Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת SLR עזרה ממבינים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדשה של 50 מ"מ שלא יהיה לה כל כך מה לעשות איתה.

חולק עליך

מי שרוצה ללמוד באמת צילום ולא חירטוט ולשחק עם הזום כי יש לו כסף מיותר, להבין את יחסי התמונה, קימפוז ועומק שדה, מתחיל ב 50 מ"מ.

עם העדשה הזאת אתה עושה את כל העבודה וגם מבין מה עושה מי ולא קונה עדשת זום בלי הבנה בסיסית.

בנוסף לכל מה שנאמר כאן על מצלמות SLR,אפשר להגיד שהגוף הוא לא הפריט הכי חשוב,מה שחשוב באמת היא איזה עדשה אתה משתמש!

בן.

חולק עליך גם בזה.

ההבדלים בעיבוד התמונה,דינמיות החיישנים ומדידת האור כמו גם איכות התמונה ב ISO גבוה, הם לא דברים שוליים.

ולפותח השרשור

ברכותי - קנית ציוד גנוב.

ד"א במצלמות האלו - המספר הסריאלי של הגוף והעדשה מתפרסם מייד בגניבה, כך שכשתגיע בפעם הראשונה לחנות צילום לניקוי חיישן או תיקון אחר, רוב הסיכויים שיגיע השוטר.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חולק עליך

מי שרוצה ללמוד באמת צילום ולא חירטוט ולשחק עם הזום כי יש לו כסף מיותר, להבין את יחסי התמונה, קימפוז ועומק שדה, מתחיל ב 50 מ"מ.

עם העדשה הזאת אתה עושה את כל העבודה וגם מבין מה עושה מי ולא קונה עדשת זום בלי הבנה בסיסית.

אני מסכים איתך שלרב לימוד מתחיל ב-50 (או 35 בדיגיטלי), אבל אי אפשר לקחת מהזום את הנוחות והשימושיות, כמו גם מהפוקוס האוטומטי. אבל נכון כתבת, בלי יידע בסיסי בצילום שומדבר לא יוצא טוב, לא חשוב איזו מצלמה יש לך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברור שאין כמו הזום (עם המגבלות שלו כמובן)

אבל אם לא תתחיל בעדשת פריים כמו 50 וממנה תלמד את יסודות הצילום "בדרך הקשה" - עדשת הזום לא רק שלא תעזור אלא הרבה פעמים תקלקל. (קימפוז נכון, העמדת סצנה, עומק שדה ואפילו פוקוס)

פורסם

אני לא חושב שזה גנוב, הבן אדם היה נחמד !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אין בעיה.

תן את המספר הסידורי ועד מחר יש לך תשובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בשורה התחתונה

נראה לך שאפשר לקנות מצלמה כזאת + עדשה ב 2000 שקל?

ב-2K בקושי אפשר אולי לקנות D1X שעברה קרוב ל-150,000 קליקים, בת כ-6 שנים.

EOS 1D ועוד MKIII ב-2K ש"ח זה לא נשמע אפילו כמו הצעה רצינית, אני מבין משהו היה מוכר גוף בלבד ב-7-8K, היה אפשר איך שהוא להאמין, אבל 2K עם עצמית - בחייך.

מי אמר שגנב בהכרח יהיה לא נחמד?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...