Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב-2009 תשלמו בכניסה לתל-אביב :

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והמשמעות - קריסה של תל אביב כמרכז עסקי/תרבותי. אנשים פשוט יימנעו מלהגיע (או שכרגיל, הישראלי הקשקשן יבכה אך ישלם).

הלוואי שזה יקרה ,

ככה המחירים של המחייה והשכירות בעיר הזאת יצנחו ויהפכו להגיוניים ביחד עם כל בועת המרכז.

הפכנו ממזמן למדינת תל אביב , הגיע הזמן שזה יפסק.

זה יהרוג את העיר פשוט כך.

יש גבול לחוצפה ולעושק של האזרחים.פראייר מי שישלם.

פראייר מי שמשלם כבר עכשיו וחי בעיר הזאת.

נ.ב

ביחס לכל הארץ התחבורה ציבורית בתל אביב טובה והיא עומדת בראש עם חיפה.

2001 Opel Astra 1.6

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Discover

תרכב על אופניים מהאוניברסיטה לחוף מציצים על שבילי האופניים.

שתגיע תודיע לי כמה הולכי רגל דרסת בדרך,כמה קילו ירדת במשקל.

ואם בכלל הצלחת להגיע.

בדרך תראה בבתי הספר אם חולדאי נמצא באחד מהם.

כי כל פעם שהוא מנסה להכנס לביתי הספר של ת"א מנסים לרצוח אותו בגלל שהוא להרס להם את מרגש הכדורסל.

אייל

פורסם

Meishar84- לא ממש. מה שיקרה זה בדיוק הפוך.

מחירי הדירות שבתוך האיזור יעלו, כיוון שמי שגר בתוך האיזור יכול לנסוע בו בחינם.

מחירי הדירות שבתחום ת"א מחוץ לאיזור הספציפי יירדו במעט, ובערים הסמוכות המחירים יעלו לרמת המחירים של האיזורים בת"א שמחוץ לתחומי האגרה.

מצד שני, עלויות השכירות של משרדים בתוך ת"א, סביר להניח, תרד, והשוק שמחוץ לת"א יתעורר קצת (המרוויחות הגדולות צפויות להיות פ"ת, ראשל"צ, רעננה, ושאר הערים שטרחו לפתח איזורי תעשייה משגשגים).

אייל, בהיותי צעיר יותר, יצא לי לנסוע המון על אופניים בת"א (בתור ילד שגר בעיר, אין הרבה דרכים להגיע ממקום למקום);

לגבי שבילי האופניים ועומס המדרכות - אין לי נסיון, אבל מפה ושם שיצא לי לראות שבילי אופניים בת"א, בהחלט מובן למה יהיה קשה לאדם להגיע ממקום X למקום Y על שבילי אופניים.

מצד שני, אם תיסע על הכבישים, סביר להניח שבכלל לא תגיע כי מישהו יטרח "להוריד" אותך במהלך הדרך.

לגבי קושי הנסיעה - ת"א בכלל ותוואי המסלול שציינת בפרט - בעיקרו מישורי.

הקושי שקיים, אם כבר, הוא מפאת החום הרב לאורך רוב ימות השנה.

לגבי חולדאי - אני מכיר בתי ספר שמחאו לראש העיר כפיים על הורדת אוסישקין :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אוקיי אז בוא נראה: 25 ש"ח דמי כניסה לעיר+45 ש"ח רד בול וודקה+20 ש"ח חנייה בחניון(או 500 ש"ח אחרי שגררו)+30 ש"ח טוסט נקניק:-D ושתייה בסוף הערב+50 ש"ח לפחות דלק= עדיף להישאר בבית ולראות תרבות בערוץ 11:-P

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם
אוקיי אז בוא נראה: 25 ש"ח דמי כניסה לעיר+45 ש"ח רד בול וודקה+20 ש"ח חנייה בחניון(או 500 ש"ח אחרי שגררו)+30 ש"ח טוסט נקניק:-D ושתייה בסוף הערב+50 ש"ח לפחות דלק= עדיף להישאר בבית ולראות תרבות בערוץ 11:-P

כששותים לא נוהגים :-D

מה הצעד הבאה של המדינה המגוחחת הזאת ... יצמידו לאזרחים מכשיר שמודד את כמות החמצן שכל אחד נושם ?

