Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב-2009 תשלמו בכניסה לתל-אביב :

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Discover

תרכב על אופניים מהאוניברסיטה לחוף מציצים על שבילי האופניים.

שתגיע תודיע לי כמה הולכי רגל דרסת בדרך,כמה קילו ירדת במשקל.

ואם בכלל הצלחת להגיע.

זאת לא הבעיה, זה רכיבה של 10 דקות... הבעיה האמיתית זה החום במדינה הזאת. :wink:

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחח זה גם מה שאני למדתי , להיכנס צפוף צפוף בגלל שכל חנייה זה כמו לחם לעניים

* כתגובה ל aa123 שחכתי לצטט *

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

אופניים זה כלי נהדר לתנועה בת"א, הוא פשוט לא כל כך מתאים בחודשים יולי-אוגוסט-ספטמבר.

אחת לכמה חודשים ההצעה הזאת עולה לסדר היום.

קשה לי להאמין שיש מישהו שבאמת מאמין שהצעה כזאת בפני עצמה תפתור את בעיה הזיהום או הגודש בכבישים. או שהמשתמשים ישתקו וישלמו ואז הזיהום והגודש ישארו, או שתל-אביב תתרוקן מיושביה ועובדיה ומרכז הפעילות יצא אל הפריפריה הקרובה, מה שיצור פקקי תנועה וזיהום אוויר חמורים יותר באזור נרחבים יותר.

בלי אלטרנטיבה ראויה לרכב הפרטי הרפורמה הזאת מועדת לכישלון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעולה, אני מציע שהאגרה הזו תיגבה גם בירושלים.

הגיע הזמן להבין שהמדינה הזו לא מרוכזת בת"א ובירושלים בלבד, משקיעים כל כך הרבה כספים באיזורים הללו שיש נטיה לשכוח שקיימים במדינה הזט איזורים נוספים , הצפון והדרום, והם לא שם רק כדי לספוג טילים על מנת שתושבי המרכז הזחוחים ימשיכו את חייהם כרגיל.

אני תקווה שההיטלי הגודש הללו יגרמו ליציאה של מפעלים גדולים לפריפריה בצפון ובדרום, יציאה אשר תגרום לעובדים לצאת יחד איתם לפריפריה , וישוב המדינה הזו על ידי פיזור אוכלוסין הגיוני יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הבעיה היא שהעובדים יסבלו מזה ופחות החברה עצמה.

חוק טיפשי שלמעשה ינחל כישלון.

לדעתי אכן צריך לעשות בירושלים אבל רק כאשר תיהיה תחבורה נורמלית לשם מלבד הרכב.

פורסם

מטרת החוק לגרום לצימצום כניסת כלי רכב לעיר - אם זה לא יעזור, פשוט יעלו את מחיר האגרה.

אני מניח שבימים ושעות מסויימות לא תיגבה אגרת כניסה, זה יהיה כנראה בסופ"ש ולילות.

ככל שתנועת כלי הרכב בעיר תצטמצם, כך תעלה הדרישה לתחבורה ציבורית, וככל שתעלה הדרישה לתחבורה ציבורית, כך תעלה תדירות הנסיעה ואמצעי התחבורה הזמינים.

במצב כיום אין טעם להוסיף עוד קווי תח"צ עירוניים כאשר ממילא כולם עומדים בפקקים. בכבישים פתוחים יחסית גם זמן הנסיעה בפועל אמור להתקצר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לדעתי ההצעה הזו לא תעבור ולא תיושם.

הסיבה לכך היא שאנחנו נכנסים לשנת בחירות ובשנת בחירות לא מטילים גזרות על המצביעים (סליחה, אזרחים) כי הם עלולים לכעוס ולא להכניס את הפתק הנכון למעטפה.

מה שצפוי שבשנה הקרובה יעבירו או ינסו להעביר חוקים ש"מיטיבים" עם האזרחים ומדרדרים את מצב הכלכלה.

פורסם
מטרת החוק לגרום לצימצום כניסת כלי רכב לעיר - אם זה לא יעזור, פשוט יעלו את מחיר האגרה.

