Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שבוע שעבר קניתי אוטו לפני הקניה גיליתי כי המזגן איננו תקין המוכר אמר שהבעיה היא שחסר גז ועד למועד הקנייה המזגן יפעל פיקס... אכן בשבוע הראשון לאחר הקנייה המזגן פעל אך שבוע לאחר מכן הוא הפסיק וכשהלכתי למוסך נאמר לי שהלך מדחס עניין של 3000 שקלים (אני סטודנט-כל הזין לי) בכל מקרה חשוב לציין שלגבי המזגן עוד לפני שקניתי המוכר התחייב בפני שהוא תיקן אותו ואמר למוסכניק שלו שייתקן ולא רק יוסיף גז (כלומר אם יש בעיה אחרת מלבד גז שייתקן).

השאלה היא האם הלך הכסף או יש מה לעשות בנדון?ן

תודה רבה כל עזרה תתקבל בברכה- ולקונים הבאים גם אם אתם קונים אוטו בחמישה שקלים תעשו בדיקה במכון שווה כל אגורה אני לא עשיתי ואני מצטער רבות ועבר רק שבוע מי יודע מה עוד יקרה?

פורסם

תקשיב תלך אל הבן אדם שקנית ממנו את האוטו ותגיד לו שהוא הבטיח לך (אם הבנתי נכון ) שלמרות שיש בעיות במזגן, הוא יעבוד פיקס מתי שהאוטו יהיה אצלך.

ויכול להיות שהמוסכניק שהוא מכיר באמת תיקן את המזגן , ואחרי שבוע הלך המדחס ( אני לא יודע אבל יכול להיות שהבעיה מההתחלה לא הייתה במדחס אלא בחלק אחר במזגן שהוא ככיבול תיקן , והמדחס התקלקל כשהאוטו היה אצלך.)

בכל מקרה אם לא מסתדר לך כל העניין, 3000 שקל זה מוגזם מאוד בשביל מדחס. תקנה מדחס משופץ או מפירוק , יצא לך הרבה יותר זול כולל עבודה.

ואולי גם תקבל כמה חודשי אחריות על המדחס.

פורסם

במכון למיטב ידיעתי לא עושים בדיקה יסודית למזגן - אלא רק בודקים שהוא מקרר. וגם אין אחריות על המזגן בבדיקה.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

לפי דעתי ניתן לשפץ מדחס וזה עולה הרבה פחות מ-3000ש"ח.

כמה שאני יודע, שיפוץ מדחס זה סיפור של פחות מ-1500ש"ח כולל עבודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום שבוע שעבר קניתי אוטו לפני הקניה גיליתי כי המזגן איננו תקין המוכר אמר שהבעיה היא שחסר גז ועד למועד הקנייה המזגן יפעל פיקס... אכן בשבוע הראשון לאחר הקנייה המזגן פעל אך שבוע לאחר מכן הוא הפסיק וכשהלכתי למוסך נאמר לי שהלך מדחס עניין של 3000 שקלים (אני סטודנט-כל הזין לי) בכל מקרה חשוב לציין שלגבי המזגן עוד לפני שקניתי המוכר התחייב בפני שהוא תיקן אותו ואמר למוסכניק שלו שייתקן ולא רק יוסיף גז (כלומר אם יש בעיה אחרת מלבד גז שייתקן).

השאלה היא האם הלך הכסף או יש מה לעשות בנדון?ן

תודה רבה כל עזרה תתקבל בברכה- ולקונים הבאים גם אם אתם קונים אוטו בחמישה שקלים תעשו בדיקה במכון שווה כל אגורה אני לא עשיתי ואני מצטער רבות ועבר רק שבוע מי יודע מה עוד יקרה?

אם במידה וחתמתם על חוזה מכר, הכולל סעיף לגבי המזגן- אתה מכוסה.

במידה וזה לא בוצע, אתה יכול לסמוך רק על רצונו הטוב של המוכר.

הוא והמוסכניק שלו יכולים להכחיש את כל הסיפור....

פורסם

תלוי איזה אוטו.

אבא שלי פעם אחת הביא מדחס משופץ למאזדה 323 סדאן ועלה לו 800 שקל בערך עם עבודה.

כמו שאלפא פחות מ 1500.

פורסם

שלום לכולם ראשית תודה על העזרה

שנית לא רק המדחס הלך והמחיר הוא ע"פ מוסך מורשה כך שאנחנו באמת מדברים על המחיר הגבוה ביותר אך גם בעל האחריות הגבוה ביותר שנית סוג הרכב הוא פורד פיאסטה שנת 2001

ודבר שלישי רציתי לדעת האם אין שום דבר שאפשר לעשות בתחום המשפטי?

תודה שוב

פורסם

שטויות חביבי...

סע למכון מזגנים אמין שימליצו לך עליו בפורום מניסיון טוב.

הם מחזיקים שם כמויות אדירות של מדחסים שהם רוכשים מפירוק - במהלך החורף זאת בעצם העבודה העיקרית - את התקינים מוכרים כמו שהם ואת אלה שאינם תקינים מסדרים ואז מוכרים.

בכל מקרה הסיפור הוא בערך 1200 ש"ח. אני מאמין שצריך להחליף גם מייבש, אבל כל הסיפור בערך אמור להיות חצי ממה שדרשו במורשה, וזאת בגלל שהם כנראה משתמשים בחלקים חדשים ומקוריים. במקרה שלך אפשר להסתפק בכיף בחלק משומש\משופץ.

בהצלחה, ואל תתבאס על האוטו. הפיאסטה 2001 הוא רכב מדליק ואתה עוד תהנה ממנו.

פורסם

לא.

אם לא החתמת אותו על התחייבות לתיקון המזגן כחלק מתנאי הרכישה- בכלל אין מה לדבר.

אם החתמת אותו- גם אז הטיעון שלך רופף, שכן המזגן פעל בצורה תקינה במשך שבוע מרגע שקנית את הרכב, ועכשיו אתה צריך להוכיח שהתיקון לא בוצע.

היית צריך לקבל חוו"ד ממוסך כלשהו לגבי מהות התקלה במזגן, ולדרוש מהמוכר קבלות על התיקון הזה כתנאי לרכישת הרכב.

גם במקרה כזה, אגב, הבעיה שלך היא לכל היותר מול המוסך שתיקן את התקלה ולא מול המוכר, שמבחינתו מילא את תנאי העסקה.

פנה למוכר, בקש ממנו פרטים לגבי המוסך המתקן, יכול להיות שיש אחריות על התיקון הזה.

חבל שזה קרה כך, אבל במקום לחפש אשמים עדיף שתשקיע אנרגיה במציאת פתרון זול וטוב למצב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני הלכתי לעופר קצב בגנות ע"פ המלצתו של רפי לין - עלה 1100 ש"ח ושעה וחצי ולקאווליר של אשתי יש מדחס משופץ

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...