Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

ברשותי רכב מסוג ניסאן סאני 94.

המערכת שברשותי היא :

מגבר 75.4 העממי

מונו אינפיניטי 611

רמקולים 9*6 של אינפיניטי 9613I (100 R.M.S) L

סאב פניקס גולד קסנון

הייתי היום אצל ד.ש אלטרנטורים בפ"ת, בדקו לי שם את הטעינה ונפילות מתח.

הוא בדק לי שם כאשר מזגן אורות ומערכת על פוול עם הרבה באס, האמפר מגיעה בדיוק ל-60, כאשר האלטרנטור הוא 60 אמפר.

הוא הציע לי להחליף לאלטרנטור אחר משופץ של 80 אמפר.

המחיר הוא 1400 ש"ח.

מה אתם אומרים על העניין? המחיר הגיוני בכלל? שווה בכלל להשקיע 1400 בשביל לקבל רק 80 אמפר? בעתיד הקרוב אני מעוניין לרכוש זוק קומפוננטים.

פורסם

לא ריאלי.

כשהאלטנטור הזה ימות - תחליף למחוזק. בינתיים אין שום סיבה לכך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קבל רק יגרע.

זה עוד צרכן שאתה מוסיף למערכת, שגם ככה בקושי יכולה לספק אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשאר עם האלטרנטור שיש לך.

80 אמפר לא יעשו הרבה שינוי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תשמע מוזיקה יותר חזק

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני יודע למה הוא התכוון. גם אם הוא יפעיל את המגבר בחיבורים של 2 אום לערוץ ,הגדילה בזרם תתבטא ב10 אמפר לכל היותר בגלל שהוא מפעיל קומפוננט ולא ארבעה סאבים. אין טעם לשדרג אלטרנטור בשביל נתון כה שולי. גם לא מצבר.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

בכל היפניות מגיע יחסית אלטנטורים חלשים ? באוטודטה יצא לי לראות וגם פה.

האלטרנטור אצלי באודי מוציא יותר לכיוון ה100 אולי יותר אני לא זוכר... או שזה סתם נתון שהיצרן זרק ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

בקיצור מה אפשר לעשות במצב כזה?

גם כשהאלטרנטור שקיים עכשיו ימות, אלטרנטור הכי גדול שנכנס הוא רק 80 אמפר, שזה עדיין לא יספיק.

מה עושים במצב כזה?

פורסם

מי אמר שלא יספיק? איך הגעת לזה?

יש לך נפילות מתח בכלל?

תראה מה הולך לי בחתימה - כל זה, על אלטרנטור מקורי של טויוטה קורולה 96 שטפו טפו טפו נראה שעומד בזה יפה מאוד.

התקנתי מד מתח בשביל להיות שקט יותר, אני חייב לציין שהאלטרנטור הזה מאוד יציב.

אז המצבר שלך יטען טיפה לאט יותר, כמה זמן אתה כבר שומע ממש חזק?!, יש משהו שאומר שמערכת כל הזמן צריכה לעבוד על פול ווליום? - חבל גם עליך ועל השמיעה שלך.

אני לפחות דואג בהתנעה הראשונה ביום לתת לרכב לעבוד איזה חמש דקות בלי מערכת, או לפחות בעוצמה נמוכה, ולפעמים, גם לפני שאני מכבה את המנוע, אני נותן לו לעבוד עוד איזה 2 עד חמש דקות בשביל לטעון קצת את המצבר, מה גם שאני מכבה את המערכת בערך שתיים שלוש דקות לפני שאני מגיע לחניה\יעד ככה שאני מאפשר לו להטען קצת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי מה שהבנתי מהבדיקה של אתמול וכמו שכתבתי כבר כשהאורות דולקים, מזגן ומערכת הצריכה מגיעה ל-60 אמפר. שזה גם מה שהאלטרנטור עצמו.

הבודק אמר לי שבכל מכת באס זה יורד למינוס, את האמת לא הבנתי למה הוא מתכוון כשהוא אמור מינוס.

גם בכל מכת באס הטורים בסרק נופלים מ-800 ל-500.

• תוכן חדש...