אני מניח שבימים ושעות מסויימות לא תיגבה אגרת כניסה, זה יהיה כנראה בסופ"ש ולילות.

ככל שתנועת כלי הרכב בעיר תצטמצם, כך תעלה הדרישה לתחבורה ציבורית, וככל שתעלה הדרישה לתחבורה ציבורית, כך תעלה תדירות הנסיעה ואמצעי התחבורה הזמינים.

במצב כיום אין טעם להוסיף עוד קווי תח"צ עירוניים כאשר ממילא כולם עומדים בפקקים. בכבישים פתוחים יחסית גם זמן הנסיעה בפועל אמור להתקצר.

.

אתה צודק שאין צורך להוסיף קווי תחבורה ציבורית אבל לגרום לאלה שיש להגיע קבוע בזמן.

לדעתי צריך לבנות רכבת עירונית בנוסף לתחבורה הקיימת. וכל אלו רק כדי להטיב עם התושבים.

פורסם

בקשר לנסיעה דרך גלילות: מדובר על השטח שבין קיבוץ גלויות ורוקח, ובין איילון לים. כך שאין בעיה לנסוע דרך גלילות, ואפילו דרך נמיר ולצאת דרך רוקח לאיילון.

יחד עם זאת מדובר על השטח הנ"ל כעל האפשרות המינימלית. לא נראה לי שיכללו את כביש 5 בתוך השטח, אולם האפשרויות המורחבות מדברות על רמת גן, בני ברק ופתח תקוה.

וזו כבר הגזמה. בשיטה הזאת כל יציאה מאיילון בין גנות לגלילות תהיה מסחטת כספים.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אין הרבה מקומות בת"א שבהן ניתן להעביר כיום קווי רכבת באופן יעיל.

מה שאמר שאם רוצים לרשת את העיר ביעילות אז צריך להרוס יותר מידי בנינים קיימים וזה יקח 100 שנה לפחות או לסגור כבישים ולהפכם לנתיבי רכבת.

האפשרות השניה עדיפה בעיני.

לענין זה שתח"צ לא מגיע בזמן - מה אתה עשית כדי למגר את התופעה? - שתקת? כבשת את זעמך בתוכך? קיטרת ? - אז לא עשית מספיק.

תאר לעצמך שכל יום רק 100 אזרחים יגישו תביעות לפיצוי - אני מניח שמהר מאוד חברות התח"צ יישרו קו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש הרבה מקום לקווי רכבת בת"א ומחוצה לה. חלק מהמקום נמצא מתחת לאדמה, חלק אחר מעליה.

אתה מוזמן להעיף מבט באתר של נת"ע ולראות איזה יופי של תחבורה ציבורית היתה יכולה להיות כאן אם מישהו היה עושה משהו בנידון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עד סוף 2009 עם ראש+ממשלה כזו לא נהיה פה בכלל, תל אביב תיקרא בכלל "איזור אסון ב3"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני תקווה שההיטלי הגודש הללו יגרמו ליציאה של מפעלים גדולים לפריפריה בצפון ובדרום, יציאה אשר תגרום לעובדים לצאת יחד איתם לפריפריה , וישוב המדינה הזו על ידי פיזור אוכלוסין הגיוני יותר.

תזכיר לי איזה מפעלים גדולים יש בתוך תחומי אגרת הגודש? :roll:

(רמז - את מספר המפעלים הגדולים שעדיין יושבים בת"א אפשר לספור על יד אחת)

ההתרכזות של תעשיות שלמות (היי-טק, עו"ד, חברות שירותים שונות וכו') במקומות ספציפים אינה דבר ייחודי לישראל.

זה קורה בכל העולם. למה?

כיוון שבמקום שבו יקימו חברות היי-טק, יקימו משרדי עו"ד, משרדי רו"ח ועוד שיתנו להם שירות

בשל ריכוז העסקים הזה, יקימו שם חברות נוספות שיתנו שירות הן לחברות ההיי-טק והן לחברות שנותנות שירות לחברות ההיי-טק,

לדוגמא - חנויות לציוד משרדי, מסעדות, חברות שליחויות, חברות תמיכה טכנית וכן הלאה.

