Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחריי שניקרעה רצועת האלטרנטור שככל הניראה הייתה מחליקה ניגמר לי המצבר פתאומית , הנעתי עם כבלים והרכב הטעין את המצבר ועד היום לא ניראתה תקלה.

אתמול שמתי לב שהאורות חלשים משום מה , נתתי גז טוב בניוטרל ופתאום האורות נידלקו כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה?

שאלה נוספת קניתי לרכב חוטי הצטה של בירו בצבע כחול ולא שחור והרכב שלי הוא קרבורטור ושמעתי שמתאימים לקרבורטור חוטים שחורים עם ראש אדום (החוטים ניקנו ישירות מעמנואל) יכול להיגרם נזק?

פורסם

אין חשיבות לצבע חוטי ההצתה.

בדוק הארקה לקוייה למנוע ולמרכב, בדוק וחזק קונקטרים למצבר ולאלטרנטור.

בדוק מתיחת רצועה אלטרנטור, וודא באם היא לא רפוייה.

בדוק רמת טעינה אצל חשמלאי רכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אין חשיבות לצבע חוטי ההצתה.

בדוק הארקה לקוייה למנוע ולמרכב, בדוק וחזק קונקטרים למצבר ולאלטרנטור.

בדוק מתיחת רצועה אלטרנטור, וודא באם היא לא רפוייה.

בדוק רמת טעינה אצל חשמלאי רכב.

בברכה

צביקה

שלום צביקה , רמת הטעינה טובה בדקתי אני ויצא 13.5 לצורך העיניין ניכנסתי גם לחשמלאי והוא אמר שהכל טוב אבל חוששני שיש מצבים שהוא לא מטעין פשוט.

עוד דבר קראתי על הקופסא של חוטי ההצטה שזה מתאים לאיביזה 1.5 מוזרקת וגם הבחור שנתן לי אותם פקפק ושאל אם יש לי קרבורטור.

קראתי בפורום שכמה חברה אם רכבי קרבורטור קיבלו חוטים שחורים. אני לא מרגיש שינוי לרעה אבל עדיין הנושא מסקרן אותי!?.

פורסם

יתכן ולאחר ההנעה, עד אשר תלחץ בפעם הראשונה על דוושת הגז, לא תהיה טעינה, והאור יהיה חלש, עד "התעוררות" האלטרנטור כתוצאה מהלחיצה על הגז.

יתכן והאלטרנטור אינו מתעורר כראוי.

באם הדבר קורה באמצע נסיעה, נראה שיש בעיה באטלטרנטור, ויום אחד הוא יפסיק לעבוד לחלוטין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...