פורסם

חחחח איזה שטויות זה חרטה ברמות לא יהיה דבר כזה מנסים לחקות את ארה"ב

ד"א אני גר בת"א אבל אני אומר שזה שטויות ולא יצא לפועל

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם
חחחח איזה שטויות זה חרטה ברמות לא יהיה דבר כזה מנסים לחקות את ארה"ב

ד"א אני גר בת"א אבל אני אומר שזה שטויות ולא יצא לפועל

אני דווקא חושב שזה כן יצא לפועל כי אין מי שיתנגד בעצם.

לא שואלים את הציבור, עושים מה שטוב למדינה.

לדעתי אם זה באמת יוריד את כמות התנועה שנכנסת לעיר כל יום ויפחית את זיהום האוויר אז אני בעד.

פורסם

אני רואה קושי באופניים רק למי שהוא מעשן כבד.

דבר שניתן לעשות הוא אופניים חשמליים (דוגמה טובה ניתן למצוא בצרפת) וכך למעשה לחסוך את ה'טרחה' בדיווש.

כמו שכתבתי קודם אני נגד רעיון זה ואחת הסיבות היא שזה לא יוריד את כמות המכוניות הנכנסת וכך לא תרד כמות הזיהום. תקחו את לונדון כדוגמא, עשו את עניין התשלום וזה לא עזר להם בכלל. היא עדיין אחת הערים העמוסות בעולם. בקיצור דבר זה הוא רק בשביל לקחת כסף מהאזרח הפראיר שלא מתלונן.

פורסם

באמת המדינה הפכה להיות מדינת תל-אביב. הדרום ריק!!. שיפתחו אותו. יופי של ים (עם דירות במחירי זנות בקו הראשון על המים!) יש באשקלון.

יום ראשון שעבר נסעתי מאשקלון לנתיבות. בשמונה בבוקר. חלק גדול מהנסיעה לא היו איתי רכבים על הכביש! הכבישים ריקים לחלוטין.

בתור אחד שנמצא רוב הזמן בת"א - זה היה כיף לא נורמלי.

דבר אחד למדתי בת"א - להכנס לחנייה בין שני רכבים, גם אם המרחק ביניהם זה המרחק של האוטו+עוד טיפה. (חצי מטר נראה לי מספיק).

פורסם

המשיח הגיע.

אולי כל אלה שמתלוננים על המחירים בתל אביב ועל הקושי הבלתי יאמן להגיע לעיר הזאת, יחשבו לרגע ויבינו שרק האזרחים גורמים לעיר הזאת להיות ככה. הביקוש העצום גורם למחירים להיות גבוהים כלכך. ומי אם לא אנחנו גורם לביקוש הזה ?!

בתור תושב, ממש נמאס מהפקקים ומחוסר החניה (למרות שאני חונה בחניה פרטית:). כל מי שלא טוב לו - שלא יבוא. פחות רכב אחד באיילון.

וכל מי שלא מתאים לו לשלם - שיעבור לעבוד במקום אחר. אולי באמת הגיע הזמן שחברות ענקיות עם 2000 עובדים כל אחת יעיפו את עצמן מהעיר הזאת ויאפשרו לתושבים לנשום קצת.

פורסם
באמת המדינה הפכה להיות מדינת תל-אביב. הדרום ריק!!. שיפתחו אותו. יופי של ים (עם דירות במחירי זנות בקו הראשון על המים!) יש באשקלון.

