Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצ'יפ לא ישנה את יחסי העברה,זה דבר נתון, מה שכן הוא יכול לעשות זה לשנות מפות דלק ובהתאם לכך בנקודת זמן מסויימת להזרים פחות דלק,כמובן על חשבון ביצועים,ובכך להביא לחסכון.

אצלי ברכב הותקן צ'יפ שהזרים יותר דלק בלחיצה,ובסרק נתן תערובת ענייה יחסית כדי לשמור על חסכוניות.

את זה אני יודע, שים לב שהוא רשם שהסל"ד בהילוך חמישי ירד מה שממש לא נכון.

חיסכון בדלק בהילוכים הגבוהים (4,5) כן, בקצת.

שינוי הסל"ד בכל הילוך שהוא, ממש לא!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עקרונית, חברת הביטוח יכולה להתנער מהביטוח במידה ותגלה שהוא משופר ובעל חלפים לא סטנדרטיים - תבדוק זה באותיות הקטנות של הפוליסה - והם צודקים - כביכול אתה מגביר את הכח של הרכב והופך אותו למסוכן יותר לך ולאחרים (בטח ובטח אחרי 4 חודשים).

עידן82 - מה זאת אומרת תערובת ענייה יותר בסל"ד סרק - כמה כבר דלק לוקח הרכב בסל"ד סרק ?, מחשב הרכב אצלי ב FR בסל"ד סרק מראה על 1.3 ליטר לשעה - מה אצלך ?

חגי

...CASKA for life

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר....

מה הוא חוסך בדיוק ? 100 סמ"ק בשעה של סל"ד סרק - זה לא אפקטיבי, די דבילי ולא סיבה לתת למנוע תערובת ענייה.

משום מה זה לא נראה לי

...CASKA for life

פורסם

המחשב דרך שקרן אחד גדול ואין מה לסמוך על הנתונים בכלל.

ציפ טוב יכול לחסוך הרבה דלק בסרק ושיוט,אצלי באיביזה יש מזרקים 630CC וטורבו גדול,הצלחנו עם ציפ אכותי ביותר להגיע לתצרוכת דלק יותר טובה בסרק ובשיוט ממה שהיה עם הסט-אפ של הטורבו המקורי ומזרקים מקורים,ואני רק בהתחלה של הכיוונים של הציפ.

פורסם

בסרק זה יותר משמעותי כשמדובר בטורבו גדול (זה גם קשה יתר לכוון את המנוע לעבוד "עגול" על טורבו גדול..)

בשיוט - אין ספק שתצרוך פחות כי הטורבו הגדול נפתח מאוחר יותר מ K03S ...

שאלה ל BIG - עד כמה הטורבו הגדול שימושי מבחינתך ביום יום ?

זאת אומרת - אני יודע שהאוטו גרזן !! - אבל כמה יוצא לך להשתמש בכח הזה ביום יום ?

...CASKA for life

פורסם

המנוע עובד עגול כמו שצריך אין בעיה עם זה,וזה גם לא היה בעיה בכלל,הכול תלוי בטיונר שבונה תמפה.

האוטו מיועד ומכוון לשמימוש יום יומי, אין שום הבדל בין שלי לשלך עד שנותנים בוסט:-).

יוצא להשתמש מתי שאני רוצה רק תן כביש פנוי ישר.

פורסם

לפותח השירשור.

ממליץ לך לקרוא היטב את ההודעה של בגירה, וכן את "11 הדיברות למשפר המתחיל" בראש הפורום הזה.

אח"כ, ובלי להצטדק, מכיוון שאתה חדש, הן על הרכב והן על הכביש (כנראה) ממליץ לך גם להתעלם ממרבית ה"המלצות" שנזרקו בחלל הת'רד הזה.

המלצה מספר 1 - הנהג - במיוחד אם הוא "חדש" - לך לקורס נהיגה מתקדמת !!! (גילוי נאות, אני מדריך נהיגה, אז אתה לא חייב להקשיב לי)

המלצה מספר 2 - הרכב - האיביזה, במיוחד בגירסת ה FR, גרועה מאד מבחינת התנהגות, וטובה מאד מבחינת המנוע, ולכן, לדעתי, הדבר הראשון הוא: יישור קו, אח"כ צמיגים הכי איכותיים שניתן לרכוש (באם הP_ZERO המקוריים והמעולים במצב סופני) ולאחר מכן, סט טוב ומכוייל של בולמים וקפיצים ספורטיביים (לא קוילאובר) שיעלה סביב רביעיה וישפר משמעותית את ההתנהגות המזוויעה של הרכב.

לאחר שביצעת את ההמלצות הראשונות והחשובות שלעיל, ולאחר שלמדת בע"פ את "11 הדיברות", שקול שוב מה אתה מחפש מהרכב שלך ותוכל לחזור להתייעץ בקשר לרכיב זה או אחר, או חברה זו או אחרת, כפי שאמרו, המון רכיבים "משופרים" מקלקלים את התנהגות או ביצועי הרכב !!! גם ההתקנות החאפריות של חלק מהעוסקים בענף לא משפרות את המצב...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...