Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה צריך מכון טסטים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועל אותו משקל ,למה משלמים אגרת טלויזיה? משהו בכלל רואה ערוץ 1? אגרת רדיו?!

רק למען שתבין על מה ולמה אתה משלם, האגרה לא נקראת "אגרת הערוץ הראשון "ולכן בכלל לא משנה אם אתה רואה מבט או לא רואה רואים עולם.

האגרה נקראת "אגרת טלויזיה" ואתה משלם על העובדה שיש טלויזיה בביתך.

גם אם היא לא מחוברת בכלל לחשמל, גם אם היא לא תקינה!!!

יש טלויזיה בבית? אתה משלם אגרה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק למען שתבין על מה ולמה אתה משלם, האגרה לא נקראת "אגרת הערוץ הראשון "ולכן בכלל לא משנה אם אתה רואה מבט או לא רואה רואים עולם.

האגרה נקראת "אגרת טלויזיה" ואתה משלם על העובדה שיש טלויזיה בביתך.

גם אם היא לא מחוברת בכלל לחשמל, גם אם היא לא תקינה!!!

יש טלויזיה בבית? אתה משלם אגרה!

ואם אין לי טלוויזיה? למה אני צריך לשלם אגרה אז?

לדעתי האגרה היא "אגרת רשות השידור", הכולת גם את הרדיו והקשר לאגרת הרישויי

זה שיש בד"כ רדיו במכונית.

פורסם

אתה טועה פעמיים :

1. אגרת רדיו כבר כלולה באגרת הרישוי של הרכב (כי אין כבר רכבים היום ללא רדיו).

2. אם אין לך טלויזיה אתה חד משמעית לא משלם.

אתה שולח לרשות השידור הצהרה שאין ברשותך טלויזיה, הם מבצעים חקירה קצרה שעלולה לכלול הגעה לביתך במועד לא ידוע וללא התראה מראש ובמידה והצהרתך מתגלית כנכונה, אתה חד משמעית לא משלם!

טוב,נעזוב את זה ונחזור לנושא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מכון טסטים צריך מ-2 סיבות:

1.כדי שלמדינה תיהיה דרך לקחת ממך כסף על רכב חדש (אוקיי,בן שנתיים) שהסיכוי שיהיה לו כשל בטיחותי נמוך יחסית.

אני לא מדבר על כשלים בטיחותיים כתוצאה מתאונות כי את זה כמעט ולא בודקים.

2.כדי שכאשר הרכב באמת יתחיל להזדקן תאלץ "לקמבן" את מעבר הטסט שלך.

עצוב אבל זה המצב.

לא חסר מדינות שבהן מבצעים טסט לרכב חדש רק לאחר 3 שנים ומעלה (סתם לצורך העניין,בהונג קונג רכב עובר טסט בפעם הראשונה לאחר 7 שנים מיום עלייתו לכביש),הרי 90% מהרכבים החדשים מגיעים עם אחריות ל-3 שנים ובמהלך התקופה הזו רבים הרכבים עוברים טיפולים סדורים (10K וכו') שבהן נבדקות המערכות הבטיחותיות,הרי אינטרס של המוסך ליצור חשבון גדול ככל הניתן.

יכל להיות שאתה צודק ובאמת יחסכו כך ריצות מיותרות.

אבל תחשוב שכך אתה הופך ל"בן ערובה" של המוסך.

הוא ידחוף לך כל מה שבא לו ולא יתן לך את האישור המיוחל עד שתתקן את כל האוטו (והכוונה שלי היא גם למה שלא ממש היה צריך) וכך בעצם אולי חסכת קצת בלגן אבל זה עלה לך ביוקר.

למכונים לפחות אין אינטרס שתתקן דברים שלא צריך.

אגב, גם אני מאוד ממורמר מההסדר הקיים.

אתה טועה אם אתה חושב שמכוני הבדיקה חפים מאינטרסים.

עשית טעות ולא "צבעת עם טוש" את לוחית הרישוי לפני הבדיקה ? אין בעייה,תקבל פסילה על לוחית פגומה ו"תפנה ימינה,מוציאים לוחיות רישוי שם".

הגלגלים שלך "לא" מאוזנים כראוי ? שום בעייה, גם למוסך (שקר כלשהו) ויתקנו לך את זה שם מהר.

אל תיהיה נאיבי ידידי, גם מכוני הטסט לא חפים מאינטרסים.

בהקשר לנושא פתיחת השרשור,

אני גם מסכים עם זה שפותח השרשור צודק חלקית,אכן התורים היו מתקצרים אם מוסכים היו הופכים לסוג של זכיינים של משרד הרישוי לעניין ביצוע מבחני טסט,אבל זה בהחלט היה מגדיל את מספר הקומבינות (הגבוהה ממילא) שהיו רצות.

לטעמי כל הנושא הזה של בדיקות טסט הוא טוב ולא טוב:

הוא טוב לאנשים שפחות בקשר עם הרכב שלהם ודוגלים בשיטת טיפול של "זה בסדר,כשהצמיג יתפוצץ נחליף אותו,בינתיים כבר 7 שנים על הרכב והוא נראה נהדר!".

הוא לא טוב עבור אלה שכן דואגים לרכב שלהם,מטפלים בו בקנאות וגם אוהבים לשפר אותו בטוב טעם,בעניין הזה זה רע,מטריד, ומקומם שיכולים להוריד לך את הרכב מהכביש בגלל שביצעת בו שינויים שהם דווקא במטרה להגביר את הבטיחות (חיזוקי שילדה, צמיגים רחבים יותר (בפרופורציות הגיוניות כמובן),מערכות בלימה משופרות וכו').

אני לא אשכח את אותה פעם שהעברתי את הרכב שלי טסט בדיוק לאחר התקנת סטראט קידמי תחתון, כל תחתית הרכב כמובן היתה שחורה ורק הסטראט נצץ באדום בוהק, אני ישבתי באוטו והיתפללתי שלא יגידו כלום,איכשהו העניין עבר בשלום למרות מבטי הפליאה של הבוחנים אודות הפלא ההנדסי שבתחתית הרכב (הוא היה נראה מתחת לרכב כמו איזה וו עצירה..).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...