Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין רכישת גולף 2002 במצב מצויין למאזדה 323 מודל 2004 (כ"ע)

RustyJoe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני בהתלבטות קשה ביותר בעניין קניית רכב עד 50K ש"ח:

להורים שלי יש גולף 2002 1.6 שרכשו אותה חדשה מהיבואן. הרכב עשה פחות מ- 80K ק"מ. לא עשה תאונות. במצב מעולה.

מצד שני, המוסכניק שלי, ועוד כמה מוסכניקים אחרים אמרו לי לא לקנות, רכב עם בעיות אמינות. "לך על יפניות".

השאלה היא, האם עדיף "להסתכן" בלקנות מפרטי (כמובן לאחר בדיקה) מאזדה לאנטיס 2003-4 או ללכת על הרכב של ההורים?

אני אשמח לחוות דעה בעניין.

אשמח לקבל גם פרטים כלכליים נוספים (צריכת דלק, אמינות, חלקי חילוף, ביטוח וכו').

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח את הרכב של ההורים , מה יש בכלל להתלבט?

אם יש לך רכב שמור , עם ק"מ נמוך שאתה יודע את ההיסטוריה שלו, אז למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

שלא לדבר על למה להכנס להרפתקאה עם רכב כ"כ בינוני כמו לנטיס? (מילא היית אומר מזדה 3 שהוא עדיף....)

בקשר להוצאות של הגולף 1.6, אני לא צריך לספר לך כי יש לכם אחת כזאת בבית ואתה יכול לראות את העלויות.

אם אתה רוצה קצת לחסוך, טפל במוסך מתמחה ב VW ולא בצ'מפיון, אבל תדע לך שברוב המקרים ניתן להוריד

את צ'מפיון חזק במחיר כשאתה מביא להם הצעת מחיר ממוסך אחר. מנסיון.

מנסיון שלי על הגולף 1.6 שהיתה לי , ועל הגולף GTI הנוכחית - טפל באוטו כמו שצריך, בלי לעגל פינות , ואתה תהנה ממנו שנים רבות בלי לרוץ למוסכים וקשקושים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש גולף, ואני יכול לחתום לך שאין בעיות אמינות, כל עוד אתה מכניס אותו לטיפולים בזמן, ושומר עליו.

ולא... מחיר הטיפולים לא יקר יותר מרכב יפני (אני לא מדבר על טיפול בצ'מפיון, אלא מוסך רגיל שמתמחה ב VAG).

אין ספק שתלך על הגולף של ההורים, אתה תהנה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטו משומש עם הסטוריה ידועה - עדיף.

מה גם שהגולף איכותית הרבה יותר מה-323, וגם תשמור על ערכה הרבה יותר טוב.

אמינות תלויה ברמת התחזוקה - תחזוקה נאותה מניבה רכב אמין.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיבה היחידה שאני רואה להעדיף את הלנטיס היא אם אתה פאקיר. המושב שם פשוט הוא בין הכי פחות נוחים (ביחד עם סוזוקי איגניס דור קודם ודיהטסו שרייד מאמצע שנות ה- 90) שיצא לי לשבת בהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה קל. האופציה הטובה ביותר היא לקחת את הגולף מאבא (בלי קשר שהגולף עדיפה מהסיבות שקודמיי ציינו, לי בעצמי יש גולף והיתה לי בעבר גם 323 לאנטיס) מה גם אתה יודע מהיכן הרכב מגיע ולא יהיו בעיות וחששות מההיסטוריה של הרכב.

Twincharger Stratified Injection

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיבה היחידה שאני רואה להעדיף את הלנטיס היא אם אתה פאקיר. המושב שם פשוט הוא בין הכי פחות נוחים (ביחד עם סוזוקי איגניס דור קודם ודיהטסו שרייד מאמצע שנות ה- 90) שיצא לי לשבת בהם.

המושבים של הלאנטיס(עד שנת 2001) אכן לא נוחים אבל דווקא המושבים של דגמי 2002-2004(מתיחת פנים) ממש נוחים ולטעמי יותר נוחים נוחים משל הגולף ובטח יותר מהמזדה 3 וה-6 הקודמת.

*כל הנאמר מתייחס למושבים הקדמיים בלבד.

turboy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בהתלבטות קשה ביותר בעניין קניית רכב עד 50K ש"ח:

להורים שלי יש גולף 2002 1.6 שרכשו אותה חדשה מהיבואן. הרכב עשה פחות מ- 80K ק"מ. לא עשה תאונות. במצב מעולה.

מצד שני, המוסכניק שלי, ועוד כמה מוסכניקים אחרים אמרו לי לא לקנות, רכב עם בעיות אמינות. "לך על יפניות".

השאלה היא, האם עדיף "להסתכן" בלקנות מפרטי (כמובן לאחר בדיקה) מאזדה לאנטיס 2003-4 או ללכת על הרכב של ההורים?

אני אשמח לחוות דעה בעניין.

אשמח לקבל גם פרטים כלכליים נוספים (צריכת דלק, אמינות, חלקי חילוף, ביטוח וכו').

תודה מראש

חבל על הזמן.

כמה מוסכניקים מטומטמים יש במדינה הזו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף ומחזק את קודמי, ללא קשר לגולף האיכותית יותר, רכב עם היסטוריית טיפולים ידועה

ובמיוחד כאשר מדובר בהורים/משפחה עדיף עשרות מונים על אופציית ה"רולטה".

בהצלחה ותתחדש

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אתה בכלל יכול להשוות בין שני הרכבים האלו? הגולף עדיפה יותר.וכמובן שגולף 2002 1600 לא עולה 50 אלף,משהו בסביבות 65 אלף.(בהתחשב לקמ הנמוך שאצלכם ושהרכב שמור),לך על הגולף בלי להסס,לגבי יפני= אמין הכל שמועות,אני מכיר מלא אנשים עם רכבי טויטה 2003 שהמנוע,הממיר הקטליטי מת אחריי 20 אלף קמ.(לא משנה שהתקלה הייתה סדרתית,עדיין תקלה).וברור שעדיף לקנות רכב שההיסטורייה שלו ידועה,ושלא נדבר על כל הרמאויות שיש היום(ראה רמאיות בקניית רכב יד 2)יש שירשור.ככה אתה קונה רכב בראש שקט תתחדש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המושבים של הלאנטיס(עד שנת 2001) אכן לא נוחים אבל דווקא המושבים של דגמי 2002-2004(מתיחת פנים) ממש נוחים ולטעמי יותר נוחים נוחים משל הגולף ובטח יותר מהמזדה 3 וה-6 הקודמת.

*כל הנאמר מתייחס למושבים הקדמיים בלבד.

כנראה שאיבדת תחושה בישבן בזמן שנהגת בלנטיס 2001.

המושבים בכל הלנטיסים גרועים, זה שבדגמים המאובזרים הם עשויים מבד אחר לא אומר יותר מדי.

(גם המושבים בקורולות עד 2003 זוועה)

אני לא יודע על איזה רמת גימור בגולף מדובר, אבל המושבים בג'נריישן ובקומפורטליין מאוד נוחים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוטו גם ישאר יד 1 .

ובעברית, א6ם פותח השרשור לא הבין - אל תבצע העברת בעלות. העבר לאביך את הכסף, שלם את כל ההוצאות אבל אל תבצע העברת בעלות, ואז כשתבוא למכור אותו בעוד שנתייםש-לוש יהיה לך יתרון בדמות רכב יד ראשונה.

אז גם תוכל להוכיח שיש אמת בתירוץ של המוכרים ש"האוטו של אבי/אמי/אחותי" ו"יד ראשונה במשפחה"...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...