בסה"כ, אנחנו חיים בעולם שזמן זה כסף, לכן כל אחד ירצה להיות כמה שיותר קרוב למי שהוא נותן לו שירות.

ככה שאם, לצורך העניין, תוציא את כל החברות היי-טק מאיזורי התעשייה של ת"א והרצליה פיתוח ותשים אותם בחיפה - אותו תהליך שקרה בת"א וגוש דן יתרחש בחיפה.

ואז במקום שתהיה "מדינת ת"א" תהיה לך "מדינת חיפה".

מי קבע ש"מדינת חיפה" עדיפה על "מדינת ת"א" ?

במיוחד כשחיפה נמצאת בטווח טילים של חיזבאללה מצד אחד ומצד שני רחוקה מנמל-התעופה הבינלאומי הראשי של ישראל (דבר חשוב לכשעצמו, במיוחד בכפר הגלובלי בו אנו חיים).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תזכיר לי איזה מפעלים גדולים יש בתוך תחומי אגרת הגודש? :roll:

(רמז - את מספר המפעלים הגדולים שעדיין יושבים בת"א אפשר לספור על יד אחת)

ההתרכזות של תעשיות שלמות (היי-טק, עו"ד, חברות שירותים שונות וכו') במקומות ספציפים אינה דבר ייחודי לישראל.

זה קורה בכל העולם. למה?

כיוון שבמקום שבו יקימו חברות היי-טק, יקימו משרדי עו"ד, משרדי רו"ח ועוד שיתנו להם שירות

בשל ריכוז העסקים הזה, יקימו שם חברות נוספות שיתנו שירות הן לחברות ההיי-טק והן לחברות שנותנות שירות לחברות ההיי-טק,

לדוגמא - חנויות לציוד משרדי, מסעדות, חברות שליחויות, חברות תמיכה טכנית וכן הלאה.

בסה"כ, אנחנו חיים בעולם שזמן זה כסף, לכן כל אחד ירצה להיות כמה שיותר קרוב למי שהוא נותן לו שירות.

ככה שאם, לצורך העניין, תוציא את כל החברות היי-טק מאיזורי התעשייה של ת"א והרצליה פיתוח ותשים אותם בחיפה - אותו תהליך שקרה בת"א וגוש דן יתרחש בחיפה.

ואז במקום שתהיה "מדינת ת"א" תהיה לך "מדינת חיפה".

מי קבע ש"מדינת חיפה" עדיפה על "מדינת ת"א" ?

במיוחד כשחיפה נמצאת בטווח טילים של חיזבאללה מצד אחד ומצד שני רחוקה מנמל-התעופה הבינלאומי הראשי של ישראל (דבר חשוב לכשעצמו, במיוחד בכפר הגלובלי בו אנו חיים).

חלש , אפילו חלש מאוד.

חיפה נמצאת באישור טילים, אין בעיה נסגור את חיפה, גם את הדרום עד אשדוד, אתה יודע מה נסגור את המדינה עד חדרה, נשאיר רק את הקטע בין חדרה עד ראשון , לשם לא מגיעים טילים..

אז בוא תן לי לעדכן אותך, לחיזבאללה יש טילים אשר בקלות מגיעים היום לת"א , היו לו גם במהלך מלחמת לבנון ה 2, הוא לא עשה בהם שימוש כיוון שהוא יידע שהפצצת ת"א תביא עליו ועל לבנון מכה של כמעט השמד.

אבל חיפה והצפון, עם זה לא היתה לממשלה המופקרת שלנו כל בעיה שיפציצו, מראה לך על סדרי העדיפות של המדינה בדיוק כמו בשדרות ואשקלון.

המדינה בהחלט יכולה לתמרץ מפעלים וחברות הייטק לצאת מהמרכז , ראה מקרה אינטל קריית גת לדוגמא.

הכול עניין של מדיניות ורצון.

אהה , בנוגע לנמל תעופה, אני נמצא שם לפחות פעם בשבועים שלושה, מקסימום 90 דקות מחיפה, פחות מהמקובל בעולם אז אין בעיה גם עם זה, ואם באמת רוצים אין בעיה להקים שדה מכובד בצפון, הכול שאלה של רצון והחלטה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...