Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב-2009 תשלמו בכניסה לתל-אביב :

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה להפחית זיהום?

למה שלא יעבירו במיידי את כל האוטובוסים ורכבי העיריה לגז וביו דיזל?..........

אני חושב שאי אפשר להעביר אוטובוסים לגז , בגלל החשש בגלל המחבלים ככה שמעתי

בכל אופן תאמין או לא , למרות שיש לי מכונית אני קונה כל חודש חופשי חודשי של דן כי להיכנס לתל אביב עם מכונית ועוד למצוא חנייה זה כמו לאכול עוגת שוקולד ואחר כך זה לגלות שמדובר בקרם של חרא.

לי גררו את המכונית פעם בתל אביב , זה תענוג של 470 שקל ...

תאמין לי , כשמתרגלים זה אפילו נעים לנסוע באוטובוס .

כרגע אני משתמש במכונית רק כדי לקחת את הילדים לגן ולבית ספר ורק לנסיעות מחוץ לעיר .

מי שנכנס לתל אביב עם מכונית בשעות הבוקר הוא לא נורמאלי .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי גררו את המכונית פעם בתל אביב , זה תענוג של 470 שקל ...

יצאת בזול...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
משרדי הממשלה, הכנסת ועיריית תל-אביב מסכימים: יש להטיל אגרה של 25-50 שקל ליום על נהגים הנכנסים לתל-אביב. משרד התחבורה הציג היום (ד') בוועדת הפנים בכנסת את תוכניתו להטלת מס יומי ("אגרת גודש") על נהגים הנכנסים לתל-אביב. מנכ"ל המשרד, גדעון סיטרמן, העריך כי עד סוף 2009 יחל יישום התוכנית.

כל הפרטים בכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3575309,00.html

מה דעתכם ? בעד/נגד ?

לפי דעתי תל-אביב בסוף תהיה עיר רפאים עם כל החוכמולוגים למיניהם עד כמה שזה נישמע הזוי אין דבר כזה לעשירים בלבד כל הכלכלה מיתבססת על הפועל הקטן ולא על העשירים הרי ידוע שכל מה שעולה יורד בסוף וגם אל לנו להיגרר אחרי כל החלטה יש לנו כח לשנות החלטות ע"י בחירות ולסכן את את הכיסא של כל "החכמים" האלו שגם קובעים לקחת לנו את החופים ואנחנו שותקים ושותקים עד מתי??? ומעלים לנו את הדלק ואנחנו שותקים למה? קומו וסעו נסיעת מחאה ולא תזילו דמעות על המחשב ותתנו ל"חכמים" להבין שהם זמנים בכיסא ושהם שם בזכותינו ואנחנו משלמים להם משכורת והם צריכים לרצות אותנו ולא להיפך.

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...