Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות דיסק און קי פשוט ולא יקר מדי מהסיבה שגם ככה המחירים ירדו עוד כמה חודשים.

בכל אופן שמתי עין על הדגם הזה:

21449165c.gif

קראתי תגובות עליו ואמרו שהוא לא עובד עם ויסטה, זה נכון?

שמתי עין גם על הדגם הזה

17886532c.gif

הוא קצת יותר יקר, עשוי גם ממתכת בניגוד לקודם שעשוי מפלסטיק, אומרים שהוא עובד עם ויסטה, ובנוסף יש לו גם תוכנת READYBOOST שמקצה מהזיכרון של הדיסק און קי לזיכרון ההRAM של המחשב, זה באמת תורם למחשב?

תודה לכל העוזרים

פורסם

לא יודע בקשר לתכונה שהזכרת, אבל יש לי את הטיטניום והוא מצויין. הוא עמיד מאוד ולכן ניתן לשים אותו על מחזיק המפתחות דל האוטו למשל. אני חושב שאפילו אם תדרוך עליו הוא ישרוד (אל תנסה אבל:D).

יש לו מערכת U3 שמכילה מגוון גדול של תוכנות (חלק עליו, וחלק ניתן להוריד) שאתה יכול להפעיל ממנו עצמאית, ללא התקנה ובלי שישאירו זכר להפעלתן על המחשב שחיברת אותו אליו.

פורסם

אתמול קיבלתי את הדגם הראישון שהזמנתי בגרסת ה-8G,בנתיים די מבסוט ממנו,קצת מסובך בניגוד לדיסק און קיי שהיה לי לפני.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
לפותח התרד - מה התקציב שלך וכמה נפח אתה צריך?

אני צריך שניים, אחד בשבילי (בשביל לנגן סרטים בDVD שיש לו כניסה לUSB) ובשביל זה מספיק לי 2 ג'יגה. השני הוא לאבא שלי כשעדיף 8 ג'יגה, אבל אפשר גם 4, המחירים ש נעים בין עשרות ש"ח ל2 ג'יגה וכ150 ש"ח לשני.

אף אחד לא ענה לי, האם מישהו מכיר את התוכנה שהזכרתי שמקצה מהזיכרון של הדיסק און קי לזיכרון הRAM?

פורסם

אני לא בטוח במה שאני אומר אז תקח את זה בערבון מוגבל.

עד כמה שאני יודע בויסטה יש אפשר להוסיף לזכרון הוירטואלי מכונן שהוא כונן USB. הזכרון הוירטואלי הוא זכרון שמתווסף לזיכרון הפנימי ה-RAM וזהו בעצם מקום שמקצה ההארד דיסק לקובץ שנקרא PAGE FILE והוא עובד עם הזכרון הפנימי והוא הרבה יותר איטי כי זה בעצם קורא מההארד דיסק והוא הרבה יותר איטי מהזכרון הפנימי.

אז בויסטה יש אפשרות לשים את הזכרון הוירטואלי על הדיסק און קי מכיוון שאומרים שאם שמים את הזכרון הוירטואלי בכונן שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה אז הזכרון הוירטואלי יותר מהיר וכשאין עוד כונן ואני מתכוון עוד כונן ולא עוד אות שנמצאת על אותו כונן (PARTITIONׂ).

עכשיו יכול להיות שמה שאתה מדבר עליו זה בעצם תמיכה בנושא הזה אבל אני לא יודע בוודאות.

פורסם
אני צריך שניים, אחד בשבילי (בשביל לנגן סרטים בDVD שיש לו כניסה לUSB) ובשביל זה מספיק לי 2 ג'יגה. השני הוא לאבא שלי כשעדיף 8 ג'יגה, אבל אפשר גם 4, המחירים ש נעים בין עשרות ש"ח ל2 ג'יגה וכ150 ש"ח לשני.

אז ככה:

זה בשבילך:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3389

וזה לאבא:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4697

*שים לב למחירים...

לגבי הRB:

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/he-IL/help/9c3c3ea5-8c11-5ce0-e18d-87d1ce19460d1037.mspx

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

גם הדגם ממתכת עובד עם ויסטה, בוודאות.

בקשר לעמידות של המתכתי- חבר שלי מצא כמה סרטונים ברשת שבהם מראים שדורסים אותו עם מכונית והוא נשאר שלם (דורסים דיסק און קי אחר מפלסטיק ביחד איתו, ומהשני נשארת אבקה).

לגבי ה RB: יש דבר כזה ב XP?

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...