Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים שמתי לב לכך שהפיוז שלי נמס (הפלאסטיק שלו) בעת כך שהוא מחובר למגבר .

כשבדקתי אם המגבר חם מאוד אחרי זמן עבודה של כשעה (וגם אחרי יותר עם קצת הפסקות) הרגשתי כי הוא לא ממש חם, אלה חום רגיל של מגבר שעובד . (המגבר ממשיך לעבוד אבל פה ושם מפסיק ובמקרה זה המגבר הוא המונו ככה שהסאב מפסיק זה דיי מעצבן.)

הגורם שהפיוס נמס הוא רק חום (לפחות לדעתי), האם זה יכול להיות השמש החמה ? חם יותר מידי ברכב ? אולי המגבר עצמו זה הבעיה ואני לא הרגשתי?

אין לי בעיה להחליף פיוז פעם בחודש גם , רק העניין הוא שאם אני אתקע פעם אחת בלי פיוס זה יבאס מאוד מאוד :( וחבל .

האם אני צריך להרכיב מאוורירים כדי לפתור את הבעיה ? כי לפחות עד שאני לא אקבל את הרכב החדש ירדתי מהעניין של הבמה למגברים עד אז .

תודה מראש =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא כתבת את מיקום הפיוז ברכב

אם זה הפיוז במכסה המנוע תחליף לפיוז זכוכית

אם זה במקום אחר אז צריך לבדוק למה

פיוז נמס גם ובעיקר כתוצאה מזרם גבוה העובר דרכו ומחמם אותו אבל אין בו די כדי לשרוף את הפיוז כי ערכו גבוה

ציין מיקום ונראה הלאה

אלי

פורסם

לזה שמעלי, תקרא פעמיים הודעה ואז תיעץ הצעות.

"בימים האחרונים שמתי לב לכך שהפיוז שלי נמס (הפלאסטיק שלו) בעת כך שהוא מחובר למגבר ."

כניראה שהמגבר כן פולט חום יותר ממה שהוא צריך.

ולדעתי אם פיוז נמס, או שהוא תקול או שהוא לא תקני. זה הפיוז הראשון שנישרף?

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

לזה שמעלי תלמד הבנת הנקרא ותבין שזה שבית מחובר לחשמל לא אומר שהוא בתחנת הכוח בחדרה

או זה שהוא מחובר למערכת המים לא מציב אותו בטבריה

הפיוז הראשי של המערכת שלך נמצא במכסה המנוע ואם תעקוב אחריו תגלה כמה מפתיע שהוא מתחבר ל..... לא להאמין למגבר

אז לפני שאתה קופץ תחשוב עלמי בדיוק קופץ בראש

דיברו פה על כבוד הדדי בפורום

תקרא את זה

פורסם

יכול להיות שיש פה שני משמעויות לאותו המשפט אבל זה לא העניין.

אני אכן מדבר על הפיוז המחובר למגבר (זה שננראה כמו אותו אחד של הרכב) .

מבאס אותי לחשוב שהמגבר מחמם מידי כי אין לי תשבה עכשיוית בשבילו .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא כ"כ הבנתי,מדובר על הפיוז שנמצא על המגבר?

רוב הסיכויים שהפיוז אינו תקין,או בעל A נמוך.

האם המגבר נכנס לפרוטקשין ונכבה?אולי יש קצר כלשהו ששורף את הפיוזים.

פורסם

איזה מגבר זה ומה היה ערך הפיוז שנמס?

כמו כן רצוי לבדוק מה ואיך מחובר למגבר ומה ההתנגדות של הרמקולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז ככה ; לא מדובר על מגבר מהשורות הגבוהות בכלל , המגבר המדובר הוא PLX22 שבחתימתי .

הפיוז המחובר אליו הוא A20 או משהו כזה ?! (לא כ"כ מבין בנושא , הצהוב מבין כל השאר) .

המגבר הוא שני ערוצים ומתפקד כמונו, אם אני לא טועה ב 4HOM , אני עוד עובד על העניין הזה של ההתנגדויות ולהבין איך הדברים האלו עובדים :oops:

איך מחובר ? ע"י כבל לסאב רגיל , נאה :lol: באורך של כ 1.5M.

יעקב

פורסם

בדוק בחוברת של המגבר מה ערך הפיוז המומלץ ובדוק את התנגדויות הרמקולים שיושבים על המגבר. יכול להיות שאתה לא עושה גישור כמו שצריך או שהמגבר עובד בהתנגדות נמוכה מדי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חוששני שאת הגישור אני עושה כנדרש , לגבי הפיוז אין לי את החוברת כי את הציוד לא קניתי , אבל אני אברר אם למישהו במקרה יש את התשובה לגבי הפיוז המתאים למגבר אשמח לקבל מידע .

תודה מראש .

יעקב

פורסם

Logic plx-22

יעקב

פורסם

הכי פשוט כדי להיות בטוח מה ההתנגדות במקרה שלא יודעים לחשב ו/או לא מבינים כל כך בחיבורים זה לבדוק ב+- הסופי (מה שהולך למגבר) עם רב מודד, אפילו מהסוג ההכי פשוט...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

כמה אמפר הפיוז שעל המגבר?

נסיתה להחליף ליותר אמפר.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

אם אני אשים אמפר יותר גבוה הוא יכול להביא לנזק במגבר ? או רק תועלת ?

כי נניח שהמגבר צורך 20A כמו שהיה לפני זה , אם אני אשים 30A / 35A זה יכול להזיק למגבר ?

יעקב

כמה עולה רב מדד נורמאלי , נחמד שלא יהרס תוך שבוע , אבל גם לא מהיקרים , ואם אפשר מקום שאפשר לקנות את הדבר הזה באזר ירושליים .

• תוכן חדש...