Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pulse Audio BA440 Vs. Mac Audio Z4200

Ariel239
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אם היית מחפש מספיק טוב היית רואה שלפי דעות של אנשי הפורום ואחד מהם עשה בדיקה וטוען שזה מגבר זהה אחד לשני "אותה גברת בשינוי אדרת"

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, יש ויש.

מלראות מקרה אחד ועד ללהכליל את כל סין זה פשע.

יש לי מגבר כזה ולא משנה מה תגיד ומה תחשוב אני יודע שיש לי מגבר ששווה כל שקל שהשעתי עליו.

יהיו כאלו שיצחקקו אבל המגבר הזה סוס עבודה.

אין מה לעשות, רוב העולם עבר לסין. חברות מותגים של בגדים, מחשבים, טלויזיות. אולי את ההרכבה הסופית עושים ביפן או ארה"ב אבל את המעגלים\ הרכיבים, הם מביאים משם.

וזאת לא סתם שמועה, יש לי כמה מכרים שהם בעלי יותר מ3 מפעלים כל אחד.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש עשה בדיקה,פתח את המגבר ראה שכתוב Z4200 וככה סגר את העניין.

אכן יכול להיות שהשתמשו בסכמה של הZ4200 ואפילו בPCB (הלוח עצמו) המקורי של הZ4200,אבל אף אחד לא הבטיח שהרכיבים האלקטרונים הם אותם רכיבים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איכות של מגבר היא לא רק הסכמה התכנונית שלו ובאיזה רכיבים משתמשים , האיכות של מגבר היא פקטור של עוד גורמים כמו בקרת איכות , בקרת הרכבה , רמת גימור , וכו וכו.

כיום לדוגמא , אמינות של מגבר היא פקטור שתלוי בעיקר באיך אתה מרכיב את המגבר ולא באיזה רכיבים תרכיב. וזה נקודה לא פחות חשובה לטעמי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובהחלט יש הבדל בין סוגי ההלחמות בין 2 המגברים,גם רואים בתמונות.

שלא תיהיה אי הבנה,אני לא מנסה להצדיק את הקניה שלי(המגבר לא נשאר אצלי להרבה זמן) אני לא רוצה שאנשים יקנו זבל,זה בזבוז כסף,קנה כל מגבר פשוט מחברה מוכרת לפחות.

והפולס אוודיו הזה זה מגבר בלי אמא ואבא.

במאק אתה יודע שיש בקרת איכות,כתוב באתר שהוא מיוצר בגרמניה - קשה לי להאמין ,אבל בכל מקרה אני בטוח שיש עליו בקרת איכות.

נכון שבסופו של דבר אתה גם משלם על השם ,כמו כל מותג אחר.

המאק הוא מגבר ממוצע ,במפגש הבא תוכלו לשמוע את המערכת שלי ,תשמע אותה תראה שהמגבר הוא די איכותי,מעט חלש.(אבל יכול להיות שכבר התרגלתי לעוצמה)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest תמיר .א.

רוב המגברים של MAC AUDIO לדעתי הם מיוצרים בסין , המותג הוא OEM, והחליטו לשים עלייהם שם פצצה של איזה חברה בגרמניה שמייצרת בסין, ועושה הון על אנשים שמאמינים בשמות,.

כול המגברים של MAC AUDIO ורוב המגברים של MAGNAT יש להם מקביליים סיניים 1:1.

לשתי החברות יש אמא ואבא (היבואנים), ולדעתי בורקס הוא גב חזק וכלכלי יותר (יבואן של פולס), מאשר של חברת צ'יפר הצעירים (יבואן MAC AUDIO), אם ישרף לך המגבר לא ישלחו לך אותו לגרמניה (לצאת מהסרט), ישלחו אותו לאיזה מעבדה בארץ שב70% מהמקרים יכניסו רכיב חלופי ולא זהה.

הלחמה זה הלחמה, וכולם זהים, גם במגבר של 2 שקל ההלחמה תהייה זהה, לא בסה"כ בדיל זה לא אומנות הריתוח, והרכיבים בין שני המגברים זהים 1:1 לספקנים, לא מעט תיקנתי כאילו.

