Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 6 מודל 2003 ויש לי בעיה מאוד מעצבנת במערכת..

המערכת עצמה מעולה ושומעים פרפקט באמת, אבל שאני נוסע אי אפשר לשמוע כלום..אני נוסע בכביש דפוק, פסי האטה או סתם בורות קטנים בכביש והמערכת קופצת כל רגע וזה פשוט מעצבן מאוד ואי אפשר לשמוע שיר אחד רצוף..תיקון של זה עולה הרבה מאוד כסף מאחר וזאת מערכת מובנית וצריך לפתוח את כל הדשבורד..

אם יש לכם פתרונות בבקשה תכתבו אותם פה ומשהו קטן..צ'נג'ר כבר בדקתי וזה ממש גרוע חוץ מזה שזה יעלה הרבה יותר מתיקון..

תודה רבה לעוזרים!:-)

פורסם

תקשיב לכל רדיו אמור להיות בולם זעזועים. כנראה לרדיו המובנה באוטו הבולמי זעזועים לא כל כך טובים/ שלא עושים את העבודה כמו שצריך.

כמו שאמרת , תיקון עולה הרבה ואתה רוצה לשמוע כמו בן אדם? תקנה רדיו דיסק חדש.

תוכל לקנות פאנל למאזדה כדי לסגור את המקום הריק שנשאר לך אחריי שהוצאת את הרדיו המובנה בעלות של 250-350 שקל, ואז לקנות רדיו דיסק נורמלי .

תוותר לפי דעתי על תיקון. לפי מה שהבנתי אתה חשבת על צ'יינצ'ר בגלל שאתה לא רוצה להחליף את המערכת המובנית , נכון? לפי דעתי גם לא יהיה כדאי לשים צ'יינצ'ר.

רק החלפת ראש .

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אממ..אולי זה ישמע מפונק קצת..אבל נורא לא נח לי אחרי כמה שנים שאני נוסע אך ורק בה ועם שליטה מההגה באמצע הנסיעה להתחיל להעביר מהמערכת..שד"א זה גורם לתאונות רבות..

מערכת חדשה זה רעיון אבל זה גם סיפור לא קטן ואין ספק שזה קצת מכער מבפנים וכמובן שזה יותר כסף מתיקון..

אהבתי את העצה, עד עכשיו לא ידעתי שאפשר להחליף את המערכת המקורית באוטו הספציפי הזה..

תודה!עוד עצות בבקשה..:wink:

פורסם

א. יש מתאמים לשליטה דרך ההגה בHUים מסויימים, כך שלא זה הבעיה..

ב. HU חדש זה לא סיפור ולא מכער. לפעמים הפוך:wink:

ג. אם אתה מתעקש על הHU המקורי, חפש בפירוקיות ואם המחיר יהיה סביר עדיף מאשר תיקון.

פורסם

יש לך אפשרות לקנות מתאם AUX ולחבר במקום לתקן את המכשיר. אני לא יודע מה זה בשבילך הרבה כסף אבל ניראה לי שאתה קצת נסחף בהגדרה סביר להניח שהעינית נחלשה במשך הזמן או במקרה הטוב היא מלוכלכת, לא צריך לפרק חצי דשבורד בשביל זה עניין של כמה דקות למתקין מנוסה.

פורסם

אז מה אם זה יישמע קצת מפונק. הרי שילמת הרבה בשביל האוטו הזה לא? ואם אתה אוהב את השליטה מההגה , אז בכיף! צריך גם להתפנק גם בחיים, כל אחד והפינוקים הקטנים שלו!

כמו ש shorlakk אמר אפשר לסדר גם מתאם.

תאמין לי שהחלפת HU זה בכלל לא מכער.

אני החלפתי את ה HU שלי במאזדה 3 בלי בכלל לחשוב על איך זה ייראה . עזוב את זה שהפאנל של המערכת הוא יותר קטן עכשיו ( של המערכת החדשה ) ויש גם תצוגה כחולה יפה וזוהרת, גם תופסת פחות מקום מהבוקסה המקורית וגם יש עוד מקום גם בפאנל שקונים לשים כל מיני דברים.

מציע לך לא יותר מדיי להתעסק עם המערכת המקורית. יודע מה , נגיד והחלפת את הרדיו באוטו שלך ומכרת אותו אחריי תקופה מסויימת תוכל לקחת אותו לאוטו הבא שלך. ככה שזה רק השקעה חד פעמית ובנוסף יש גם הרבה רדיו דיסקים עם תצוגות יפות וזוהרות.

פורסם
יש גם הרבה רדיו דיסקים עם תצוגות יפות.

דולפינים למשל..:-P

אגב, בשיטוטיי בין הפונקציות וההגדרות ב9887R שלי, נדהמתי לראות אופציה לתצוגות קיטשיות של לבבות, גלגלי שיניים וכו'. מוזר.

פורסם

כי פשוט אנשים מתאהבים במערכות המובנות והאורות שלהם ולא רוצים להחליפן. :-)

פורסם

אממ..תאמת אתם מדברים איתי בשפה די גבוהה למרות שמההסתכלות שלי בפורום זה עוד יחסית רמה נמוכה..חח..

הבנתי פחות או יותר אבל פירוק של המערכת זה נראה לי סיפור אצלי ובטח שניקיתי המון פעמים את העינית ואת האמת, אחרי ניקוי הדיסק עובד הרבה יותר טוב אבל עדיין קופץ..

היה לי דייהטסו אפלאוז עם מערכת מעולה של קנווד ובטעות שבאתי להראות לו את הרכב ותיאמנו מחיר הוא כבר לקח בחשבון את המערכת..:roll:..עדיין אין לי מושג איך אפשר לשים שם מערכת..זה יהיה במקום המסך האדום?איפה בדיוק?

פורסם

אם תשים לב אתה תראה את החלק של המערכת עד הווסת והכפתורים הגדולים של המזגן.

כל החלק הזה כולל המסך הקטן שיש לך יצא החוצה , במקומו ישימו פאנל פלסטיק שיכסה את כל החלל הריק, ואז בפאנל ילבישו לך את הרדיו דיסק.

מה שגם תיקח בחשבון אם זה משנה לך בכלל, שעד עכשיו שכיוונת את המזגן עם הכפתורים , היית רואה על המסך הקטן על איזה עוצמה הם נמצאים, את המעלות וכו'. עכשיו זה כבר לא יהיה לך בגלל שלא יהיה לך את המסך מן הסתם :-)

פורסם

טוב..תודה רבה לכל העוזרים!:-D רק sharlok לא הבנתי מה רצית להראות בתמונה? וסתם ככה?למטה זה ברגים שגם אני יכול לפתוח ולנקות את העינית כמו שצריך אולי?

• תוכן חדש...