Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לגיוס לחברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

בזמן הקרוב החברה שלי עומדת להתגייס ואני בנתיים שובר את הראש ומנסה לחשוב על מתנה שימושית לגיוס שלה.

אין לה מושג בנתיים איפה היא הולכת לשרת ומה יהיה תפקידה.

עצם היותי חייל :-D התקציב אינו גדול ועומד בסביבות ה-200 ש"ח.

הרעיון שעלה לי בנתיים לראש זה לקנות לה אמפי3 מחברה טובה שלא יהיה לה משעמם בנסיעות הבייתה..

אשמח לקבל עצות לגבי נגנים שנכנסים לתקציב או רעיונות נחמדים אחרים:-)

פורסם

עצה שלי - במקום MP3, במידה ויש לה טלפון נורמאלי שתומך בזה - תשלים את החוסרים הבאים: סוללה ספייר, כרטיס זכרון גדול (2-4GB) ואוזניות.

סוללה ספייר ואוזניות תביא בגרושים מאיביי (באמת גרושים, אני מדבר איתך על 30 שקל גג לאוזניות ועד 50 לסוללה - בארץ זה כפול, במיוחד שהדולר נמוך).

את הכרטיס תקנה בארץ, ואז תפציץ לה אותו במוסיקה שהיא הכי אוהבת :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כשחברה שלי התגייסה לא מזמן (3 חודשים בערך) קניתי לה שרשרת עם מגן דוד מיוחד שישמור עליה, את זה שמתי בתוך קופסאת פינוקים מ-Laline שברובה הייתה מלאה בקרמים ושאר מטעמים באריזות קטנות, שהיא תוכל לקחת איתה ולא יתפסו לה הרבה מקום.

היה די יקר, אבל שווה את זה :-D מקווה שנתתי לך רעיון או שתיים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אם אתה כבר ברעיון של נגן MP3, אני מאוד ממליץ על סנסה קליפ של סאנדיסק.

מצטרף.

עד 200 שקל ל-2 ג'יגה, קצת פחות מ-300 שקל ל-4 ג'יגה. נגן קטן וחזק עם איכות סאונד מדהימה ובנוסף גם רדיו, ובונוס אפשרות לממשק בעברית(!).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לדעתי המתנה הכי שימושית(ושימושית נטו) לצבא, לבחור או בחורה, זה אולר עם כמה פונקציות בסיסיות.

לטירונות, לשרות עצמו, חבל על הזמן- לשיפצורים, לפתיחת קופסאות טונה של מנות קרב בטירונות, לחיתוך תפוחים\תפוזים\משהוא דומה, שופין לציפורניים...פינצטה... כל מה שצריך. אולר שוויצרי "מק'גייוור" בסיסי מכיל את כל הנ"ל, לא שוקל הרבה ונעלם בכיס עד לרגע הצורך.

זה נשמע מצחיק לבחורה, אבל היא עוד תודה לך.

עלות?-איפה שהוא בין 150-250 ש"ח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אולר לבחורה זה לא רעיון מוצלח, לפחות לדעתי, אלא אם כן היא קרבית.

חלוק אפשר להשיג בכל מקום שמוכרים בו מגבות וטקסטיל לבית, ואת הריקמה ברוב המקרים ניתן לעשות באותו מקום, ואם לא, אז בכל מקום שבו עושים ריקמה ממוחשבת (פתח דפי זהב).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...