יום ראשון שעבר נסעתי מאשקלון לנתיבות. בשמונה בבוקר. חלק גדול מהנסיעה לא היו איתי רכבים על הכביש! הכבישים ריקים לחלוטין.

בתור אחד שנמצא רוב הזמן בת"א - זה היה כיף לא נורמלי.

דבר אחד למדתי בת"א - להכנס לחנייה בין שני רכבים, גם אם המרחק ביניהם זה המרחק של האוטו+עוד טיפה. (חצי מטר נראה לי מספיק).

אולי לא שמעת על זה אבל נופלים שם צינורות נפץ מהשמיים ,בגלל זה ריק שם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

האכיפה הזו תהיה 24 שעות ביממה??

איך ניסע למועדונים ביום חמישי?

איך למעשה יאכפו את זה? ישימו מחסומים בכל הכניסות לתל אביב?? זה יעשה פקקי תנועה מטורפים בבקרים.

גם הדלק עלה,

אבל מה שלא עלה זה השכר מינימום לשעה, זה נראה לי בחיים לא יעלה, אף חכמולוג מהכנסת לא יתן לזה יד , הרי יקחו להם את זה מהמשכורת בסוף.

משעמם למדינה הזו?

יש משפט ידוע " אין שכל אין דאגות"

ואני משנה טיפה את הפסוק " אין שכל אין דאגות... יש מלא דאגות!!!"

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני מוכן לשלם רק אם יהיה מספיק חניות, רכבת תחתית וכבישים נורמלים ולא משובשים (ביקשתי יותר מידי)?

רק לחשוב איזה דפוק החוק הזה שמה שהם מנסים לעשות זה שמי שלא ירצה לשלם פשוט לא יכנס לתל אביב וככה יקטינו את התנועה שם... זה פשוט מגוחך.

דוגמא כמה זה מפגר וכמה חורים יש בדבר הזה - אם אני גר בהרצליה או מגיע מהרצליה פיתוח לשם העיניין ואני רוצה לעלות על מחלף גלילות או להגיע לאיילון דרך תל אביב כי זה דרך רחבה פתוחה רב הזמן מהירה ובמקום להסתבך בתוך העיר ברצליה ולא לצאת דרך הכפר הירוק. מה שקורה שאני נכנס לדקה בדיוק לתל אביב וכבר אני משלם.

נגיד אני צריך דלק דחוף והתחנה הקרובה נמצאת בתל אביב ואני נמצא באזור יעלה לי עוד 50 ש"ח רק הכניסה לשם.

הם יגרמו למסעדות ועסקים קטנים להסגר בגלל שאנשים כבר לא יגיעו לשם בקביעות כי בתור בן אדם שנוסע לתל אביב כמה פעמים בשבוע אני אחשוב פעמיים אם כדאי להכנס כל פעם.

איך הם בדיוק ידעו לגבות על כל אחד שנכנס לתל אביב כסף? מצלמות? תחשבו שאם האוטו שלכם רשום על שם סבא שגר בחיפה (כי קנית ממנו את האוטו ולא רציתם להחליף ידיים) ואתה גר בתל אביב ואתה נוסע אם האוטו כל יום מחוץ לתל אביב עבודה וכל דבר כזה אתה תחוייב בכסף על כניסה לתל אביב כי לפי הרכב אתה לא גר שם (שזה בערך יהיה 1300 ש"ח בחודש).

לפי מה שהבנתי האגרה היא לכל כניסה, ואם עשיתי טעות נכנסתי ויצאתי מתל אביב (זה לא כביש 6 שיש לך כוון נסיעה אחד)

אני צריך לשלם פעמיים?

לדעתי גם ממהרים לקבוע חוקים לפני שפותרים בעיות שיכולות להווצר בגלל חוקים חדשים? זה לא עובר על חופש התנועה? שמגבילים אותי בכניסה לאזור מסויים.

S2000

• תוכן חדש...