** המאק אהדיו - רוב המגברים והמקבילים הסיניים שלהם, הם נשמעים חלשים אבל הם לא, הבעיה שלהם זה גיין חלש מאוד, קורה הרבה מצבים שהוא תמיד על המקסימום כדי לקבל עוצמה טובה, החלפה של 4 נגדים בקדם מגבר פותרת את הבעיה ע"י העלת רגישות ההגבר.

תמיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב.

מצטרף לחלוטין לדבריו של קודמי לגבי היבואן

זה אתר הבית של SG

http://www.sge.co.il/

ראשית, החברה קיימת משנת 1972

דבר שני שימו לב את מי הם בין היתר מייבאים:

ימאהה, וורפדייל,תומסון(מותג מאוד ותיק למיש לא מכיר),קנטון,מגנט,קלריון,פייז אוולושין וכמובן מאק אודיו.

ולגבי מאק החברה-תסמכו על הגרמנים וזה נוגע לכל תחום,לא רק אודיו לרכב, ההשקעה שלהם באיכות המוצר ובייחוד בבקרת איכות היא הכי גבוהה בעולם וזו עובדה, רק אולי היפנים משתווים אליהם.

עם כל הכבוד לפוקל ולצרפתים, עד שהמכוניות שלהם,או מוצרי חשמל אחרים, יהיו מושקעים ועם בקרת איכות כמו הגרמנים ייקח עוד הרבה זמן (בתור מי שנהג ביותר ממכונית צרפתית אחת, יש לי כמה סיפורים בשבילכם שתבינו מזה "בקרת איכות" ויכולת ייצור וגימור של הצרפתים).

לגבי זה שהמאק מיוצר בסין-אין מצב.

אצל הגרמנים שכתוב MADE IN GERMANY אז זה MADE IN GERMANY אין רמאות.

כאשר לדוגמא מכונית כמו אופל אסטרה מיוצרת בספרד אז יהיה רשום MADE IN SPAIN, אותו דבר לגבי הגי'פ ML של מרצדס שבמקור (לא בטוח לגבי המצב כיום) יוצר באוסטריה.

מספיק לראות במכוניות העממיות שלהם, כמו גולף למשל, את איכות החומרים בפנים ואת ההקפדה אפילו על התפר של השטיח לרגליים בכדי להבין מזה עבודה גרמנית לעומת כל יצרן אירופאי אחר שלא לדבר על משהו באסיה.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבחור צודק, מספיק רק לפרק דלת או פלסטיקה באוטו גרמני בשביל להבין מה זה איכות חומרים לעומת יפני או אירופאי אחר...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אוסיף ואומר...

כמעט כל דבר שמיוצר בסין זה זבל ולא יעזור בית דין.

עם שכר עבודה כל כך נמוך שם בייחוד לעומת אירופה וגרמניה בפרט אין מצב שאיכות העבודה ובקרת האיכות תהיה טובה.

לאחרונה מדברים אצלנו בארץ הרבה על ייבוא של מכוניות מסין. אחת מהחברות הסיניות הגדולות שהוזכרה גם בהקשר אלינו, שלחה לפני חודשיים שלה רכב משפחתי שלה למבחן הריסוק NCAP, הרכב קיבל בקושי 2 כוכבים...(נדמה לי שאפילו אולי פחות מזה). אני רוצה לראות מישהו כאן בארץ שיקנה רכב עם רמה בטיחותית כזו, גם ישלמו לו הוא לא יסכים.

בכל מה שקשור למוצרי חשמל אותו דבר.

למי שלא יודע, בכל מה שקשור למוצרי החשמל הלבנים (מכונות כביסה,מייבשים,מדיחים,תנורים) התחום הזה נשלט לחלוטין ע"י הגרמנים ועד שהסינים יגיעו בתחום הזה לרמה הגרמנית הנוכחית,ייקח לפחות 10 שנים אם לא הרבה יותר.

טכנאי של מכונות כביסה שבא לתקן לידידה שלי את המכונת כביסה AEG הגרמנית שלה המאוד ישנה, אמר לי שאין כמו הגרמניות, מכונות הכביסה של הסינים מחזיקות גג שנתיים.

אז אני בא ושואל- מה עדיף, לשלם קצת יותר ואולי גם יותר מקצת ולקבל משהו איכותי ומעלה או לשלם מעט ולקנות בזול זבל?

מי שחושב, כמו אחד הכותבים כאן, שאיכות ההלחמה של הסינים זה כמו אצל הגרמנים, טועה בגדול וזה בלשון המעטה...

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...