Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pulse Audio BA440 Vs. Mac Audio Z4200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר, יש לך השקפת עולם מיושנת ומטעה.

כל מה שמיוצר בסין זבל? הכל? אתה בטוח? אתה יודע שלמעלה מ 90% מהיצרנים הגדולים מייצרים היום בסין? ז"א שהכל זבל?

נכון ששום טלויזית LCD לא תחזיק עשרות שנים כמו ITT ישנה, אבל הלו, לקחת דברים בפרופורציה.

לגרמנים יש הנדסה טובה, אבל מכאן ועד רמת גימור - לא תמיד הגרמנים מובילים. תריץ חיפוש בפורום עם המילה "גולף" ותראה מה תקבל. "רמת הגימור הכי טובה בעולם"? לא נראה לי.

ולנושא של פותח השרשור, עם כל הכבוד ל SG ולמותגים שהיא מביאה, אנחנו מדברים כאן על מוצר ברמת כניסה של חברה עממית. איכותי הוא בטוח לא, על אחת כמה וכמה שניתן לרכוש את אותו המגבר בדיוק ב 500 שקלים פחות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

העניין הוא, מה אתה מתכוון להגביר? והאם יהיה הבדל בשמיעה האישית שלך?

לדעתי,אין כזה הבדל גדול בין שני המגברים הנ"ל אם אנו מודדים את מה שהם יכולים להגביר.

אז יכול להיות שמספיק לך מגבר סיני זה או אחר,ותחסוך כסף ואף תהיה מרוצה - אולי.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אז זהו שכרגע אני לא מגביר משהו רציני ואני חושב שגם הפולס אודיו יעשה את העבודה אבל אני מתכנן לשדרג בעתיד... השאלה אם המאק יחיזק יותר מבחינת הספקים ומבחינת אורך החיים כי הנתונים שלהם שווים...

פורסם

אז מה שאני בעצם מנסה לומר,גם תרצה להשתדרג בעתיד, לאיזה רמה?

שמצריכה יותר מההספקים של המאק? או ממש יותר באופן משמעותי?

שמן הסתם מצריכה בד"כ החלפת מגבר.

אם כן,לך על הפולס עד לשידרוג.

אם לא,אל תישבור את הראש יותר מדי ,קח מאק לשקט נפשי ותעשייתי.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

זה מאוד תלוי במצב הנזילות הכספית שלי :) בתכלס התוצאה הסופית שלי תכלול שתי סאבים קומפננט של 150 RMS ועוד איזה 6*9 חמודים מאחורה... ואולי עוד איזה זוג בבאגז' בשביל הפוזה אבל זה יכול לקחת הרבה זמן וכרגע אני מגביר סאב פיוניר 400 RMS (לפי מה שאמרו לי הוא 200RMS באמת..) וקומפננט פשוטים של 40RMS שישודרגו בקרוב לקומפננטים מחברה מוכרת וטובה עם משהו בסביבות ה-100RMS אולי קצת פחות

פורסם
אמיר, יש לך השקפת עולם מיושנת ומטעה.

כל מה שמיוצר בסין זבל? הכל? אתה בטוח? אתה יודע שלמעלה מ 90% מהיצרנים הגדולים מייצרים היום בסין? ז"א שהכל זבל?

נכון ששום טלויזית LCD לא תחזיק עשרות שנים כמו ITT ישנה, אבל הלו, לקחת דברים בפרופורציה.

לגרמנים יש הנדסה טובה, אבל מכאן ועד רמת גימור - לא תמיד הגרמנים מובילים. תריץ חיפוש בפורום עם המילה "גולף" ותראה מה תקבל. "רמת הגימור הכי טובה בעולם"? לא נראה לי.

ולנושא של פותח השרשור, עם כל הכבוד ל SG ולמותגים שהיא מביאה, אנחנו מדברים כאן על מוצר ברמת כניסה של חברה עממית. איכותי הוא בטוח לא, על אחת כמה וכמה שניתן לרכוש את אותו המגבר בדיוק ב 500 שקלים פחות.

איתמר.

מצדיק כל מילה !

בתור הבעלים של כמה רכבי מותג גרמניים בעבר ובהווה ... אחריי שפרקתי דלת של 330 נדהמתי לגלות קרטון (רמקול ) שמוטבע עליו מייד אין ג'רמני שאפילו רמקול של מאזדה היה מבייש אותו ובמקרה אחר ...רמקול של BOSE באודי ....

כל מקרה לגופו ...

אגב , בחברה שבא אני עובד מייצרים שתלים מהמתקדמים בעולם בסין .... אז אם תהליך יצור סיני מתאים לגוף האדם ...זה אומר הכל .

הכל תלוי באבטחת איכות , רמת גימור , וקהל יעד .

לגביי המגברים , אם יש אותו דבר ביותר זול , קונים יותר זול!!! .... אין חוכמות בזה :)

פורסם

"מעניינים" מאוד הסיפורים שלך...

רק חבל שאת לא קוראים כמו שצריך מה שכתבתי...

יצרנים גדולים מייצרים בסין, מה באמת...? ואני הייתי בטוח שהניייק אייר שלי זה MADE IN USA...

כאילו דא...

מה שאני כתבתי היה על חברות סיניות ולא על חברות זרות שמייצרות בסין... עברית פשוטה.

PULSE AUDIO כפי שנאמר כאן זה מותג סיני ולא חברה זרה שמייצרת מוצר בסין.

מעניינים מאוד הסיפורים שלך, חברת כמו BOSE מייצרת בדר"כ ואולי אפילו את מערכות הרכב שלה רק לרכבי יוקרה, אז מה אתה רוצה לומר לנו, שלרכב כמו אאודי הם ייצרו במיוחד מערכת זבל? ועוד אחת שפחות טובה ממה שבמזדה... מאוד מעניין

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• תוכן חדש...