Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון חדש

superb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם :)

מיזה מספר חודשים אני משתמש באייפון, ובגדול אפשר להגיד שנמאס לי ממנו - הקליטה לא טובה, תוכנות קורסות, אין בלוטות', צריך צ'ימידאן בשביל לסחוב אותו, אין צילום וידאו נורמאלי ואני כבר לא מסוגל לראות את הiTunes המחורבן הזה.

בקיצור אפשר להגיד על האייפון שהוא חדשני, מדהים, גאדג'ט אדיר ו...זהו בעצם - הוא פשוט לא טוב בתור פלאפון.

שאלתי היא איזה פלאפון כדאי לי לרכוש (orange) ושאני לא ירגיש כאילו אני בתקופת האבן (מבחינת טכנולוגיה).

האם הנוקיה N95 הוא פלאפון ראוי למישהו ש"יורד" מאייפון?

או שכדאי לחכות לאיזה פלאפון חדש שעומד להגיע?

אני אישית ממש אהבתי את "Music express" או איך שלא קוראים לזה של נוקיה (בעיקר כי אין את הסימביאן הזה) אבל יש את זה רק בסלקום או שאולי אני טועה?

תודה :)

פורסם

תשמע, אתה יכול גם לרכוש מכשיר בחנויות פרטיות כששם יש לך הרבה יותר מבחר של דגמים,

לגבי ה- Music express, אני יודע שיש בסלקום את ה-5610 Music express שהוא מכשיר סליידר

די טוב עד כמה ששמעתי וגם מעוצב יפה, לא יודע אם הוא קיים באורנג', אתה יכול לבדוק

באתר שלהם, אם לא, אתה תמיד יכול להתנייד לסלקום אם אתה ממש רוצה את המכשיר הזה מאחד המפעילים.

ובגדול, השאלה היא מה הדרישות העיקריות שלך ממכשיר פלאפון? ומה התקציב שלך?

ככה נוכל לייעץ לך באופן יותר ממוקד.

שבוע טוב.

"And Justice For All..."

פורסם
אם לא, אתה תמיד יכול להתנייד לסלקום אם אתה ממש רוצה את המכשיר הזה מאחד המפעילים.

או אפילו לקנות מסלקון מכשיר עם קו טוקמן וליהנות משני העולמות (להרגיש שדפקת את המערכת ועדיין לקבל מכשיר שיש לו אבא ואמא בארץ, פלוס חלק מהמכשירים של סלקום פשוט לא זמינים באורנג').

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בגדול אין הגבלת תקציב, כלומר 99% מהפלאפונים נכנסים בתקציב.

אין צורך להגזים ולפתוח כל מיני קווי טוקמן למיניהם - אני לא עד כדי כך נואש על המיוזיק אקספרס.

הדרישות שלי הם גודל סביר, רמקול טוב (מה שאין באייפון בקושי שומעים משהו), קליטה טובה וזיכרון גדול ( או חריץ להרחבה)

מצלמה טובה (אם כבר קונים פלאפון חדש אז מתקדמים קדימה ולא אחורה כלומר לא עוד 2.0 MP).

פורסם

אפשר להגיד שה 5310 express music הוא ממש טוב, חסרונות, הוא לא משווק דרך אף אחת מהרשתות.

יתרונות: הוא לא דור 3.5. וזה אומר שהוא יותר "חסכוני" מגלישה וכו'.

רמקול מעולה, בטריה שמחזיקה הרבה, מסך טוב, איכות שמע מדהימה עיצוב (שאלה של טעם).

אחלה מכשיר. יש אותו לחבר, ועד היום הוא לא מצא בו חסרונות (הבחור גולש דרך המכשיר עם חיבור למחשב הנייד כדרך קבע).

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...