Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה גם לבדוק איך המערכת שלך מכוונת כי יכול להיות שאתה נותן לסאב לנגן תחום תדר שהוא טיפה רחב מידי והוא מתאמץ יותר ובגלל זה גם שואב יותר הספק מהמגבר.

אם מופעל אצלך הבאס בוסט - תנסה לכבות אותו, לחתוך את הסאב קצת יותר נמוך ודווקא לפתוח גיין במגבר קצת יותר כדי לחפות על האובדן עוצמה מהסאב.

ואם באמת אתה מגיע למצב שיש לך נפילות מתח ובבאס גבוה (פול ווליום) אתה מגיע ל60 אמפר - אז למה לא לשדרג אלטרנטור? 20 אמפר נוספים זה הרבה.

איזה חיווט יש לך? מה העובי של הכבל הראשי? מה ערך הפיוז שלו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כי אני לא חושב שבמחיר של 1400 ש"ח זה שווה את זה, זה יותר מידיי מוגזם!!

הכבל הראשי הוא 4 גייג', הפיוז הראשי הוא 80 אמפר.

לכבל הראשי מחובר מפצל שיוצאים ממנו 2 כבלים של 6 גייג' לכל מגבר, רק על המונו מחובר פיוז של 50 אמפר.

פורסם

תלוי בנתונים של הכבל, בעקרון ע"פ טבלאות 4 גייג' עד למרחק של 4 עד 5 מטר מעביר 80 אמפר, לשים פיוז שהוא טיפה פחות מזה לדעתי, חכם ומומלץ.

אני על כל מה שיש לי בחתימה - כבל ראשי 4 גייג', פיוז ראשי 40 אמפר - הכל פיקס.

זה שאתה אומר ש1400 שקל לא שווה את זה, זה דבר אחד.

זה שיש לך ניצולת מלאה של יכולת האלטרנטור לספק זרם + מפלי מתח רציניים - זה כבר עניין אחר.

סיבובי המנוע שלך מושפעים מהמערכת סטריאו ואתה אומר שלא כדאי להשקיע בתשתית יותר חזקה?

מה עדיף? תקלות מנוע בסכומי עתק? תופעות לוואי "בלתי מוסברות" על כל מערכת החשמל שלך? שריפה של מחשבי דרך? חיישנים למינם?

תעשה חשבון עכשיו, תעשה אותו מהר.

אה! כן, שכחתי להוסיף שמצבר פשוט עולה היום 1000 שקל

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קבל רק יגרע.

זה עוד צרכן שאתה מוסיף למערכת, שגם ככה בקושי יכולה לספק אותו.

הוא לא יגרע . קבל אומנם יכול להיחשב כצרכן אבל הוא צורך כאשר אין בעיה של זרם ופורק כאשר יש בעיה של זרם לכן זה גישה לא נכונה להגיד שהוא צרכן.

פורסם

לוויכוח על זה אני לא רוצה בכלל להכנס. יש מספיק ת'רדים.

במקרה שלו - קבל יגרע.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אני מתקין בנוסף זוג קומפוננט, הצריכה תעלה?

חשמלאי אמר לי שרק המגבר של הקומפוננט ישמש כצרכן.

האם זה נכון?

המגבר שמגביר לי את ה-9*6 יגביר גם את הקומפוננט.

• תוכן חדש...