבס-הייתי שם, מתקינים מקצועיים וחנות עם המון ציוד מקצועי וטוב.

בקשר להגעה אם אתה רוצה הסבר תגיד לי.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...