Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי יונדאי גטס ידני צבע שחור ויש עלייה קצת כתמים וקצת סריטות מה אתם ממליצים לעשות פוליש או ווקס ועם אפשר קצת ההסבר איך עושים את זה וכמה זה עולה?

תודה :-P8)

פורסם
שלום לכולם יש לי יונדאי גטס ידני צבע שחור ויש עלייה קצת כתמים וקצת סריטות מה אתם ממליצים לעשות פוליש או ווקס ועם אפשר קצת ההסבר איך עושים את זה וכמה זה עולה?

תודה :-P8)

קודם כל את ההודעה תפתח בפורום טכני, אחזקה וטיפולים

שריטות אם הם לא עמוקות אתה צריך לעשות פוליש שהוא יחליק את הצבע ווקס בונה שכבת הגנה לצבע וזה לא יעזור לשריטות.

אם השריטות עמוקות אתה תצטרך לעשות תיקוני צבע.

תצלם את השריטות ונראה מה אפשר לעשות.

כמובן שפוליש עוזר רק לרכבים ידניים ואסור לעשות אותו על רכבים אוטומטים!

S2000

פורסם
כמובן שפוליש עוזר רק לרכבים ידניים ואסור לעשות אותו על רכבים אוטומטים!

אני מתנצל שאני מצטט הודעה מעלי, אבל, מה?!

לפותח השרשור, אם אני לא טועה הצבע השחור הוא מטאלי ואז יש בעיה לעשות פוליש מפני שהלקה תפגם.

ווקס אינו מתקן שריטות, אלא מוסיף שכבת הגנה לצבע.

!AWDSOME

פורסם

אז מה אתם אומרים לא לעשות פוליש אלה ווקס שהאוטו יראה מבריק?

וסתם הוספתי שזה ידני זה מפריע למישהו חח לא

• תוכן חדש...