Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשאית בעבודה כבר לא צעירה. והדופן ההרמה (רמפה הידראולית) וכל המערכת עשתה עבודה רבה.

ולכן שלא כמו בעבר יש צורך לעבוד כאשר המנוע עובד כדי שהמצברים לא יגמרו ולא יהיה אפשרי להניע.

נבדקו המצברים. תקינים ובמצב סביר (לא חדשים) מאפשרים עבודה של כ 30 - 40 דקות ללא בעיות.

אלטרנטור תקין. אין שום בעיות. של טעינה.

ומערכות הידראוליות תקינות. המערכת בגלל הגיל ושעות העבודה הרבות שעברו צורכת טיפה יותר חשמל. (לפי היבואן ונותן השרות בארץ.) שהרמפה מטופלת רק אצלו. ומתוחזקת אצלו. (אני לא זוכר כרגע את החברה. אני יזכר ויכתוב)

האופציה היא להתקין שנאי מ 220V ל 24V להטענת המצברים כאשר המשאית עומדת. והרמפה עובדת. כדי לשמור על המצברים.

בחברה ביקשו סכום יפה. (אני בודק דרכים לעשות את זאת עצמאית. ולחסוך את העלות הגבוהה.)

השאלה שלי היא.

שנאי (ממיר מתח.) של כמה אמפרים אני צריך לחפש ואיפה. (רפי ראיתי את השרשור באוף טופיק על ה 220V-110V. וחיפשתי שם, וכרגיל אתה נותן קישורים לעניין. כל הכבוד).

אני עשיתי הערכה של 50AH שעה. היות ואין לי מושג מה צריכת החשמל של המערכת ההידראולית.

בכל זאת המערכת אחרי כ שעה עבודה אי אפשר להניע. (המשאית היא איווקו )

תודה רבה.

אלי והחברה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ניתן ליצור מערכת חשמל נפרדת לרמפה על ידי חיבור מצבר נוסף שיטען בזמן נסיעה. כאשר עובדים עם הרמפה במצב רכב מדומם אז מנתקים את המצבר על ידי מפסק ממערכת החשמל של הרכב והוא משמש לרמפה בלבד. במצב זה לא תצרוך חשמל ממצברי המשאית והיא תניע גם אם המצבר של הרמפה יתרוקן.

פורסם

יש הבדל בין הטענת המצברים בלילה לבין מערכת טעינה שתוכל גם לספק את החשמל למערכת ההידראולית בזמן שהיא מחוברת.

בשביל האופציה הראשונה, כל שדרוש הוא מטען מצברים (למתח המתאים) וטעינה כל הלילה. כמובן שהמטען מצברים צריך לאפשר זרם טעינה גבוה כדי שלא תצטרך להטעין 3 ימים.

בשביל האופציה השני כנראה שאתה צריך מטען/ספק כוח דיי רציני שיוכל לספק זרם למערכת ההידראולית. בתור התחלה ברר מה הזרם הדרוש להפעלת המערכת ההידאולית.

• תוכן חדש...